لوبیا سبز آسان بادام – کافه آشپزخانه میلز

Top down view of sauteed green beans on white tray with toasted almonds.

در این دستور غذای خوشمزه لوبیا سبز بادام، لوبیا سبز به سرعت بخارپز می شود و سپس با سیر، موسیر و بادام برشته شده با کره مخلوط می شود.

لوبیا سبز هرگز به این خوشمزه نبوده است! آماده شدن این غذای ساده فقط چند دقیقه طول می کشد و در صورت نیاز به تهیه لوبیا سبز از قبل می توان آنها را گرم نگه داشت.

نمای لوبیا سبز سرخ شده از بالا به پایین روی سینی سفید با بادام سوخاری.نمای لوبیا سبز سرخ شده از بالا به پایین روی سینی سفید با بادام سوخاری.

لوبیا سبز بادام را در یک تابه آماده کنید

بسیاری از دستور العمل های سنتی لوبیا سبز بادام به جوشاندن لوبیا سبز نیاز دارند. در حالی که این مطمئنا قابل قبول است، دستور غذای من روند را ساده می کند به طوری که همه چیز در یک تابه پخته می شود.

  1. لوبیا سبز ،د شده را در آب یا آب گوشت بپزید تا نرم و ترد شود، سپس آنها را در یک بشقاب بردارید و مایع پخت را دور بریزید.
  2. همان تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و موسیر و سیر را در کره برای چند دقیقه تفت دهید.
  3. بادام های برشته شده را اضافه کنید (و شکر قهوه ای، اگر از آن استفاده می کنید – از من استفاده نکنید… می دانم شکر قهوه ای یک ماده سنتی نیست، اما کاراملی شدن خوشمزه ای به بادام ها اضافه می کند) – بپزید تا بادام ها طلایی شوند.
  4. لوبیا سبز را با مخلوط بادام بریزید و آب لیموی تازه را اضافه کنید.

از چه نوع لوبیا سبز استفاده کنیم؟ لوبیا سبز بادام به طور سنتی از لوبیا سبز فرانسوی (لوبیا سبز) تهیه می شود که نازک تر و بلندتر از لوبیا سبز معمولی است. با این حال، من این دستور را با استفاده از لوبیا سبز معمولی یا لوبیا سبز فرانسوی درست می کنم و در هر صورت خوشمزه هستند. برای ،د ، لوبیا سبز، می تو،د یک تکه کوچک را از هر دو انتها ببرید. با این حال، من معمولا فقط انتهای ساقه لوبیا سبز را کوتاه می کنم.

لوبیا سبز پخته شده در آب مرغ در ماهیتابه.لوبیا سبز پخته شده در آب مرغ در ماهیتابه.
موسیر و سیر را در کره سرخ کنید.موسیر و سیر را در کره سرخ کنید.
خلال بادام در کره، موسیر و سیر.خلال بادام در کره، موسیر و سیر.
بادام تفت داده شده با کره، سیر و موسیر در تابه.بادام تفت داده شده با کره، سیر و موسیر در تابه.

چگونه این لوبیا سبز را زودتر از موعد درست کنیم

این لوبیا سبز خوشمزه است و بلافاصله سرو می شود.

با این حال، من آن را برای روز شکرگزاری پارسال درست کردم و آن را برای چندین ساعت در آرام پز گرم نگه داشتم و خوب بود! در واقع، آنها بیشتر از خوب بودند: کاملا بلعیده شدند.

بادام‌ها هر چه بیشتر آماده می‌شوند و گرم نگه می‌شوند کمی نرم می‌شوند و مقداری از ترد خود را از دست می‌دهند، اما قضاوت در مورد نحوه پنهان ، و نگهداری باقی مانده‌های بادام در زمان درست ،، به وضوح جذابیت بادام را کاهش نمی‌دهد. این لوبیا سبز

در حالت ایده آل، بهتر است بلافاصله یا ظرف 2 تا 3 ساعت سرو شود (تا زمان سرو در فر گرم نگه دارید.)

سینی سفید با لوبیا سبز بخارپز، بادام سوخاری و سیر.سینی سفید با لوبیا سبز بخارپز، بادام سوخاری و سیر.

مطمئنم که خبره‌های غذاهای ک،یک فرانسوی از برخی تغییراتی که من برای راحت‌تر ، لوبیا سبز بادامی‌ام برای خوردن به‌،وان یک ظرف یک ماهیتابه انجام دادم، کمی مبهوت هستند.

با این حال، من کاملاً مطمئن هستم که برداشت من از این غذای جانبی سنتی برای همه افرادی که می‌خواهند لوبیا سبز فوق‌العاده طعم‌دار (بله، از تابه قابل قبول است) بدون هیچ سر و صدایی بخورند، عالی است.

در حالی که این دستور غذای آسان لوبیا سبز و بادام به غذای مورد علاقه من در روز شکرگزاری تبدیل شده است، من آن را در تمام سال نیز درست می کنم.

ترد خوشمزه بادام بو داده شده با کره با سیر و موسیر تفت داده شده با لوبیا سبز لطیف فوق العاده خوشمزه است. بنابراین، بسیار خوشمزه! امیدوارم این را دوست داشته باشید!

انبر یک وعده لوبیا سبز بخارپز شده با بادام و سیر برشته شده را در خود جای می دهد.انبرها یک وعده لوبیا سبز بخارپز شده با بادام و سیر برشته شده را در خود جای می دهند.

1 سال پیش: چگونه بهترین آبگوشت زندگی خود را {در هر زمان، در تعطیلات یا نه} درست کنید
2 سال پیش: پای توت سه گانه
سه سال پیش: ژله چوب شور تمشک
چهار سال پیش: پوره سیب زمینی پخته خامه ای با ،ده پارمزان کره ای {آینده را بسازید!}
پنج سال پیش: پای سیب و کرن بری {پای مورد علاقه من برای شکرگزاری}
شش سال پیش: قابلمه فوری، مرغ سفید، لوبیا سیاه، فلفل چیلی {دستورالعمل های آهسته پز گنجانده شده است!}
هفت سال پیش: سوپ بوقلمون {یا مرغ} و برنج قهوه ای {قابلمه فوری یا اجاق گاز}
هشت سال پیش: رول های نازک و کره ای برای شام آرد ذرت
نه سال پیش: پای پودینگ خامه ای شکلاتی با پوسته کراکر گراهام
ده سال پیش: رول باترمیلک سیب زمینی {پف دارترین و خوشمزه ترین رول هایی که تا به حال دیدم}

نمای لوبیا سبز بخارپز شده با بادام، سیر و موسیر از بالا به پایین.نمای بالا به پایین لوبیا سبز بخارپز با بادام، سیر و موسیر.

بادام لوبیا سبز آسان

میوه: 6 سهام

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 35 دقیقه

  • 1 فنجان آب مرغ یا آب
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 1 پری لوبیا سبز تازه، ،د شده (به یادداشت مراجعه کنید)
  • 3 قاشق غذاخوری چاقی
  • 2 تا 3 میانجیگری تره فرنگی، به مکعب های کوچک (حدود 1/4 تا 1/3 فنجان)
  • 3 میخک سیر ریز ،د شده
  • 1 قاشق چای خوری شکر قهوه ای (اختیاری)
  • ½ فنجان خلال بادام
  • آب لیموی تازه را فشار دهید (اختیاری)

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • در یک ماهیتابه ن،ب 12 اینچی، آب مرغ یا آب و نمک را اضافه کنید. سریع هم بزنید. لوبیا سبز را اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم به جوش بیاورید. در تابه را بپوش،د و 4 تا 5 دقیقه بپزید تا لوبیا سبز روشن و لطیف شود. در صورت تمایل زمان بیشتری برای لوبیا سبز نرم اضافه کنید.

  • لوبیا سبز را با انبر به بشقاب منتقل کنید. مایع پخت و پز را دور بریزید (نیازی به شستن ظرف نیست).

  • تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را اضافه کنید و بگذارید تا آب شود.

  • موسیر و سیر را اضافه کنید و بپزید، مرتباً هم بزنید تا زم، که موسیرها شروع به شفاف شدن کنند، 3 تا 4 دقیقه.

  • شکر قهوه ای (در صورت استفاده) و خلال بادام را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا بادام ها بپزند (اما نسوزند!). 2 تا 3 دقیقه مدام هم بزنید تا بادام ها طلایی و برشته شوند.

  • مخلوط بادام را به پهلو منتقل کنید. لوبیا سبز را دوباره به تابه اضافه کنید و لوبیا سبز را به آرامی با مخلوط بادام مخلوط کنید.

  • در صورت تمایل با آب لیموی تازه (حدود 1 قاشق غذاخوری) بریزید. با نمک اضافی مزه دار کنیددر صورت ،وم.

  • فوراً سرو کنید، یا روی آن را بپوش،د و تا 1 ساعت در فر یا آرام پز گرم نگه دارید (ترجیحاً بیشتر از 2 تا 3 ساعت نباشد – به یادداشت مراجعه کنید).

لوبیا سبز: لوبیا سبز بادام به طور سنتی از لوبیا سبز فرانسوی (لوبیا سبز) تهیه می شود که نازک تر و بلندتر از لوبیا سبز معمولی است. من این دستور را با استفاده از لوبیا سبز معمولی یا لوبیا سبز فرانسوی درست می کنم. در هر صورت خوشمزه است برای اصلاح لوبیا سبز، می تو،د یک تکه کوچک را از دو انتها جدا کنید. با این حال، من معمولا فقط انتهای ساقه لوبیا سبز را کوتاه می کنم.
شکر قهوه ای: این کاراملیزاسیون خوشمزه را به مخلوط بادام اضافه می کند، اما کاملا اختیاری است.
حرکت رو به جلو: در حالت ایده‌آل، لوبیا سبز بهتر است بلافاصله سرو شود، با این حال، من موفقیت خوبی داشته‌ام که آن‌ها را به مدت ۲ تا ۳ ساعت قبل از سرو گرم نگه دارم (در فر گرم یا در اجاق آهسته پز برای گرم نگه داشتن آن‌ها). بادام ها هر چه بیشتر آماده شوند و گرم نگه داشته شوند کمی نرم می شوند و مقداری از ترد خود را از دست می دهند، اما به نظر نمی رسد چند ساعت روی آن تاثیر منفی بگذارد.

نویسنده: گرایش

،ت: ظرف جانبی

آشپزخانه: آمریکایی، فرانسوی

جاده: اجاق گاز

ارسال: 1 خدمات، کا،ی: 130Kcal، کربوهیدرات ها: 10g، پروتئین: 4g، چربی: 10g، چربی اشباع شده: 4g، کلسترول: 15میلی گرم، سدیم: 593میلی گرم، فیبر: 3g، شکر: 4g

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت‌کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله‌ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت‌های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.

منبع: https://www.melskitchencafe.com/easy-green-beans-almondine/

تحریریه غذای هرمزگان