پس از گذشت این زمان گوشتها را روی تخته کار قرار دهید و گوشت دنده را با بیفتککوب بکوبید. حالا سیخ را از وسط دو استخوان دنده رد کنید و بعد گوشتها را روی حرارت ملایم آتش کباب کنید. حین پخت دندهها میتوانید کره، آبلیمو و زعفران دمکرده را باهم مخلوط کنید و با قلمو روی کباب بمالید تا خوشعطروبو شود. آش رشته با تزئینی از کشک، نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ، یکی از بهترین آشهای ایرانی است که برخی اصل و نسب آن را به شهر تهران نسبت میدهند. خورش قیمه، غذایی پرطرفدار در میان ایرانیان است و در مناطق مختلف کشور، با دستور پختهای متنوعی طبخ میشود.
- بعد از سرخ شدن سمبوسهها را در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- اصفهانی ها این غذا را با گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، شیره، زردک ،ادویه های خوشعطر، پیاز و سرکه درست می کنند.
- پلو هزاری یکی از انواع غذاهای سنتی جنوبی است که اصالت آن به بندرعباس برمیشود؛ البته هزاری در استانهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه میشود.
- ماست و آب را در یک قابلمه بریزید و آنها را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید.
این غذا بهدلیل استفاده از ماش، دارای فیبر زیاد و طبعی گرم است و بهعنوان دارویی برای درمان سرماخوردگی شناخته میشود. استان البرز، سی و یکمین استان ایران و پنجمین شهر ایران از نظر جمعیت است. این استان از نظر اقلیمی دارای تنوع بسیاری است؛ بهطوری که از اقلیم بیابانی در قسمتهای جنوبی آغاز و تا اقلیمهای نیمه مرطوب و مرطوب در قسمتهای شمالی ادامه پیدا میکند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با مشهورترین غذاهای محلی استان البرز آشنا کنیم. غذاهای معروف اصفهانی طیف وسیعی از غذاهای معروف و کمتر شناختهشده را در بر میگیرند که اغلب به دو دسته تقسیم میشوند؛ غذاهایی که پخته و کوبیده میشوند و غذاهای شل، آبدار و آشمانند. در واقع، غذاهای اصفهان معمولا از ترکیب حبوبات و گوشت تشکیل میشوند که بهصورت لهشده درمیآیند و با نان تازه و سبزی خوردن سرو میشوند.
بهترین رستوران های سنتی جنوب تهران
پس از حدود ۲۰ دقیقه، کدو حلوابی یا لبوی نگینی خرد شده را در خورش بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. پیازهای خلالی خرد شده را کمی با کره و روغن تفت دهید تا سبک و کاراملی شوند. سپس تکههای مرغ را در تابه بریزید و همراه با پیازها تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. در ادامه نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به مرغ اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی ادویهها دربیاید. یک لیوان آب در تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا مرغ بپزد.
شیرازی پلو
اصلیترین مرحله برای پختن این کباب آماده کردن مواد اولیه است که تاثیر زیادی در مغرپخت شدن آن دارد. و همچنین شما می توانید زمان اقامت در اهواز در یکی از ویلا های اهواز این غذای لذیذ را تجربه کنید. به هر گوشه از ایران که سفر کنید اقوامی را میبینید که با توجه به طبیعت و فرهنگشان غذاهای سنتی لذیذی دارند. بین هزاران غذای محلی و سنتی چندین غذا به دلیل طعم خیلی خوبی که دارند از غذاهای دیگر معروفترند و تعداد طرفدارنشان هم بیشتر است. حتی آوازه بعضی از این غذاهای ایرانی در کشورهای خارجی هم پیچیده است. قُرمهسبزی یکی از خوراکهای ملی ایران است که معمولاً با برنج سرو میشود.
۲۶. غذاهای محلی استان ایلام
بادمجانها را در تابهای سرخکنید تا رنگش عوض شود دقت کنید بادمجانها زیاد نباید سرخ شوند. در تهیه این غذا از برنج، سبزی شوید و باقالی تازه سبز رنگ استفاده می شود. پیشنهاد می كنیم باقالی و شوید تازه تهیه كرده و تا حد امكان از باقالی منجمد و شوید خشك استفاده نكنید. گوشتی كه همراه با این غذا سرو می شود، اختیاری بوده و می تواند گوشت مرغ یا گوسفند باشد. با این حال، دستور تهیه اصلی باقالی پلو با ماهیچه یا گوشت گردن عنوان شده است.