همانطور كه از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز میآید. البته كوفته در كل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نامهای گوناگون از آن یاد میشود. آبگوشت یا دیزی یکی از سنتی ترین و پرطرفدارترین غذاهای سنتی ایران است. باید اشاره کنیم که معمولاً توصیه میشود ضخامت گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه به اندازهای زیاد نکنید که باعث سفت شدن آن شود. در کنار این، ضخامت کم و نازکیِ این گوشت هم میتواند از کیفیت کباب تابهای بکاهد.
- برنج و گوشت گوسفندی، از مهمترین مواد اصلی این غذای ایرانی محلی هستند.
- اینکه فرهنگ هر شهر و کشور در پخت و پز مردمش نیز تاثیر دارد را همه قبول داریم.
- همدانیها در لیست انواع غذای ایرانی محبوب خودشان، «آبگوشت بزباش» را به عنوان یک غذای مجلسی ایرانی جا دادهاند.
- به دنیای شرق که می آییم این تعداد خیلی بیشتر جلوه گری میکند.
جالب است بدانید که برای بسیاری از مهمانان خارجی نیز غذاهای ایرانی جذابیت بالایی داشته و از خوراکی های ایرانی به عنوان بهترین خوراکی ها در سرتاسر دنیا یاد می کنند. میگو پلوی بوشهری یکی از بهترین غذاهای ایرانی دریایی و همانطور که از نامش پیداست، مربوط به خطه جنوب ایران است. در گذشته این غذا مختص به جنوب کشور بود، ولی با توجه به این که مصرف میگو در سراسر ایران رایج شده، این غذا هم به نوعی همهگیر شده است.
لیست غذاهای ایرانی نونی
اما محبوب ترین نوع آن متعلق به دلمه برگ مو می باشد که اکثر ایرانیان در فصل بهار با برگ های تازه و ترش انگور آن را درست می کنند و در وعده های اصلی یا عصرانه نوش جان میکنند. یکی از پلوهای ایرانی که ترکیبی از برنج و خلال پسته، هویج، زرشک، خلال بادام، پوست پرتقال و زعفران ایرانی می باشد جواهر پلو نام دارد. که به عنوان محبوب ترین غذای خارجی ها در ایران به شمار می رود. جالب است بدانید ایرانیان برای اینکه تعادل را در طعم این غذا به وجود بیاورند زرشک را با کمی شکر تفت میدهند.
بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای استان کرمانشاه
اغلب باقالی پلو را با گوشت لخم و لطیف بره میپزند و گاهی نیز با گوشت بره و استخونش سرو میکنند. باقالی پلو با عطر ملیحی از زعفران همراه است که البته پیش از سرو، بر روی آن نیز پلوی مزعفر اضافه میکنند. اگر دچار یبوست هستید میتوانید ماهی شکمپر خود را با مواد بخارپز شدهای مثل هویج و قارچ بپزید و به جای برنج، آن را با نان سبوسدار میل کنید. این کار کمک میکند میزان فیبر دریافتی شما افزایش پیدا کند و کارکرد دستگاه گوارشتان بهبود یابد.
اگر خیلی خوش شانس باشید، میتوانید به جگرکی برسید و سیخی جگر که با ریحان تازه و اب لیمو طعم دار شده نوش جان کنید. خورشت دوغ پای یا دوغ پی، یکی از غذاهای مشهور سیستان و بلوچستان است که به دلیل ظاهرش، خیلیها آن را با قیمه اشتباه میگیرند. یکی دیگر از غذاهای ایرانی که بسیار محبوب و پرطرفدار است خورش قیمه است.