طرز تهیه آو تفتاله به این شرح است که ابتدا برگه های زرد آلو را در ظرفی جداگانه داخل آب گذاشته تا خیس بخورند. سپس برگه ها را در ظرفی دیگر به همراه مقداری آب روی حرارت می گذارند تا پخته شود. گردشگران طبیعت در روز سیزدهم فروردین که روز طبیعت است همیشه این اش را تهیه میکنند و در کنار غذاهای لذیذ بختیاری نوش جان میکنند. اش دوغ بختیاری همانند کباب بختیاری در این منطقه معروف است و طرفداران زیادی دارد. ابتدا گوشت با استخوان را به یک عدد پیاز خورد شده به همراه کمی روغن تفت داده شده سپس ادویه و فلفل را اضافه کرده و با مقداری آب روی حررات گذاشته تا کاملا پخته شود. در این مقاله لیستی از بیشتر از ۲۰ غذا را به شما معرفی کرده ایم و شما میتوانید از لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج به عنوان ایده برای غذای مهمانی ها استفاده کنید.
کاکولی نوعی نان است که خمیرش از شیر، آرد و خشکبار)گردو،کشمش، بادام)تشکیل شده و برای پخت بر روی این نان زرده تخم مرغ، گلرنگ، زعفران، زیره و ….زده می شود و در تنور پخت می شود. گوشت خرد کرده با روغن سرخ می کنند و با آب می پزند و مقداری گیاهان کوهی نظیر آویشن و سیر و تره به آن می زنند و می خورند این غذا خوراک روزانه خانوار ایل است. بعد از چند روز که پیروزمندانه به ایل بازگشت مراسم عقد و ازدواج جوان صورت میگیرد و گوشت شکار جهت تهیه غذای عروسی استفاده میشود، رسم شکار سنتی قدیمی است که ریشه در آداب اصیل بختیاری دارد و بسیار دیدنی است. اپلیکیشن رستوران بختیاری الیگودرز به منظور راحتی کاربران در کافه بازار اندروید منتشر گردید ، لذا از این پس شما مشتریان محترم میتوانید برنامه را از لینک زیر دانلود و در تلفن همراهتان نصب نمایید .
- در این کافه میتوانید انواع دمنوشهای گیاهی و سنتی را سفارش دهید.
- لباس زنان بختیاری شامل لَچَک، زیر لچک، مینا، بند سوزن، دستمال، پیراهن، شلوار قِری و کفش میباشد.
- گردشگران طبیعت در روز سیزدهم فروردین که روز طبیعت است همیشه این آش را تهیه میکنند و در کنار غذاهای لذیذ بختیاری نوش جان میکنند.
- بختیاریها به گویش بختیاری که یکی از گویشهای زبان لری است صحبت میکنند.
- این آب گوارا یکی از منابع اصلی کارخانه آب معدنی کوهرنگ است.
رستوران خوزستان آن رستورانی است که دربارهاش حرف میزنیم. منوی این رستوران سنتی کمی با دیگر رستورانهای ایرانی متفاوت است. در این رستوران علاوه بر کباب و خورشهای مختلف، غذاهایی مانند خوراک زبان و انواع ماهی را نیز میتوانید پیدا کنی. نام رستوران باعث میشود فکر کنید که قرار است یک غذای جنوبی را در یکی از رستورانهای شهرکرد امتحان کنید. بعید نیست که واقعاً همینطور باشد و در دل شهرکرد بتوانید فرصت چشیدن غذایی جنوبی را داشت باشید. در طرز تهیه کباب بختیاری 4 الی 5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت، باید فلفل دلمه ای را نیز خورد کنید و در ظرفی که مواد کباب در حال مزه دار شدن هستند، قرار دهید.
پامپئو: سفر شی جینپینگ به عربستان نتیجه سیاستگذاری بد آمریکاست
انواع همبرگر و پاستا و ترکیب غذاهای سنتی ما با غذاهای جدید مثل لازانیا این لیست را کامل می کنند. این تنها بخشی از لیست بلند بالای غذاهای ساده ایرانی است. اگر بخواهیم نام غذاهای پرطرفدار ایرانی را بگوییم لیست بسیار بلند بالایی ازغذاها را خواهیم داشت که هرکدام طرفداران پر و پا قرص خودشان دارند. اگر بخواهیم نام تنها یک غذا را به عنوان پرطرفدارترین غذای ایرانی بگوییم، در حق بقیه غذاها کم لطفی کرده ایم. در این استان به دلیل مجاورت دریا، از ماهی زیاد استفاده می شود.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه کباب بختیاری
در این غذا از ماهی کباب که بهترین نوع ماهی تن است، استفاده می شود. سپس استخوان هایش را جدا می کنند و همراه پیاز، سیر و ادویه در روغن سرخ می شود. برای سرو، آن را لای پلو می دهند که ظاهرش مانند پلو مخلوط می شود. فست فود کش لقمه یکی دیگر از جاهایی است که برای خوردن غذاهای فست فود با کیفیت عالی، بسیار مناسب است. این رستوران در بین بهترین رستورانهای شهرکرد قرار دارد و غذایی با طعمی متفاوت و کیفیتی باورنکردنی در اختیارتان قرار میدهد.
پس از آماده شدن منقل سیخ ها را روی منقل بچینید و تند باد بزنید تا کباب ها خودشان را بگیرند سپس به صورت متداوم سیخ ها را بچرخانید تا کباب به صورت یکدست بپزند. در صورت تمایل در کنار کباب بختیاری می توانید چند سیخ گوجه کبابی هم تهیه کنید. تهدیگ مورد نظر خود را در قابلمه بچینید و سپس برنج و مواد گوشتی را بهصورت لایه لایه در قابلمه بریزید. در ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا بخار کند؛ سپس حرارت را ملایم کنید و دمکنی بگذارید تا گردو پلو برای نیم ساعت دم بکشد.