برای بهتر شدن طعم این غذا میتوان به جای رب گوجه فرنگی از خود گوجه فرنگی به شکل رنده شده استفاده کرد. اگر در تهیه این غذا به سراغ دوغی رفتهاید که ترشی آن زیاد است، پیشنهاد میکنیم از ریختن لیمو عمانی در غذا خودداری کنید. به علاوه، اگر دوغ شما همگن (هموژنیزه) نیست بهتر است قبل از استفاده، آن را به خوبی هم بزنید تا در طول پختن غذا دلمه دلمه نشود. همهی ما با این غذای خوش بر و روی زعفرانی و ته دیگی ایرانی آشنا هستیم؛ تهچین! تهچین یكی از غذاهای ایرانی محبوب و رایج است كه معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده میشود.
کوکو در فر و با روغن کم، و نیز با روغن زیاد در تابه تهیه میشود. سیب زمینی، تخم مرغ، نمک و پیاز مواد اصلی برای تهیه کوکو سیب زمینی هستند. ترکیب بینظیر برنج، باقالا، شوید و روغن به همراه گوشت یکی از خوشمزهترین ترکیبات مجلسی است.
- در لیست غذاهای خوشمزه ایرانی با برنج، «لوبیا پلو» جزو شناختهشدهترین غذاهای ایرانی است.
- به جای پودر سوخاری از کرانچی یا تردیلا هم میتوانید استفاده کنید.
- آش شله قلمکار یکی از قدیمی ترین آش های ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با نام های متنوعی شناخته می شود، اگر عاشق آش های غلیظ و کشدار هستید، حتما این غذا را امتحان کنید.
- غذا یک برگ از کتاب تاریخ، طبیعت و فرهنگ هر شهر و اقلیم است.
پس برای معرفی بهترین غذاهای ایرانی با ام ان زد همراه باشید. در فرهنگ غذایی ایرانی، اغلب برنجی را با کره و زعفران طبخ میکنند که در این صورت آن را چلو مینامند. اما گاهی برنج را با مواد دیگری میپزند که نامش را پلو می گذارند. موادی چون گیاهان معطر، سبزیحات، لوبیاها، مغزها و دانه ها، میوه های خشک، گوشت و حتی رشته فرنگی گزینه های پیش رو برای مخلوط کردن با برنج اند که در نهایت یک غذای کامل محسوب میشوند.
انواع کباب ها
تهچین یکی دیگر از غذاهای معروف، اصیل و محبوب ایرانی است. ایران طیف وسیعی از لهجهها، سبک زندگی، سنت و آداب و رسوم منطقهای را در بر میگیرد. در شمال ایران بخاطر بارندگیهای فراوان حاشیه دریای خزر مراتعی سرسبز و تنوع زیادی از میوهها، سبزیجات و گیاهان وجود دارد. غذاهای منطقه شمالی دارای عطر و طعم ساده و تازهای هستند و مردم این منطقه طعمهای شیرین و ترش را دوست دارند. غذاهای ایرانی تنوع بسیار بالایی دارند که می توانند بسیار خوشمزه باشند و در خوشمزه اریت حالت از توریست ها پذیرایی کنند. شما می توانید با تهیه هر یک از آنها، مهمانی تکمیلی برگزار کنید.
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
بیلهر خیلی خیلی تلخه و باید تلخیش گرفته بشه وبعد بخارپز میشه.. هر چند کلا این گیاه استفاده نشه بهتره به دلیل ضرات زیادی که برای بدن داره و امکان ایجاد سرطان . کوکوها، کتلت ها و شامی ها جزو دسته غذاهایی هستند که تنوع بالایی دارند و در تمام وعده های غذایی می توان میل نمود. این غذاها بسیار محبوب و پرطرفدارند و برای پیش غذا، پیک نیک و جشن تولد هم گزینه های مناسبی هستند. زرشک پلو با مرغ یکی از رایج ترین غذاها در تمامی مجالس است. مجله کوروش محتواهای جامع و به روزی از آموزش های آشپزی، سبک زندگی، سلامت، فیلم و سریال و علم و تکنولوژی به شما ارائه می دهد.
در اولین مرحله از طرز تهیه کشک کدو باید کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد کرده و سرخ کنیم. البته کسانی که رژیم غذایی با محدودیت سرخ کردن دارند، میتوانند کدوها را بخارپز کنند. برای درست کردن این غذا از گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی استفاده میشود و سپس کوفتههای خوشمزه داخل سس گوجه قرار میگیرند. اگر محدودیت مصرف گوشت قرمز دارید به همین ترتیب کوفته اراکی را با گوشت مرغ، بوقلمون یا به عنوان یک غذا با سویا تهیه کنید.
فینگر فودها از غذاهایی هستند که نه تنها دستور پخت راحتی دارند، بلکه برای کسانی که وقت کافی برای درست کردن ناهار ندارند بهترین گزینه است. برای تهیه آن به تعداد نفرات یک یا چند عدد ران یا کتف مرغ (در صورت دلخواه سینه مرغ) را به همراه آرد سوخاری، تخم مرغ و ادویهجات آماده کنید. برای اینکه دوست داشته باشید مرغها مغز پختتر به نظر بیان میتوانید قبل از سرخ کردن حدود یک ربع با پیاز و فلفل و زردچوبه در آب آنها را بپزید. برای ادامه طرز تهیه آب دوغ خیار به مقاله آن مراجعه کنید. برای ادامهی طرز تهیه کشک بادمجان بر روی لینک کلیک کنید. برای تهیه این پیتزای خوشمزه و ساده به موادی چون سیر، پیاز، قارچ، گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا مورد نیاز است.
درباره کوفته ها و دلمه ها بدلیل وجود حبوبات های مختلف می توان یک غذای خوشمزه را طبخ و در نهایت میل نمود. غذاهایی که مستقیم با برنج تهیه می شوند چلو نامیده شدند. خاگینه، نرگسی یا املت اسفناج، املت قهوه خانهای یا املت گوجه که ماده اصلی آنها تخم مرغ است، به عنوان املتهای ایرانی معروف شناخته میشوند. در این میان املت گوجه فرنگی محبوبترین املت ایرانی است و برای طبخ آن از پیاز، پوره گوجه فرنگی و تخم مرغ استفاده میشود. جالب است بدانید که در کشور مراکش و در شمال آفریقا غذایی به نام تاچین وجود دارد.
کباب تابهای
لوبیا پلو از جمله محبوبترین پلوهای ایرانی است كه همواره در طول تاریخ نه تنها از محبوبیتش كم نشده كه با طرز پختهای متنوع، لذیذتر و محبوبتر هم شده است. یكی از غذاهای سنتی و اصیل كرمانشاه سیب پلوی كرمانشاهی می باشد كه در نوع خود بی نظیر است . طرز تهیه کامل دمی گوجه یا استامبولی پلو را در مقالههای بعدی مجله اسنپ اکسپرس بخوانید. بعضی از دستور ها در دال عدس، سیب زمینی نیز اضافه می کنند اما مزه ی اصلی غذا تغییر خواهد کرد. حال آن را به همراه مقداری نمک و آب درون قابلمه بریزید تا به جوش بیاید. در هنگامی آبکشی کردن، کشمشها را لای برنج بریزید و اجازه دهید برنج دم بکشد.