فوندو پنیر – بچه های فوق العاده سالم



درست ، فوندو پنیر لطیف، خامه ای و شگفت انگیز در واقع واقعاً آسان است! این یک غذای سریع و چشمگیر است که به ،وان یک پیش غذا، وعده غذایی من، یا شام شب هفته عالی عمل می کند! این دستور العمل راهنمای گام به گام شما برای تهیه فوندوی خوشمزه است.

فوندو پنیر در یک قابلمه سرامیکی سفید با انواع میوه ها و سبزیجات

چرا ما کاملاً عاشق فوندو پنیر هستیم

وقتی کوچک بودم، فکر می‌کردم فوندو باید برای بچه‌ها باشد.

نمی‌توانستم بفهمم چرا آن چنگال‌های بلند سرگرم‌کننده با نوک‌های پ،تیکی رنگارنگ متعلق به من و برادرم نیست.

پدر و مادرم اجازه دادند یک یا دو بار طعم فوندویشان را بچشم. به یاد دارم که یک تکه سیب را در دیگ فرو کردم و از شراب و گرویر بد بو ناامید شدم.

حالا که بچه‌های خودم را دارم، وظیفه ایجاد یک نسخه آسان و من، برای بچه‌ها از فوندو را بر عهده گرفته‌ام که همه از آن لذت می‌برند. و این است! طعم غلیظ و پنیری است، فقط با کمی تند. بافت آن صاف مانند عسل است و فوندو تا جایی که بازوهای کوچکی می توانند به آن برسند کشیده می شود. آیا نسخه ما یک دستور غذای سوئیسی معتبر است؟ جواب منفی. آیا این شام خانوادگی را به یک مهم، بسیار جذاب، شیرین و دوست داشتنی سبزیجات تبدیل می کند؟ شرط می بندی.

در واقع، فوندو گاهی اوقات می‌تواند سبزی‌خواران بی‌میل (مثل دخترم!) را به خوردن سبزی ترغیب کند، زیرا لذت بردن از کلم بروکلی زم، که به سیخ کشیده می‌شود و به خوبی غرق می‌شود، بسیار آسان است. بهتر از همه، این دستور غذا با مواد ساده ای همراه است که می تو،د از هر سوپرمارکتی تهیه کنید. بنابراین واقعاً، هر شبی می تواند شب فوندو باشد!

یک تخته فوندو با میوه، سبزیجات، نان و فوندو پنیر با چنگال های فوندو

مواد لازم برای فوندو پنیر:

  • گودا پنیر– پنیر گودا یک پنیر خامه‌ای و مغزدار است که برای طعمی قوی‌تر کهنه می‌شود و در فوندو به زیبایی عمل می‌کند.
  • پنیر گرویر– گرویر یک پنیر سوئیسی است که طعم کمی شور و آجیلی دارد و طعم کمی شیرین و کاراملی دارد.
  • نشاسته ذرت– نشاسته ذرت به غلیظ شدن فوندو و ایجاد بافتی صاف و ،ی کمک می کند.
  • آب مرغ (یا شراب سفید خشک)– آب مرغ مایع ملایمی است که فوندوی شما را فوق العاده بچه پسند نگه می دارد. با این حال، اگر به جمعیت بزرگسال غذا می دهید، طعم شراب خوشمزه است و در عین حال قوام نرم تری ایجاد می کند.
  • سیر ریز ریز شده– سیر تازه ،د شده در اینجا بهترین کار را دارد.
  • آب لیمو– آب لیمو اسیدیته خوبی را اضافه می کند که به خوبی با پنیر متعادل می شود و همچنین از جدا شدن و رشته شدن پنیر جلوگیری می کند.
  • ،دل خشک– از ،دل خشک برای افزودن لقمه خوش طعم به فوندو استفاده می شود.
  • جوز هندی آسیاب شده– جوز هندی آسیاب شده واقعاً گرم می شود و طعم آن را کامل می کند. اینجا از جوز هندی نترسید! بسیار لطیف و خوشمزه است.
مواد لازم برای فوندو پنیر

طرز تهیه فوندو پنیر:

  1. رنده کنید هر دو پنیر آنها را همراه با نشاسته ذرت در یک کیسه زیپی بزرگ قرار دهید. تکان دهید تا خوب پوشش داده شود.
  2. حرارت یک قابلمه کوچک و ته سنگین روی حرارت متوسط. آب گوشت، آب لیمو و سیر را به آرامی بجوش،د.
  3. کاستن حرارت را تا متوسط ​​رو به کم بگذارید و به تدریج مخلوط پنیر خود را هر بار یک مشت به آبگوشت در حال جوش اضافه کنید.
  4. هم بزنید بعد از هر مشت تا زم، که پنیر کاملا آب شود.
  5. برداشتن از روی حرارت و ،دل و جوز هندی را هم بزنید.
  6. بریزید داخل قابلمه فوندو یا مستقیما از قابلمه سرو کنید.
  7. خدمت با دیپر مورد علاقه خود و لذت ببرید!
ع، های مربوط به طرز تهیه فوندو پنیر را پردازش کنید

چه چیزی را در فوندو پنیر فرو کنید:

در حالی که در حال آماده ، فوندو هستید، انواع مختلفی از غذاها را برای غوطه ور شدن در نظر بگیرید. هر چه انواع سبزیجات و میوه های متفاوتی ارائه دهید، احتمال بیشتری وجود دارد که فرزندانتان چیزی را پیدا کنند که دوست دارند با پنیر بپوشانند و بخورند. اینجا برخی از علاقه مندی های ما وجود دارد:

  • نان ترد
  • چوب شور
  • کلم بروکلی
  • گل کلم
  • قارچ
  • لوبیا سبز
  • فلفل دلمه ای
  • هویج
  • مارچوبه
  • کرفس
  • گوجه گی،ی
  • ترشی
  • برش های سیب
  • برش های گلابی
یک گلچه کلم بروکلی در فوندو پنیر فرو می‌رود

نکات و پیشنهادات

از پنیر مرغوب استفاده کنید

این همه تفاوت را در محصول نهایی شما ایجاد می کند. در اینجا از پنیر از قبل ،د شده استفاده نکنید.

چه پنیرهایی برای فوندو بهترین هستند؟

می خواهید سراغ پنیر خامه ای و کره ای بروید که به آرامی آب می شود. Gruyere، Gouda و Fontina بهترین گزینه های شما هستند. پنیرهای دیگری که کمتر سنتی هستند اما به خوبی ذوب می شوند پنیر چدار، هاوارتی، مونستر، کلبی و مونتری جک هستند.

آیا می تو،د فوندوی باقی مانده را دوباره گرم کنید؟

می تو،د باقیمانده فوندو را تا 3 روز نگهداری کنید. در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

چگونه پنیر فوندو خود را صاف نگه دارید؟

مطمئن شوید که پنیر خود را با مشت های کوچک اضافه کرده و مدام هم می زنید. تا زم، که کاملاً آب نشده است، پنیر بیشتری اضافه نکنید. آهسته برو و عجله نکن! اگر فوندوی شما هنوز دانه‌دار است، می‌تو،د کمی نشاسته ذرت اضافه کنید تا پنیر به هم ،بیده و صاف شود.

اگر پنیر فوندو من خیلی ضخیم باشد چه کاری می توانم انجام دهم؟

اگر فوندوی شما خیلی غلیظ است، می تو،د کمی بیشتر از مایعی که در ابتدا استفاده کرده اید (آبگوشت یا شراب) اضافه کنید تا رقیق شود.

بهترین نوع قابلمه فوندو چیست؟

انواع مختلفی از گلدان های فوندو در بازار وجود دارد، و این بستگی به این دارد که شما چه می خواهید یا هر چند وقت یک بار قصد استفاده از آن را دارید. یک قابلمه برقی فوندو برای حفظ دمای ثابت عالی است. این قابلمه فوندو یک گزینه ساده و مقرون به صرفه است که از چراغ چای برای گرم نگه داشتن قابلمه استفاده می کند. این بزرگ، قابلمه فوندو چدنی برای گروه های بزرگتر عالی است

فوندو پنیر در یک قابلمه سفید با انواع دیپر و یک تکه نان روی سیخ

به دنبال غذاهای خوشمزه تر هستید؟ اینها را امتحان کنید

  • 1/2 پوند پنیر گودا
  • 1/2 پوند پنیر گرویر
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 فنجان آب مرغ، کم سدیم یا شراب سفید خشک
  • 2 میخک ها سیر خوب ،د شده
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو
  • 1/2 قاشق چایخوری ،دل خشک
  • 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
  • هر دو پنیر را رنده کرده و به همراه نشاسته ذرت به کیسه بزرگ زیپلاک اضافه کنید. تکان دهید تا پنیرها به خوبی پوشش داده شوند (این یک کار عالی برای بچه ها است!)

  • در یک قابلمه کوچک و ته سنگین (چدن بهتر است) آبگوشت (یا شراب)، آب لیمو و سیر را روی حرارت ملایم بجوش،د.

  • وقتی مخلوط آبگوشت شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کرده و یک مشت پنیر را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر مشت فوندو را هم بزنید تا تکه های آن کاملا ذوب شود.

  • بعد از اینکه همه پنیر به خوبی جا افتاد، قابلمه را از روی اجاق بردارید و ،دل و جوز هندی را هم بزنید.

  • می تو،د در این مرحله در قابلمه فوندو بریزید یا آن را مستقیماً از قابلمه سرو کنید. با دیپر مورد علاقه خود سرو کنید!

  • اگر این را به ،وان پیش غذا سرو می کنید، برای 8 وعده کافی است. اگر به ،وان بخشی از یک وعده غذایی اصلی سرو می کنید، این غذا بین 5-6 نفر سرو می شود.
  • استفاده از آب مرغ به شما عطر و طعم ملایم تری می دهد و احتمالاً آنقدر لطیف نیست که از شراب استفاده می کنید. یک شراب سفید خشک بهینه است.

کا،ی: 233کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 3g | پروتئین: 16g | چربی: 17g | چربی های اشباع شده: 10g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 5g | کلسترول: 64میلی گرم | سدیم: 444میلی گرم | پتاسیم: 89میلی گرم | فیبر: 0.1g | قند: 1g | ویتامین A: 429IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 488میلی گرم | اهن: 0.2میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/kid-friendly-fondue/