اگر بیماری قلبی دارید در پخت ماهی شکمپر به جای کره به سراغ روغن زیتون بروید و غذایتان را با کلم بروکلی بخارپز شده میل کنید. با این کار آنتی اکسیدانهای موجود در این مواد به بهبود بیماریتان کمک زیادی خواهند کرد. یکی از ویژگیهای طبخ ماهی شکمپر این است که میتوان آن را درون فر یا روی گاز پخت. به علاوه این غذا را میتوان هم با سبزی پلو و هم با برنج ساده و سفید نوش جان کرد. کباب تابهای از غذاهای ایرانی ساده و راحتی است که در بسیاری از خانههای ایرانی دوستداران پروپاقرص خودش را دارد.
در این میان ماهیهای چربتر مثل ماهیهای آزاد، ماهی قزل آلا، ساردین و… جزو سالمترین انواع ماهیها به شمار میروند. به همین دلیل توصیه میکنیم در تهیه ماهی شکم پر به سراغ این دسته از ماهیها بروید. ماهیهای چرب درصد امگا ۳ بالایی دارند و همین مسئله باعث بهبود عملکرد درست بدن و مغز میشود. اگر فردی کم خون هستید، گوشت مورد استفاده در این غذا میتواند از مهمترین منابع آهن برای شما باشد. اگر این غذا را همراه مرکباتی مثل پرتقال نوش جان کنید، آهن بیشتری را جذب خواهید کرد. علاوه بر این، توصیه ما این است که در زمان سرو این غذا، در کنار سبزی خوردن از هویج، فلفل دلمهای رنگی و… نیز استفاده کنید تا میزان جذب آهن در بدن خود را افزایش دهید.
قیمه یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی با برنج است که در مهمانیهای خانوادگی سرو میشود. این خورش لذیذ، به اینکه در مراسم مذهبی بهعنوان نذری پخته شود معروف است. بعضی آن را با سیبزمینی و بعضی با بادمجان همراه میکنند. حتی در فصل زمستان نیز میشود بهجای سیبزمینی و بادمجان از هویج سرخکرده نیز استفاده کرد. طبخ فوق العاده خوشمزه زرشک پلو در کنار ظاهر بسیار زیبای آن می تواند هر سفره را به زیباترین شکل تغییر دهد.
اما این خوراک خوشمزه و سنتی گیلانی با نان و برنج به عنوان غذای اصلی نیز قابل سرور است. نام متمایز این غذا به گونه ای است هنگام سفارش هم گویش زیبای مردم شمال کشورمان را یادآور می شود. شوید، تخم مرغ و باقلای مخصوص شهر رشت که به آن پاچ باقلا میگویند تشکیل شده این خورش خوشمزه شمالی است که معمولا برای وعده ناهار آن را میل میکنند.
- اکثر گردشگران رنگ این خوراک لذیذ را سبز یا قهوه ای تیره فرض میکنند اما به خاطر رب گوجه فرنگی و رنگ خود دال عدس که قرمز است، نارنجی بسیار خوشرنگ و چشم گیری دارد.
- سرو این غذا به این صورت است که مواد آن را کوبیده و به صورت گوشت کوبیده با نان میل می کنند و آب آن را با تلید نان می خورند.
- مرغ را که بهتر است ران آن باشد را در ماهیتابه به همراه ادویهجات سرخ میکنیم.
- امیدواریم تلاش ما مورد استفاده و توجه شما عزیزان قرار گیرد.
- برای درست کردن زیره پلوی خوشمزه به ۴ قاشق غذاخوری زیره نیاز دارید.
بسیاری از ایرانی ها و البته که بسیاری از خارجی ها هم نیز عاشق این غذا می باشند. برای تهیه کردن باقالی پلو برنج سفید را همراه با باقالی و زعفران ترکیب می کنند و در آخر سر هم ماهیچه گوسفند و یا مرغ را در کنار بشقاب قرار داده و سرو می نمایند. شما بر اساس ذائقه خود می توانید گوشت مرغ و یا ماهیچه گوسفند را برای در کنار باقالی پلو سفارش دهید. در بین طرز تهیه انواع غذاهایی که در این سایت مشاهده خواهید کرد انواع غذاهای سنتی ایرانی به همراه غذاهای محلی و طرز تهیه آنها را مشاهده می کنید. علاوه بر بعضی از خورشت ها که در همه شهرها طبخ میشود، بعضی از شهرها خورشت های مخصوص خود را دارند. زرشک پلو با مرغ از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که نسبت به دیگر غذاهای ایرانی زمان زیادی نیاز ندارد.
کلم پلو
قنبر پلو شیرازی یك غذای خوشمزه مخصوص شهر شیراز بوده كه در شهرهای دیگر هم بسیار طرفدار دارد. این غذا با گوشت چرخكرده قلقلی، كشمش و پیازداغ تهیه میشود. دمپختك یكی از غذاهای محلی استان تهران است.یكی دیگر از غذاهای ساده و خوشمزه و اصیل ایرانی ست . استانبولی یا دمی گوجه یكی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است كه با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود.
لیست غذاهای ایرانی – انواع حلیم
اگر چربی دارید بهتر است از گوشت سفید مانند گوشت بوقلمون یا مرغ مخصوصا سینه استفاده کنید زیرا چربی کمتری دارد. این غذا را با روغن کمتری میل کنید و با بشقاب سبزیجات میل کنید. نگران نباشید؛ همه می توانند از این غذای معمولی لذت ببرند.
لطفاً آش ترش زنجان که به ثبت رسیده را لیست غذاهای خوب ایرانی اضافه فرمایید. عطر و بوی غذای ایرانی زیر زبان گردشگران خارجی مزه کرده است و چند غذای ایرانی جزو پرطرفدارترین و محبوب ترین ها بین گردشگران خارجی محسوب میشوند. کمتر شعری را از شاعران نامی ایران می توان یافت که شهرت جهانی نداشته باشند. ولی واقعا یک مقدار که به این شعر بیشتر دقت می کنید می بینید که باز هم غذا خوردن از مهم ترین ارکان زندگی هر فرد است چون برای اینکه یک فرد به تجربه کافی برسد ضروری است!
لیست غذاهای ایرانی ساده – انواع پلو و چلو
این غذا برای پذیرایی از مهمانان انتخابی عالی است و بسته به هر منطقه، دستور پخت متفاوتی دارد. ترکیب حبوبات و گوشت در این غذا ها منبع بسیار خوبی از فیبر و پروتئین را فراهم می کند. استفاده می شود، سرو آن را به همراه نان سنگک، سبزی خوردن و دوغ تکمیل می کند. پیشهاد می کنیم مقاله کلاس آشپزی را برای اطلاعات بیش تر مطالعه فرمایید. آموزشگاه آریا تهران به عنوان بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران، بهترین خدمات آموزشی آشپزی را به شما عزیزان ارائه می کند. اگر علاوه بر آشپزی سنتی به درست کردن فست فود ها نیز علاقمند هستید، بهتر است دوره آموزش فست فود آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید.