
بروزرسانی: 04 تیر 1404
لیست کامل طرز تهیه انواع غذاهای ایرانی سنتی و محلی ایران کوک
روغن حیوانی یا کره را در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس سیر له شده را با زردچوبه در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود. در ادامه تخم مرغ ها را روی سیر سرخ شده بشکنید و آن ها را هم بزنید تا تخم مرغ بپزد و ببندد. ماست و آب را در یک قابلمه بریزید و آن ها را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید.
ما در مطلبی جداگانه به معرفی 420 از بهترین غذاهای ایرانی به تفکیک استان های مختلف کشور پرداختیم که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید. قیمه لاپلو از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که با نام های متنوعی در میان ایرانیان شناخته می شود، این غذا ترکیبی از پلو و خورش قیمه کم آب است که با هم ترکیب شده و دم گذاشته می شوند. آبگوشت بامیه از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که امروزه شاید برای خیلی از ایرانیان ناشناخته باشد. جوجه کباب از گوشت مرغ تهیه می شود و بسیار پرطرفدار است.
- شیرین پلو و یا برنج نگین دار که از آجیل و میوه های خشک تهیه می شود.
- آش برنج، به سادگی در بدن هضم می شود و به همین دلیل، این آش، یک وعده غذایی مناسب برای کودکان به شمار می آید.
- حدس می زنیم این سوال به ذهنتان خطور كند كه آبگوشت چه تفاوتی با دیزی دارد؟ پاسخ این سوال ساده است؛ محتویات تشكیل دهنده دیزی و آبگوشت یكسان می باشد.
پس از خنک شدن ماش، آن ها را چنگ بزنید تا تفاله های ماش (پوست ماش) جدا شود. از طعم و مزه فوق العاده ای برخوردار هستند و مردم این استان در مناسبت ها و فصول مختلف، غذاهای متنوعی می پزند. ترخینه، یکی از غذاهایی است کهدر فصل زمستان و به دلیل شیوع سرماخوردگی طبخ و خورده می شود. البته ترخینه را به عنوان غذای محلی دیگر استان های غربی کشور از جمله کرمانشاه، لرستان و کردستان نیز می شناسند. یارما شورباسی، یکی از غذاهای لذیذ و محلی آذربایجان غربی و شهر ارومیه است که معنای نام آن در زبان ترکی، «سوپ بلغور» است. این غذای مشهور به دلیل داشتن بلغور گندم، ارزش غذایی و فیبر بسیار بالایی دارد و فوق العاده مقوی است.
طرز تهیه جوجه کباب فسنجانی یا جوجه کباب ترش مجلسی
برای این شماره یکی از خورشت های محبوب و بسیار خوشمزه ایرانی را آماده کرده ایم. خورش قیمه که مانند عدس پلو از غذاهای مناسبتی و نذری نیز محسوب می شود. لوبیا پلو هم یکی از صدر نشین های دسته بندی غذاهای پلویی در میان ایرانیان می باشد. این غذای خوشمزه را به سلیقه خود می توانید به صورت گیاهی یا با گوشت درست کنید. به دلیل اینکه ما ایرانی ها به غذا اهمیت ویژه ای می دهیم، غذاهای ایرانی شامل دسته بندی های بسیار متنوعی می باشند. البته همانطور که مطمئنا می دانید اکثر غذاهای اصیل ایرانی نیاز به زمان زیادی برای آماده شدن دارند.
۱۱. غذاهای محلی استان کرمان
خورشت خلال که در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج جز معروف ترین غذا های استان کرمانشاه میباشد و در آن از خلال بادام استفاده میشود. کلم پلو شیرازی که بسیار معروف است و در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج مجلسی نیز قرار میگیرد. یکی از خوشمزه ترین عصرانه هایی که در بین غذاهای محلی ایران و مشهد وجود دارد، چنگالی است.
همبرگر که یک غذا بین المللی میباشد و میتوان آن را در لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی معروف و پرطرفدار به شمار آورد. کباب از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که هم با نان و هم با برنج سرو می شود. شیرین پلو جز بهترین غذاهای ایرانی محسوب میشود و در مجالس و عروسی ها معمولا این غذا سرو میشود. به نظر من خورش ماست می تواند بهترین نامی باشد که برای این غذا انتخاب بشود.
قدیمی ها «اشکنه» را به عنوان یک غذای ایرانی نونی خوشمزه می شناسند که آن را به عنوان غذای ساده برای شام یا ناهار هم درست می کنند. برای طرز تهیه اشکنه زمان کمی لازم است و با مواد ساده ای هم درست می شود. از انواع غذاها ایرانی محلی می توان به «آبگوشت به و بادمجان» اشاره کرد. در طرز تهیه آبگوشت قمی به و بادمجان از نخود یا عدس هم استفاده می شود. همدانی ها در لیست انواع غذای ایرانی محبوب خودشان، «آبگوشت بزباش» را به عنوان یک غذای مجلسی ایرانی جا داده اند.
در بین انواع غذاهای ایرانی غذاهای سنتی ایرانی طرفداران مخصوص خود را دارد و بیشتر این ها غذایی هستند که از گذشته رایج بودند و جزو غذاهای اصلی محسوب می شدند. به طور مثال آبگوشت جزو غذاهای محلی غذاهای سنتی ایرانی است. کشک بادمجان و مرصع پلو و نمونه های دیگر هم از دیگر غذاهای سنتی هستند که معمولاً غذاهای سنتی به خطه های خاصی هم تعلق دارد و برخی از آنها به صورت عمومی در همه قسمت ها مصرف می شود.