قیچی شکلات سفید نارنجی کرن بری
انتشار: آذر 14، 1403
بروزرسانی: 18 تیر 1404

قیچی شکلات سفید نارنجی کرن بری


این کوکی های نارنجی کرن بری شکلاتی سفید، پر از طعم های دلپذیر برای تعطیلات، بسیار مرطوب هستند، سریع درست می شوند و بسیار خوشمزه هستند.

وای خدای من، این کلوچه های جشن خیلی خوشمزه هستند. و به سرعت دور هم جمع می شوند! آنها برای همه چیز از برانچ گرفته تا مهم، های تعطیلات و من،ت های خاص من، هستند.

یک کیک کرن بری پرتقالی با لعاب بر روی یک ورق کاغذ روغنی.یک کیک کرن بری پرتقالی با لعاب بر روی یک ورق کاغذ روغنی.

خمیر اسفناج را به روشی آسان درست کنید

من از بسیاری از خوانندگان می شنوم که کیک ها خیلی ترسناک یا خیلی حساس به نظر می رسند. در واقع، کیک های خانگی بسیار آسان هستند!

تهیه خمیر اس، به همین سادگی است:

  1. مواد خشک را با همزن بزنید
  2. در کره برش دهید
  3. مایع و مخلوط را اضافه کنید
  4. به آرامی مخلوط کنید تا خمیر جمع شود

همین!

خمیر اس، را می توان با دست درست کرد (با استفاده از مخلوط کن شیرینی پزی یا دو چاقو کره را برش دهید.) یا شاید در غذاساز تهیه می شوداین باعث می شود که برش به کره آسان تر شود.

یک کاسه با پوست پرتقال تازه، آرد و شکر.یک کاسه با پوست پرتقال تازه، آرد و شکر.
کاسه با آرد و کره.کاسه با آرد و کره.
یک کاسه آرد و تکه های کوچک کره.یک کاسه آرد و تکه های کوچک کره.
یک کاسه آرد، تکه های کوچک کره و شیر.یک کاسه آرد، تکه های کوچک کره و شیر.
کاسه ای با مخلوط کیک، چیپس شکلات سفید و کشمش.کاسه ای با مخلوط کیک، چیپس شکلات سفید و کشمش.
کاسه با براونی مخلوط با کرن بری خشک و چیپس شکلات.کاسه با براونی مخلوط با کرن بری خشک و چیپس شکلات.

نوازش و ب،

خمیر اس، شبیه خمیر پای است که نباید زیاد کار شود. استفاده از مواد سرد بهترین نتیجه را می دهد!

برای کاپ کیک های شکلاتی سفید کرن بری نارنجی، خمیر را به صورت دایره ضخیم برش می دهیم و آن را به هشت مثلث برش می دهیم.

با این حال، می تو،د به راحتی کیک های کوچک تر را با ضربه زدن به خمیر به شکل مستطیل بلند، در حدود ۱۵×۳ اینچ، و برش دادن خمیر به مثلث های کوچک تر (حدود ۱۲ تا ۱۴ کیک) درست کنید.

خمیر کیک کرنبری-پرتقالی را به صورت دایره ای ضخیم باز کنید.خمیر کیک کرنبری-پرتقالی را به صورت دایره ای ضخیم باز کنید.
یک دایره از خمیر اس، به هشت تکه مثلثی بریده شده است.یک دایره از خمیر اس، به هشت تکه مثلثی بریده شده است.

طعم پرتقال کرن بری خوشمزه

قرار بود کرن بری و پرتقال با هم باشند و این اس، ها گواه آن هستند.

این خمیر با پوست پرتقال تازه و زغال اخته خشک دم کرده و لعاب آن شامل پوست پرتقال تازه و آب پرتقال نیز می شود.

اگرچه طعم پرتقال زیاد نیست، اما مکملی دوست داشتنی برای تارت، کرن بری شیرین و چیپس شکلات سفید شیرین و خامه ای است.

بسیاری از شما از قبل افکار پیچیده من در مورد شکلات سفید را می د،د. اگر این کار را نکنید، من شما را با احساسات خود در جعبه صابون آزار نمی دهم. کافی است بگویم که من ا،را فکر می کنم شکلات سفید یک کار زشت است و از آن کم استفاده می کنم. به این م،ی: اگر در هر یک از دستور العمل های من ظاهر می شود، من روند و نتیجه را بررسی کرده ام و آن را به شدت توصیه می کنم. در این کوکی ها، چیپس های شکلات سفید باکیفیت (مانند برند Ghirardelli) طعم لذیذ و خامه ای به آن اضافه می کنند.

یک کاسه کوچک حاوی پودر قند، آب پرتقال و پوست پرتقال است.یک کاسه کوچک حاوی پودر قند، آب پرتقال و پوست پرتقال است.
اس، پرتقال کرن بری پخته شده با لعاب.اس، پرتقال کرن بری پخته شده با لعاب.

تغییر موقعیت من س،

من قبلاً در مورد اس، پخت بسیار "فوق العاده" بودم. تجربه من با آنها معمولاً شامل اس، های خشک و بی مزه است.

اما وقتی این دستور غذا را پیدا کردم همه چیز تغییر کرد. این اساس داستان دگرگونی کیک من است، و این دستور العملی است که برای ایجاد ا،ر دستور العمل های کیک خود استفاده می کنم.

این ضد ش،ت است و کیک ها همیشه عالی هستند (و بسیار خوشمزه).

با قاشق لعاب پرتقال خامه ای را روی کیک پخته شده بریزید.با قاشق لعاب پرتقال خامه ای را روی کیک پخته شده بریزید.

کیک خیلی خوبه که گریه میکنی

من صادقانه از اینکه چقدر این مافین های شکلاتی سفید کرن بری نارنجی (پس از چندین دور آزمایش دستور پخت) خوب بودند، کمی شگفت زده شدم.

نمی توانستم لقمه به لقمه را ، کنم تا اینکه بالا،ه تعداد مس،ه ای کیک را زیر کمربندم شمردم (به م،ای واقعی کلمه 😜).

اس، ها در دمای اتاق بسیار خوشمزه هستند، اما ما همچنین دوست داریم آنها را فقط با یک لمس (بیش از 10 1/2 ث،ه) در مایکروویو دوباره گرم کنیم.

کره ای و لطیف است و در دهان شما ذوب می شود، و آن طعم های تعطیلات آن را به چیزی خاص تبدیل می کند. امیدوارم شما هم مثل ما آنها را دوست داشته باشید!

کیک کرن بری پرتقالی را از وسط نصف کرده و روی آن را با لعاب بپوش،د.کیک کرن بری پرتقالی را از وسط نصف کرده و روی آن را با لعاب بپوش،د.
یک کیک پرتقالی کرن بری روی کاغذ روغنی.یک کیک پرتقالی کرن بری روی کاغذ روغنی.

قیچی شکلات سفید نارنجی کرن بری

میوه: 8 کیک های بزرگ

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 40 دقیقه

کیک:

  • 3 ½ فنجان (497 g) آرد همه منظوره (به یادداشت مراجعه کنید)
  • فنجان (71 g) شکر دانه ریز
  • 1 قاشق غذاخوری طعم پرتقال تازه
  • 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ¾ فنجان (170 g) -کره نمک سرد، به اندازه یک قاشق غذاخوری ،د کنید
  • 1 فنجان (242 g) شیر سرد
  • ½ قاشق چای خوری عصاره و،ل
  • 1 ½ فنجان (240 g) زغال اخته خشک (ی،ی کرن بری)
  • ½ فنجان (85 g) شکلات چیپسی سفید (اختیاری)
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 2 قاشق غذاخوری شکر درشت برای پاشیدن (به یادداشت مراجعه کنید)

لعاب:

  • ½ فنجان (57 g) پودر قند
  • 1 قاشق چای خوری طعم پرتقال تازه
  • 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه (به علاوه بیشتر، در صورت ،وم، برای قوام)

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. نصف سینی را با کاغذ روغنی بپوش،د. کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، پوست پرتقال، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند.

  • کره را اضافه کنید و با استفاده از مخلوط کن شیرینی پزی یا چاقوی کره، کره را به مواد خشک برش دهید تا کره به قطعات کوچک و به اندازه نخود تبدیل شود.

  • شیر و و،ل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شروع به یکدست شدن کند. کرن بری خشک و چیپس شکلات سفید (در صورت استفاده) را اضافه کنید. خمیر را با هم مخلوط کرده و تا بزنید تا یکدست شود و هیچ خط خشکی باقی نماند. بیش از حد مخلوط نکنید یا اس، ها ممکن است سفت و خشک باشند. فقط تا زم، که همه چیز یکدست شود مخلوط کنید.

  • روی پیشخو، که کمی آرد پاشی شده، خمیر را به شکل دایره 9 اینچی پهن کنید یا پهن کنید. از یک چاقوی رومیزی، چاقوی معمولی یا کاتر پیتزا برای برش خمیر به هشت مثلث هم اندازه استفاده کنید.

  • کیک ها را با فاصله حدود یک اینچ از هم روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید. سطح را با قلم مو کره آب شده می مالیم و شکر درشت می پاشیم.

  • به مدت 15 تا 17 دقیقه بپزید تا کف آن کمی طلایی شود و هیچ لکه خمیری داخل آن نباشد. اجازه دهید کیک ها 10 تا 15 دقیقه قبل از لعاب زدن خنک شوند.

  • تمام مواد لعاب را با همزن بزنید و آب پرتقال (یا پودر قند بیشتری) به آن اضافه کنید تا یک قوام غلیظ اما قابل ریختن به دست آید.

  • لعاب را روی اس، ها بپاشید. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

دقیق: اگر از ترازو استفاده نمی کنید، مراقب باشید که آرد زیادی در پیمانه نریزید، در غیر این صورت خمیر کیک خشک می شود. آرد را الک کرده، داخل فنجان بریزید و یکدست کنید. غذاساز: خمیر کیک را می توان در غذاساز به جای دستی مخلوط کرد. مواد خشک را با کره هم بزنید تا کره به اندازه نخود فرنگی شود. دوغ و و،ل را اضافه کنید و چندین بار هم بزنید تا خمیر یکدست شود - زیاد هم نزنید. خمیر را روی پیشخوان کمی آرد پاشی شده برگرد،د، کشمش و شکلات چیپسی سفید (در صورت استفاده) را روی خمیر بپاشید و کمی ورز دهید تا خمیر جمع شود. شکر درشت: کره و شکر گرانول می توانند اختیاری باشند، اما طعم لذیذی به بالای اس، ها اضافه می کنند. می تو،د از شکر درشت، سنباده یا توربینادو/خام استفاده کنید. می توان از شکر گرانول معمولی استفاده کرد، اما به دلیل گرانول های کوچکتر، بافت / تردی ی،، را ایجاد نمی کند.اندازه گیری: از این دستور هشت کیک بزرگ بدست می آید. با این حال، می تو،د کیک های کوچک تری را با ضربه زدن روی خمیر به شکل مستطیل بلند، حدود ۱۵ در ۳ اینچ، و برش دادن آن به مثلث های کوچک تر (حدود ۱۲ تا ۱۴) درست کنید.

نویسنده: گرایش

،ت: نان

آشپزخانه: آمریکایی

جاده: نان

ارسال: 1 س، بزرگ، کا،ی: 505Kcal، کربوهیدرات ها: 79g، پروتئین: 7g، چربی: 19g، چربی اشباع شده: 12g، کلسترول: 49میلی گرم، سدیم: 345میلی گرم، فیبر: 3g، شکر: 34g

منبع دستور غذا: از کافه می، کیچن (دستور پخت کلوچه برای این نوع مافین مورد علاقه)

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.


منبع: https://www.melskitchencafe.com/cranberry-orange-white-c،colate-scones/