
بروزرسانی: 25 تیر 1404
لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی معرفی بهترین غذای ایرانی و خارجی خبر گزاری مادینور
کوفته قلقلی سوئدی که از گوشت چرخ کرده درست میشه از غذاهای خوشمزه و خوش طعمی است که طرفداران زیادی در سوئد و در جهان داره. راستی از هرکدوم از این غذاها خوشت اومد میتونی یاد بگیری و برای خودت درستش کنی. اینجا برات 50 تا غذای خوش طعم و بی نظیر رو لیست کردم که جزو غذاهای معروف دنیا هستند. چمپ غذای ملی کشور ایرلند به حساب می آید که از سیب زمینی پوره شده ، پیاز ، کره ، نمک و فلفل تهیه شده است .
برنج را با مقادیر زیادی کره طبخ می کنند که به نرم و خوش عطر شدن زرشک ها کمک می کند. خورشت بادمجان با رنگ قرمز و طلایی براقش که با گوجه فرنگی و زردچوبه پخته شده است، یکی از غذاهای بسیار محبوب ایرانیان است. بر روی خورشت لایه ی براقی از روغن و آب خورشت به چشم می خورد که نشانگر آن است خورشت در روغن و باقی مواد ساعت ها و به آرامی بر روی گاز پخته شده است.
- همینطور سعی شده تا کاربران بتونن با توجه به این لیست در عین حال با غذاهایی آشنا بشن که با درست کردنشون طعم های جدید رو تجربه کرده و تکنیک های آشپزی جدیدی رو هم یاد بگیرن.
- بابل و اسکوئیک را با گوشت سرد باقی مانده در یخچال و ترشی یا سس قهوه ای نیز سرو می کنند.
- طعم گولاش بسته به نوع پاپریکایی که استفاده می کنید، می تواند بسیار تند، شیرین و نیمه شیرین باشد.
سیب زمینی سرخ شده به همراه پنیر و سس عصاره گوشت از مواد تشکیل دهنده اصلی این غذا هستند. این وعده می تواند به عنوان پیش غذا، غذای اصلی، فست فود یا حتی دسر سرو شود و انواع مختلفی با طعم های تند، نمکی و شیرین دارد. کشورهای زیبای دنیا در کنار جاذبه ها، جاهای دیدنی و فرهنگ خاص خود، غذاهای لذیذ و دوست داشتنی دارند که عاشقان سفر تا مدت ها طعم این غذاها را زیر زبان حس خواهند کرد. اگر به سفر و گردشگری علاقه دارید و معمولا به کشورهای مختلف سفر می کنید، پیشنهاد می کنیم حتما غذاهای معروف این کشورها را امتحان کنید. در این مقاله خوشمزه ترین غذاهای دنیا را معرفی کنیم؛ شاید این غذاها بتوانند مقصد بعدی شما را مشخص کنند. سام تام یک غذای سنتی تایلندی به حساب می آید که در رتبه 46 در 50 غذای برتر جهان قرار میگیرد.
فرقی نمی کند در کدام کشور باشید ، حتی کدام شهر و روستا ، می توانید به آسانی در هر منطقه بستنی پیدا کرده و آنرا میل کنید. بلال کبابی به همراه آب نمک نیز از جمله خوراکی های پر طرفدار جهانی است که در سرتاسر جهان آنرا می توان یافت . کافیست که پوست بلال را کنده و آنرا بر روی مقداری ذغال کباب کنید . پس از کباب کردن کامل بر روی آن مقداری آب نمک ریخته و با گاز زدن شروع به میل کردن آن کنید . خرچنگ هندی را به همراه مقداری کره و سیر سرو می کنند که موجب خاص شدن این غذا نسبت به سایر غذاهای طبخ شده توسط خرچنگ می شود. غذایی دریایی که سیر و کره به آن طعمی عالی و فوق العاده می بخشد.
این غذا در واقع، کاسه ای پر از برنج داغ است که با تزئین سبزیجات سرخ و مزه دار شده یا «کیمچی» (سبزیجات تخمیرشده سنتی)، رب فلفل چیلی و سس سویا به شما ارائه می شود. دیگر مواد تشکیل دهنده ای که می توان به بی بیم باپ اضافه کرد، تخم مرغ خام یا سرخ شده و تکه های گوشت گاو هستند. اما باید بدانید که در این کشور یک گولاش واقعی، خورش نیست، بلکه یک سوپ مقوی و سالم، متشکل از پاپریکای فراوان و پیاز، هویج، گوشت گوساله و گاهی گوسفند، سیب زمینی و رشته فرنگی است. طعم گولاش بسته به نوع پاپریکایی که استفاده می کنید، می تواند بسیار تند، شیرین و نیمه شیرین باشد. لیست انواع غذای خارجی برای مهمانی با هدفی تهیه شده تا افرادی رو که به دنبال ایده های جدید برای کشف طعم های متفاوت هستن رو، با انواع غذاهای منحصر به فرد خارجی آشنا کنه.
۱. دوبلین کادل؛ غذای ملی ایرلند
سوپ برش را به صورت سرد یا گرم و با خامه ترش، تخم مرغ پخته یا سیب زمینی سرو می کنند. این سوپ را می توان هم به عنوان یک غذای مقوی و پرملات و هم به عنوان یک غذای سبک و رقیق درست کرد. مغز سرخ شده، قلب طوطی دریایی، و میگوی مَست چه ویژگی های مشترکی با هم دارند؟ همه ی این غذاهای عجیب و غریب در یک جایی از جهان به عنوان غذای بسیار لذیذی شناخته می شوند. با این که احتمالا بیش تر آدم ها به محتویات داخل غذاهای مورد علاقه شان دقت نمی کنند و به هیچ عنوان آن را عجیب نمی دانند، ولی شاید ناهار محبوب تان برای یک خارجی معادل یک کابوس باشد.
پاستا گوجه فرنگی و شابانک
یکی از خبر هـای خوشحال کننده برای عاشقان شکلات بی شک اختراع شکلات صورتی بود. این روزها استفاده از فینگر فودها در مهمانی ها و به خصوص مهمانی های غیر رسمی مانند تولد و غیره بسیار زیاد شده است. فینگر فود غذایی است که به اندازه یک انگشت بوده مستقیما به وسیله دست و بدون استفاده از قاشق و چنگال خورده می شود... 1395© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت کارآفرینان غذای سلامت می باشد و هرگونه کپی از آن شرعا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. این ترکیب را می توانید به عنوان میان وعده یا عصرانه ای دلچسب نیز، نوش جان کنید.
ولی بعد از برکناری پل پوت، این خوراکی که با سرخ کردن عنکبوت های تارانتولا تهیه می شود، هم چنان محبوب ماند و مردم کامبوج آن را مانند آب نبات نوش جان می کنند. این خوراکی که معمولا در میان کشورهای اسکاندیناوی محبوبیت دارد از ماهی خشک شده و سود سوزآور تهیه می شود. ماهی خشک را به مدت چندین روز در این ماده ی تند و سوزان قلیایی که به هیدروکسید سدیم نیز معروف است، می خوابانند. پس از این که ماهی را از داخل سود سوزآور در می آورند، آن چنان تند و سوزاننده می شود که باید تقریبا یک هفته در آب سرد بماند تا قابل خوردن شود.