این شیرینی خوشمزه ترکیبی از آرد سفید، آردگندم، پودر هل، دارچین، پودر زنجفیل، پودر شکر، تخم مرغ، زعفران، تخم خرفه و روغن جامد است. رستوران سنتی باغ صبا با استفاده از تختهای چوبی، سکوی اجرا و میز و صندلیهای سنتی، فضایی سنتی و نزدیک به معماری دوره صفوی آماده کرده است. این رستوران با قرارگیری در خیابان شریعتی، جایی مناسب برای برگزاری جشنهای و دورهمیهای خانوادگی است. اگر به این رستوران مراجعه کنید خواهید دیدکه دورتادور رستوران با اشیا عتیقه و نفیس تزیین شده است. اگر مایل باشید میتوانید با مراجعه به فضای عکاسخانه رستوران، تصاویری بهیادماندنی از همنشینیهای دوستانه و خانوادگی خود ثبت کنید. ظاهر این رستوران بسیار جالب است و دقیقاً همانند یک دالون طولانی و دراز میماند!
- بوده که میتوان آنرا با گوشت،مرغ و ماهی پخت.به دلیل تزئینات درخشانی که روی این این غذا وجود دارد، این نام را به خود گرفته است.نام دیگر مرصع پلو، پلوی نگین کار است.
- ماهی از سفره جنوبیها بهخصوص بومیان و غذاهای محلی کیش حذف نخواهد شد.
- پیش از همه میرویم سراغ کباب کوبیده، کبابی که با گوشت قرمز، پیاز خرد شده و نمک و فلفل پخته می شود.
- در میان غذاهای مختلف کردستان شاید بتوان آشها را متنوعترین غذاهای محلی این استان دانست که اغلب از مواد بسیار ساده و در دسترس خانوارها نظیر دوغ، کشک یا گیاهان کوهی تهیه میشوند.
ماهی پرطرفدار و پرمصرفترین غذای دریایی است که به لحاظ گستردگی انواع و البته شیوه طبخ آن میتواند سلیقههای متفاوتی از افراد را راضی نگه دارد. در این میان، ماهی شکمپر که از محبوبترین غذاهای ایرانی در خطه شمال و البته جنوب کشور به شمار میرود هم تنوع بالایی در محتویات دارد. پوست پرتقال را چندبار می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم تا تلخی آن گرفته شود و به سایر مواد آجیلی اضافه می کنیم. یک لایه برنج، سپس گوشت پخته شده و دوباره برنج و در انتها با خلال پسته و بادام وپرتقال و زرشک آن را تزیین می کنیم.
انواع غذاهای محلی شیراز
بعضی از غذا ها نیز محلی هستند و ساکنان سایر مناطق، حتی اسم آن ها را هم نشنیده اند. سعی کردیم در معرفی این لیست غذا های ایرانی، به نکات بالا توجه کرده و به گزینه های متنوعی اشاره کنیم. انواع کتلت و شامی، غذای مناسبی برای وعده شام یا مهمانی های عصرانه هستند. در لیست غذا های ایرانی، کتلت و شامی هایی را می بینیم که در طبخ آن ها از حبوبات استفاده می شود.
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ [مجلسی و رستورانی]
از غروب آفتاب تا پاسی از شب نیز گروه موسیقی سنتی، انواع موسیقی گوشنواز و آرامش بخش محلی را اجرا میکنند. پس برای تجربه یک شب بهیادماندنی، بهتر است حتماً سری به رستوران رزفر بزنید. آبگوشت یا دیزی یکی از سنتی ترین غذاهای ایرانی است که موارد تشکیل دهنده آن حبوباتی مانند نخود، لوبیا سفید و گوشت و چربی و پیاز است. این غذا از تمامی غذاهای ایرانی اصیل تر است و برای مثال اگر قصد دارید تا دوستان خارجی خود را با آشپزی سنتی ایران آشنا کنید بهتر است برایش دیزی بپزید! این غذا با نان سنگک داغ، سبزی خوردن، پیاز، ترشی و دوغ سرو می شود و بعد از خوردن تلیت تمامی حبوبات آن را به همراه گوشت کوبیده وبا نان میل می کنند.
دقیقا نمیتوان گفت که «خورش بلدرچین» جزو لیست جدیدترین غذای ایرانی است ولی یکی از غذاهایی است که تازگیها نام خودش را در لیست غذاهای ایرانی باز کرده است. طرز تهیه خورش بلدرچین اصلا سخت نیست و میتوانید آن را در فر هم درست کنید. شاید در میان اسم غذاهای ایرانی «خورش طلا کوله» کمی غریب باشد.