آوازه این سوپ خوشمزه در شهر های ایران پیچیده اما کمتر کسی می تواند ادعا کند که به خوشمزگی شوربای ارومیه با آن حال و هوا خنک شوربا را در جای دیگری خورده باشد. غذاهای محلی و سنتی از مهم ترین جاذبه های گردشگری بشمار میروند و اغلب مردمان هر شهر به فرهنگ غذایی خود تعصب خاصی دارند. گاهی این تعصب تا آنجا میرود که در شهر های دیگر خیلی از غذاهای محصلی دیگر شهرها پخت نمی شود. بریان تنها غذای مخصوص اصفهان بوده که مکان تهیه و فروش آن جدا و مستقل است و معمولاً با غذاهای دیگر طبخ نمیشود و این مساله اهمیت آن را نزد اصفهانیها میرساند. گردشگران به اشتباه به این غذا بریانی میگویند که در اصلاح آن اصفهانی های اصیل نام این غذا را بریان عنوان میکنند.
- این آش خوشمزه با ترکیبی از موادی همچون پیاز داغ، سبزیجات مخصوص، سیرداغ، انواع حبوبات تهیه می شود و در انتها رشته ها را به آن اضافه می کنند تا حسابی جا بیفتد.
- برای تهیه بورک حلزونی با قارچ و مرغ از خمیر یوفکا استفاده میکنیم.
- در طرز تهیه خورش طلا کوله علاوه بر مرغ، از سبزیجات معطر و گردو هم استفاده میشود.
- در وهلهی اول، این خود ماهی است که خواص غذایی بسیار خوبی دارد.
- حدود ۲۵ دقیقه تا ۱ ساعت باید زمان دهید تا کوفتهها کاملاً نرم و آماده سرو شوند.
به عنوان مثال برای کباب، انواع مختلف آن با هم در نظر گرفته شد. میگو پلو زعفرانی که در لیست انواع غذاهای ایرانی و خارجی مجلسی قرار میگیرد. سبزی پلو با ماهی که جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بوده و خوردن آن در ایام خاص مانند شب عید جز رسومات نیز میباشد.
طرز تهیه دمی گوجه فرنگی با سیب زمینی [گوجه پلو – دمپختک گوجه]
استفاده از تمرهندی در این خورش، آن را با غذاهای دیگر متفاوت کرده است. در ادامه دستور تهیه این غذای ایرانی با برنج را با هم میخوانیم. خورش ترش تره یکی از خوشمزهترین انواع خورش ایرانی است که معمولاً با کته سرو میشود.
طرز تهیه کتلت شیرازی یا کتلت بازاری بدون گوشت
تجربه سفر به شمال در تعطیلات سال برای همه ایرانیها یک خاطره مشابه است. شهرهای زیبا با جاذبههای منحصربفرد و غذاهای خوشمزه که تنوع بالای آنها مثال زدنی است. خیلی از غذاهایی که شما در منو رستورانها یا سفره اهالی بومی میبینید تنها با مواد اولیه مخصوص همان منطقه مثل سبزی محلی یا ادویه خاص درست میشوند و خیلی ها اصلا غذای اصلی محسوب نمیشوند. اما به خاطر طعم بینظیرشان به جای وعده اصلی انتخاب میشوند. نازخاتون، اسمی که شما رو میتونه یاد یک غذای لطیف بیندازد، یک غذا با ظاهری زیبا، طعمی رازآلود و دستوری سخت و پر پیچ و خم؛ که البته اینطور نیست.
۲ الی ۳ کفگیر برنج در قابلمه ریخته و روی آن زعفران دمکرده میریزیم. برای درست کردن زیره پلوی خوشمزه به ۴ قاشق غذاخوری زیره نیاز دارید. سپس قسمت چوبی کلم یعنی مغز کلم را به صورت مخروطی با کارد تیزی در میآوریم و داخل آب جوش قرار دهیم تا برگها کمی نرم شوند؛ سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را جدا میکنیم.
پیچیدن گوشت یا سبزیجات یا حتی سیب زمینی در نان و آرایش زیبای آن به شکل به اصطلاح سه گوش هوش از سر گرسنه و سیر میبرد. زیر نور خوشیدی که از همه جای ایران بشما نزدیکتر است دستانی ماهر که مواد سمبوسه را در غلافی از نان پیچده و در روغن تازه سرخ میکند، صدای زندگی را خواهید شنید. سمبوسه جنوبی به قدری خوشمزه و منحصر بفرد است که به هیچ عنوان نباید امتحان طعم خوشایند آن ها را از دست بدهید.