
بروزرسانی: 31 خرداد 1404
لیست غذا های سنتی ایرانی؛ 9 غذای سنتی ایرانی لذیذ مجله اسنپ اکسپرس
برای طرز تهیه کشک بادمجان ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرید. در کشور ما با توجه به تنوع قومیتی و فرهنگی که وجود دارد، غذاهای مختلفی اختراع شده است. ادامه لیست غذاهای اصلی ایرانی و چند مدل پیش غذای سنتی ایرانی را با هم مشاهده می کنیم. برای شروع طرز تهیه ته چین مرغ، ابتدا یک قابلمه تهیه کرده و گوشت مرغ را درون آن بریزید.
سپس تکه های مرغ را در تابه بریزید و همراه با پیازها تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. در ادامه نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به مرغ اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی ادویه ها دربیاید. یک لیوان آب در تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا مرغ بپزد. در همین حین، هویج های رنده شده را در مقداری کره آب شده در تابه روی حرارت ملایم گاز تفت دهید تا سبک شوند. به طور معمول، پس از به جوش آمدن گوشت تباهگ، به آن برنج اضافه می کنند تا به صورت یک پلو خوشمزه و مقوی بلوچی دربیاید. مردم سیستان و بلوچستان، به خصوص منطقه مکران، پلو بلوچی تهیه شده با تباهگ را در روزهای سرد سال و به خصوص در ماه رمضان به عنوان سحری می خورند.
- عدس پلو که جز غذاهای مجلسی ایرانی بوده و در نذورات و مجالس رسمی نیز سرو میشود.
- سپس تکه های مرغ را با مقدار مناسبی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا مرغ ها طعم بگیرند و سرخ شوند.
- اسم مهلبیه آشکارا فریاد می زند که پای یک غذای عربی در میان است.
- کوکوی مرغ رشتی هم یکی از خوشمزه ترین غذاهای کشورمان است که دارای محبوبیت زیاد در میان ایرانیان می باشد.
بهترین و خوشمزه ترین شیشلیک های ایران، در همین نواحی ترقبه و شاندیز طبخ می شود. برای کیفیت شیشلیک دو نکته را باید در نظر داشته باشید که این دو نکته را مشهدی ها به خوبی رعایت کرده اند. نکته اول اینکه گوشت شیشلیک تازه باشد (گوشت مانده که تا دلتان بخواهد در همین تهران خودمان پر است) و نکته دیگر اینکه شیشلیک خشک نشده باشد و اصطلاحاً کمی آبدار از روی زغال برداشته باشند. جالب است بدانید شیش از کلمه ترکی به نام سیخ گرفته شده است و شیشلیک هم همان گوشت کباب شده به سیخ کشیده شده است.
لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج –\xa0 انواع کوفته، کوکو و شامی
اشکنه تخم خربزهاز آنجایی که خراسان به خربزه های خوبش معروف است، مردم این منطقه از تخم خربزه برای پخت غذایی خوشمزه به بهترین شکل ممکن استفاده می کنند. خورش ساک از ترکیب گوشت بره، روغن، سیر، پیاز، اسفناج، آرد و نخود به عمل می آید و با پلو یا زرشک پلو سرو می شود. یکی از غذاهای محلی و سنتی بوشهر گمنه یا للک نام دارد که اغلب به جای پلو همراه با خورش خورده می شود. برای تهیه این غذای محلیاز گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز و سماق استفاده می کنند که بسیار پرخاصیت است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
انواع پلوها و چلوهای ایرانی
این کباب با طعمی ترش و شیرین معمولا با نان یا برنج سرو می شود و تجربه ای متفاوت از یک شامی را به شما ارائه می دهد. کباب زردک به آسانی و در کمتر از یک ساعت در خانه آماده می شود و می توان آن را به عنوان غذای اصلی، پیش غذا، غذای پیک نیک یا یک میان وعده خوشمزه سرو کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه کباب زردک و نکات طلایی پخت آن آشنا کنیم. «شامی کباب» یا کتلت گوشت و سیب زمینی از محبوب ترین انواع غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان یک پیش غذا یا غذای ایرانی بدون برنج در مهمانی ها هم استفاده می شود.
در این مقاله قرار است به معرفی بهترین غذاهای سنتی و مدرن کرمان و همچنین رستوران های فوق العاده این شهر اشاره کنیم. اگر شما نیز قصد سفر به کرمان را دارید یا می خواهید در مورد غذاهای کرمانی اطلاعاتی داشته باشید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. شاید کوفته را بتوانید در هر نقطه ای از ایران و هرجایی که هستید میل کنید اما کوفته های تبریزی یک شیوه درست کردن خاصی دارند، که کوفته های دیگر ندارند. به صورت کلی بگویم، برای آماده کردن کوفته، گوشت را در یک هاون سنگی می کوبند و بعد سبزیجات و لپه را به آن اضافه می کنند.
برای درست کردن هویج پلو با گوشت قلقلی، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و ادویه های دلخواه مخلوط کرده و از آن کوفته قلقلی درست کنید. سپس آن ها را سرخ کنید و در زمان سرو، روی هویج پلو بریزید. پلو بریانی در استان های جنوبی کشور مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خوزستان از محبوبیت بسیاری برخوردار است و یکی از غذاهای مجلسی به شمار می آید که در مجالس عروسی یا عزا سرو می شود. کارائی، کارایی، کرایی یا کراهی، یک نوع کاری سنتی پاکستانی، هندی و بلوچی با سس غلیظ بر پایه گوجه فرنگی است که در یک تابه گود و ضخیم به همین نام درست می شود.
در همین حین، رب گوجه فرنگی را به همراه کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ آن باز شود. سپس زعفران دم کرده، نمک و فلفل را به رب بیفزایید و مواد را خوب مخلوط کنید. پس از یک دقیقه، غوره را در تابه بریزید و آن ها را نیز تفت دهید.