
بروزرسانی: 03 تیر 1404
لیست انواع بهترین طرز تهیه غذاهای ایرانی سنتی + مواد لازم دکور پلاس
سپس عنکاس آب پز شده و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید. در ادامه رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و ادویه را در تابه بریزید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. پلو عربی، یک غذای مجلسی است که با مرغ، گوشت، میگو و ماهی درست می شود. طرز تهیه تمام انواع مجبوس در همه کشورهای عربی یکسان است. این غذا در جنوب ایران و در استان های بوشهر، هرمزگان و خوزستان با نام «هواری» مشهور است که اگر با میگو یا ماهی درست شود به آن میگو پلو یا هواری میگو و هواری ماهی می گویند. طرز تهیه آش بی بی سه شنبه بسیار شبیه به آش رشته است، با این تفاوت که در آن کوفته ریزه گوشتی می ریزند و همین موضوع، این آش را تبدیل به غذایی پرملات، سیرکننده و مقوی می کند.
- سپس گوشت خورشتی را به پیاز داغ بیفزایید و آن را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- سوتی به زبان آذری به معنی شیر است و این غذا به دلیل داشتن شیر در مواد اولیه اش شیر پلو یا شیر پز هم گفته می شود.
- فرهنگ غذایی مردم در هر کجای دنیا، بخش مهمی از فرهنگ آن منطقه است.
- آمدن هر فصلی نیز نوید پخت غذاهای مخصوصش را می دهد، با نزدیک شدن بهار، مردم محلی به کوه ها و دشت ها راهی می شوند تا سهمی از ارمغان طبیعت داشته باشند و آش ها و خورشت های محبوبشان را طبخ کنند.
پس از گذشت حدود سه دقیقه، در تابه آب جوش بریزید و درب آن را ببندید تا گوشت به خوبی بپزد. یکی از ویژگی های اصلی این خوراکی محلی، طعم شیرین آن است و از همین رو بیشتر برای دسر مصرف می شود. غذاخوری های حاشیه زنده رود، خیابان های اطراف میدان نقش جهان، هتل های اصفهان و غیره از گزینه های پیش روی شما برای چشیدن بهترین خورش ماست عمرتان هستند که نباید از آن غافل شوید. خورش ماست از آن امضاهای اصیل اصفهانی است که خود به تنهایی دلیل خوبی برای سفر به خطه از کشورمان محسوب می شود. برای آشنایی با طرز تهیه این پیش غذا یا دسر لذیذ با ما همراه شوید.
تفاوتش هم در این است که علاوه بر مرغ، در تهیه این غذا از بادمجان هم استفاده می شود. کدوی سبز و سیب زمینی از اصلی ترین موادی هستند که در تهیه کدوبره استفاده می شوند. دلمه غذای سنتی و اصیل ایرانی است که طعم متفاوت و خوشایندی داشته و مورد قبول انواع طبع هااست. این غذا را می توان به شیوه های مختلف و با انواع مواد تهیه کرد.
مواد مورد نیاز برای پخت این غذا شامل میگو، برنج، پیاز، سیر، گشنیز، رب گوجه فرنگی، زعفران و… است. باید این را هم بگوییم که در بعضی انواع میگو پلو که کاملاً ایرانی هستند، می توان سیب زمینی نگینی شده و کشمش هم مشاهده کرد. آنچه در اینجا عنوان شد، تنها بخشی از غذاهای سنتی شهرهای ایران است. علاوه بر این برخی از غذاهای سنتی و اصیل ایران در تمام شهرها مشترک هستند.
طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
این خورش سنتی را با نمک، فلفل و لیمو عمانی مزه دار می کنند. طبخ قورمه سبزی به زمان بسیاری نیاز دارد؛ زیرا با پخت طولانی، خورش جا افتاده تر و خوشمزه تر می شود. جالب است بدانید که روز اول آذرماه را به نام روز جهانی قورمه سبزی نام گذاری کرده اند.
طرز تهیه آبگوشت به و گردو آسان است و در آن از سبزی خاصی هم استفاده نمی شود. در میان دستور انواع غذای ایرانی، «آبگوشت متنجنه یا متنجون» یک غذای اصالتا کرمانی و متعلق به رفسنجان است. در طرز تهیه آبگوشت متنجنه کرمانی، از گوشت گوسفندی، لوبیا چیتی و سیب زمینی استفاده می شود. «خورش فسنجان» در منوی غذای ایرانی، جایگاه ویژه ای دارد. در طرز تهیه خورش فسنجان، نکته مهم، به روغن افتادن غذا است.
در وهله ی اول، این خود ماهی است که خواص غذایی بسیار خوبی دارد. ماهی سرشار از موادی مغذی مثل پروتئین و ویتامین دی است و به علاوه می توان آن را بهترین و کامل ترین منبع برای اسید های چرب امگا ۳ دانست. هر کدام از انواع مختلف ماهی ویژگی های منحصر به فرد خودشان را دارند. در این میان ماهی های چرب تر مثل ماهی های آزاد، ماهی قزل آلا، ساردین و… جزو سالم ترین انواع ماهی ها به شمار می روند.
رشته پلو سنتی ترین غذای ایرانی
این غذا مقادیری ماده معدنی روی هم دارد که به افزاید تولید تستوسترون کمک می کند. کباب تابه ای از غذا های ایرانی ساده و راحتی است که در بسیاری از خانه های ایرانی دوست داران پر وپاقرص خودش را دارد. امکان دارد بار ها این غذا را با نام های کباب دیگی یا کباب بشقابی هم دیده باشید که نشان دهنده ی روش های مختلف تهیه و طبخ آن است. کوفته از موادی چون لپه, برنج, سبزی معطر, تخم مرغ , گوشت, پیاز, گردو و زرشک تهیه می شود.
قیمه نثاروقتی اسم غذاهای قزوین می آید، بدون شک همه ی ما به غذای خوشمزه و اعیانی قیمه نثار فکر می کنیم. خورش ریواساگه طرفدار طعم ترش باشید، باید این غذای محلی را حتما تست کنید. در این مطلب با چندتا از این غذاهای محلی لذیذ یزد آشنا می شویم. خورش ماست اصفهانخورش ماست یکی دیگر از غداهای سنتی اصفهان است که اکثرا به عنوان دسر یا غذایی تشریفاتی کنار غذاهای دیگر سرو می شود. در این مطلب با چند تا از معروف ترین غذاهای لذیذ مازندران آشنا می شویم.