
بروزرسانی: 04 تیر 1404
غذاهای سنتی ایرانی ، بهترین غذاهای اصیل ایرانی جاذبه ها
اگر مشکل چربی و کلسترول ندارید از روغن حیوانی زردرنگ استفاده کنید تا رنگ و لعاب بهتری به غذای شما دهد. روی مواد را با فویل بپوشانید و آن ها را درون فرار دهید. حدود ۳۰ دقیقه باید درون فر بمانند تا پنیر کاملاً آب شود. حالا درب قابلمه را میبندیم و صبر میکنیم تا خورش بپزد و آب آن کم شود. در مرحله بعد مقداری آب ب قابلمه اضافه می کنیم طوری که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد.
- برنج را برنج به خوبی بشویید و به همراه گوجه فرنگی های خرد شده و نصف لیوان آب به مواد داخل تابه اضافه کنید.
- همچنین هر شب، به جز ایام سوگواری، از ساعت ۷ عصر تا ۱۲ شب، برنامه موسیقی زنده در این رستوران برگزار می شود.
- شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود.
- یكی از غذاهای سنتی و اصیل كرمانشاه سیب پلوی كرمانشاهی می باشد كه در نوع خود بی نظیر است .
- نمی شود که شما به گیلان سفر کنید و کباب ترش را که در رب انار و ادویه غلتیده شده است، مزه نکنید.
کلم پلوی شیرازی، برخلاف کلم پلوی تهرانی که از کلم برگ، رب گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده تشکیل می شود، یک پلوی کاملا سبز به همراه خلال های کلم قمری است. طعم اصلی این غذا، در مرحله اول از ترخون و سپس از کلم قمری به وجود می آید. ترکیب سبزی های کلم پلوی شیرازی، منحصر به فرد است و هیچ شباهتی به پلوهای سبزی دار کلاسیک از جمله باقالی پلو، سبزی پلو و شوید پلو ندارد.
ایران در زمان امپراتوری پارس با کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق و همچنین افغانستان، پاکستان، کشورهای عربی و ترکیه همسایه بود. این موضوع علاوه بر قرار گرفتن ایران در مسیر تجارت جاده ابریشم و داشتن روابط نزدیک با اروپا، خاور دور و آفریقا کاملا گویای این است که چرا دامنه غذاهای بومی این کشور تا این حد گسترده است. برای پختن کوفته سبزی شیرازی، ابتدا باید سس آن را درست کنید.
بهترین غذاهای ایرانی و غذاهای ارومیه آذربایجان
انواع جوجه کباب که میتوان گفت جز غذاهای مجلسی ایرانی محسوب میشود و در عروسی ها و مجالس این غذا معمولا سرو میشود. با کمی تحقیق در مورد غذاهای ایرانی و مطالعه تاریخچه غذای ایرانی نام چند غذا را به تکرار خواهیم یافت که ما در این مقاله آن ها را به شما معرفی خواهیم کرد. غذا خوردن یکی از اصلی ترین نیازهای هر فردی است، اما در مسافرت یکی از لذت بخش ترین قسمت های سفر هم حساب می شود. شکم گردی و رستوران گردی این روزهای به یکی از سبک های گردشگری تبدیل شده است و افراد زیادی هم به چشیدن طعم غذاهای جدید علاقه دارند. پیش از آن که از این همه تنوع غذا و ترکیب رنگ دل ضعفه بگیرید، بگویید شما کدام غذا را بیشتر از همه دوست دارید.
در ادامه ی این مطلب قصد داریم شما را با چندتا از این غذاها آشنا کنیم. البته این غذا طبع سردی دارد و اکثرا جنوبی ها آن را با رطب میل می کنند. جگر کفنی یک نوع کباب است که جگر داخل ورقه چربی پیچیده شده به سیخ کشیده و کباب می شود. سفر به بوشهر، سفر به شهری گرم و سرزنده با نوای گرم نی انبان و میزبانی مردمانی مهمان نواز است.
بهترین غذاهای محلی ایرانی
یک پیمانه آب در تابه بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس شعله گاز را کم کنید و درب تابه را ببندید تا خوراک برای ۱۵ دقیقه بپزد. برای سرو، عنکاس را در ظرف بکشید و دور آن را با پیاز و تربچه تزئین کنید. شهرهای شمالی ایران از جمله مازندران به غیر از جاذبه های منحصربه فرد، غذاهای بسیار خوشمزه ای دارند که فرهنگ این منطقه را به خوبی نشان می دهند. غذاهای مازندرانی شامل دنیایی از غذاهای سالم و خوشمزه می شوند که حتی افراد بیمار مثل کسانی که مبتلا به دیابت و فشار خون هستند، می توانند این غذاها را با خیال راحت میل کنند.
در این مطلب سعی می کنیم لیستی کامل از غذاهای ایرانی را برای شما عزیزان جمع آوری کنیم. برای مشاهده آموزش هر دستور غذا، کافیست روی عکس آن کلیک کنید. از طرفی دیگر، ذوق و سلیقه آشپزان ایرانی باعث شد که از برنج سفید ساده، ده ها پلو و چلوی رنگین پخته شود.
طرز تهیه ته چین کبابی مجلسی / ته چین لقمه ای
از جمله این غذاها می توان به آبگوشت، فسنجان و ته چین اشاره کرد. گاهی، همین غذاها هم در شهرهای مختلف با ترکیبات و شیوه های متفاوتی پخته می شود. اناربیج یکی دیگر از خورشت های لذیذ و از غذاهای سنتی گیلانی است. با این تفاوت که در اناربیج از انواع سبزیجات خوش طعم هم استفاده شده است. برخی فسنجان را شیرین، برخی ترش و برخی هم ملس درست می کنند.
برای پختن ماهی شکم پر معمولاً روش های مختلفی به کار گرفته می شود که در هرکدام از آن ها مواد تشکیل دهنده متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال به طور عام مواد مورد استفاده در پخت ماهی شکم پر شامل پیاز، رب انار، سبزی های معطر، سیر، کره، گردو، زعفران و… است. شما می توانید برحسب سلیقه و شرایط خود این مواد را کم و زیاد کنید. برای مثال اگر اضافه وزن دارید، می توانید میزان کره و روغن مورد استفاده در این غذا را به حداقل برسانید. جالب است بدانید که کلسیم موجود در بادامی که در قیمه نثار استفاده می شود، دو برابر پسته است! علاوه بر این پروتئین و ویتامین دی موجود در آن را هم نباید نادیده گرفت.