لیست طرز تهیه انواع غذاهای خارجی و بین المللی ایران کوک


در حقیقت، گاهی اوقات به این غذا “‌خاویار حشرات‌”‌ نیز می‌گویند! یکی از غذاهای سالم و ساده ای که می توانید برای وعده های اصلیتان انتخاب کنید، مرغ تکه ای است که یا در فر و یا در توستر آن را آماده کرده باشید. اگر به دنبال یک میان وعده جذاب هستید ما به شما بیسکویت فندق ایتالیایی را پیشنهاد می دهیم. مواد لازم برای تهیه این کوکی خوشمزه شامل آرد، شکر، بیکینگ پودر، تخم مرغ، ماءالشعیر، عصاره وانیل، عصاره مغز بادام و فندق می باشد. مواد تشکیل دهنده این پیتزا عبارتند از خمیر پیتزا، پنیر پارمزان، پنیر موزارلا، گوجه فرنگی و سبزی ریحان.

  • این اشترودل از ترکیب تارت سیب با خمیر شیرینی‌پزی تهیه می‌شود.
  • با این‌که احتمالا بیش‌تر آدم‌ها به محتویات داخل‌ غذاهای مورد علاقه‌شان دقت نمی‌کنند و به هیچ عنوان آن را عجیب نمی‌دانند، ولی شاید ناهار محبوب‌تان برای یک خارجی معادل یک کابوس باشد.
  • کباب مرغ یا جوجه که در گذشته با استخوان و بر روی آتش کباب می‌شده، امروزه پس از خواباندن گوشت مرغ در آب لیمو و زعفران، بر روی آتش کباب می‌کنند.
  • بیگوس، خوراکی دودی و بسیار محبوب است که به‌عنوان غذای ملی لهستان شناخته می‌شود.
  • نحوه طبخ آن موجب می شود گوشت لطافت لازم را داشته باشم و طعمی ترد را به ارمغان بیاورد.
  • در مناطقی مثل نیوجرسی، پنیسیلوانیا و اطراف چنین ایالاتی می توانید استیک پنیر، ساب ساندویچ یا هوگی را هم ببینید.

این غذا را می توان جز غذاهای اصلی کشور موزامبیک به شمار آورد که طرفداران بسیاری را در این کشور دارد. همانطور که از نامش پیداست شیش کباب از طریق کباب کردن گوشت تهیه می شود . گوشت آن می توان هر گوشتی باشد ، مانند گوشت گاو ، گوشت مرغ ، ماهی و … این موضوع کاملا بستگی به سلیقه شما دارد . از دیگر محتویات آن می توان به برنج ، سبزیجات و ادویه ها اشاره کرد که طعم آنرا چندین برابر خوش تر می کند. اگر به دنبال یک غذای تابستانی فوق العاده هستید این غذای مخصوص آمریکای شمالی می تواند طعم خوشی را برایتان به همراه بیاورد. این غذای خوشمزه ژاپنی از جمله غذاهای دریایی محبوب و خوشمزه کشور ژاپن محسوب می شود.

طرز تهیه خورشت اناربیج گیلانی با گوشت قلقلی

با خوردن این غذا از طعم متفاوت و بی نظیرش حتما غافلگیر میشی. نیاما چوما به معنی گوشت گریل شده است و از کباب کردن گوشت بز، ماهی یا مرغ به همراه موز کبابی یا اوگالی در کنار آن سرو میشه. یکی از غذاهای معروف آفریقای جنوبی که مناسب برای هز ذائقه است و خیلی هم طعم لذیذی داره. این کباب دارای طعم ترد و خوشمزه فوق‌العاده‌ای است و در مناسبت‌های خاص تهیه میشه. مارزیپان، ماده‌ای نیمه‌جامد و قابل شکل‌ گرفتن است و معمولا به آن، رنگ‌های خوراکی اضافه می‌کنند. نوع شیرین آن به‌عنوان مارزیپان فرانسوی شناخته می‌شود و نوع کم‌شیرین آن به‌عنوان مارزیپان آلمانی معروف است.

سویچه  غذایی خوردنی در پرو

اگر از طرفداران غذاهای حاوی گوشت هستید فجی تاس غذایی لذیذ و خوش طعم برای شما خواهد بود . چیپس سیب زمینی نیز مانند پاپ کورن از جمله خوراکی هایی به حساب می آید که در سرتاسر جهان طرفداران بسیار زیادی را دارد . جالب است بدانید که چیپس برای اولین بار در کشور انگلستان دستور پختش نوشته شد ، به نوعی می توان کشور انگلستان را کاشف چیپس سیب زمینی دانست . به دلیل طعم خوش و دلنشینی که دارد چیپس نیز امروزه در سراسر جهان مورد طبخ و استفاده به عنوان یک خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد.

نان تست فرانسوی یک خوراکی سرخ شده است که دو تکه نان تست را با کره بادام زمینی یا مربای کایا مخلوط می کنند. نان تست فرانسوی را در هنگ کنگ به همراه شربت سرو می کنند که می توان غذایی کامل برای صبحانه ها به شمار برود . غذایی سرشار از کلسترول و بسیار لذیذ که میتوان به خوبی از طعم آن لذت برد. به گونه ای که می توان انرا در دسته عجیب ترین غذاهای روی زمین با بوی خاص به شمار آورد . توفو بد بو از جمله غذاهای آسیای جنوب شرقی به حساب می آید که طعم خوش آن ارزش امتحان دارد .

بنابراین، قبل از این‌که سفر آشپزی‌مان را به دنیای چندش آورترین و عجیب ترین غذای جهان آغاز کنیم، از خود بپرسید چه‌قدر مایل هستید در مورد عادات غذایی هم‌نوعان‌تان در سایر نقاط جهان بدانید. اما غذاهای دیگری در رستوران‌های این کشور سرو می‌شود که هواداران زیادی دارد. اگر به ایتالیا سفر می‌کنید، حتما زیتون سوخاری را امتحان کنید.

این شیرینی‌های کوچک و رنگا‌رنگ در طعم‌های مختلفی پخته می‌شوند. اگر ظرفی از باقالی پلو پیش روی تان بگذارند، رنگ سبزش پیش از هر چیزی خودنمایی می کند. اغلب باقالی پلو را با گوشت لخم و لطیف بره می‌پزند و گاهی نیز با گوشت بره و استخونش سرو می‌کنند. باقالی پلو با عطر ملیحی از زعفران همراه است که البته پیش از سرو، بر روی آن نیز پلوی مزعفر اضافه می‌کنند. قضیه اینجاس که اگه طبخ کردن قارچ به درستی و طبق اصول نباشه، میتونه به جای خوش طعم کردن، طعم غذا رو خراب کنه.