این خمیر راکه از برنج و عدس سفید درست می شود، با سیب زمینی، چاشنی هاي متفاوت و پیاز پر می کنند. ربته یک برترین غذاهای جهان نیز تعلق گرفته است به یک غذای تایلندی به نام ماسامان کاری که به عنوان پادشاه غذاها محسوب می شود. شاید ظاهری دلنشین و لذیذ نداشته باشد اما طعم خوش آن موجب شده است که به عنوان پادشاه غذا ها و جز برترین غذا در میان 50 غذای برتر جهان معرفی شود . بدون شک چشیدن بهترین غذای جهان می تواند حسی لذتبخش را همراه داشته باشد. همبرگر از جمله غذاهای جهانی محسوب می شود که خواستگاه آن کشور آلمان می باشد . امروزه نیز همبرگر در سرتاسر دنیا یافت می شود و جز محبوب ترین غذاهای بین المللی نیز محسوب می گردد.
- برای تهیه این نیمروی هنری ابتدا سفید تخم مرغ را جداگانه هم میزنند تا کف کند و بعد زرده رابه آن اضافه میکنند.
- گاهی برای طعم دار کردن این خورشت از زعفران و دارچین استفاده میکنند و بعضی اوقات برای ایجاد تعادل در طعم خورشت، کمی شکر به آن میافزایند.
- این غذا طعمی شیرین دارد و در آن مواد اولیه و بومی ایرانی را میتوان دید که از آن جمله پسته، بادام، مربای پرتغال، زرشک و هویج و زعفران است.
- غذاهای ایتالیایی مانند پاستا و لازانیا، هوادارهای بیشماری در سرتاسر جهان دارند و همواره دهانها را آب میاندازند.
این غذا شباهت زیادی به ساناکجی دارد؛ با این تفاوت که در ناکجی، هشتپا به طور کامل خورده میشود. البته این غذا درست مانند برخی دیگر از غذاهای این فهرست، خالی از خطر نیست. گفته میشود پاهای مکندهی هشت پا به زبان و دهان میچسبند و خطر خفگی ایجاد میکنند. سالانه گزارشهای متعددی حاکی از فوت در اثر ناکجی شنیده میشود. این غذا معمولا در ایسلند محبوب است؛ آنها معتقدند گوشت کوسهی گرما دیدهی تخمیر شده معمولا دارای طعمی اکتسابی است.
لا اقل اگر در اون مقاله نبوده شما بصورت جداگانه مقاله منتشر کنید برای شناساندن یکی از وسوسه برانگیزترین دلایل گردشگری در ایران. این غذای تابستانی درواقع نوعی سوپ سرد است که با چغندر درست میشود. در تهیهی این غذا از خیار، چغندر و ماست استفاده میشود که در نهایت همراه با یک تخممرغ پخته سرو میشود.
بیشتر از خوشگذرونی و لایف استایل
پاستا موی فرشته یا پاستای کاپلی دی آنجلو یکی از پاستاهای خوشمزه ایتالیاست. این پاستا از رشته های باریک و بلندی به قطر 0.78 الی 0.88 میلیمتر تشکیل شده است. این پاستای سبک با سوپ و غذاهای دریایی و سس های سبک ترکیب خوبی می سازد. مواد تشکیل دهنده این پاستا عبارتند از ماکارونی کانلونی، روغن زیتون، پیاز، سیر، رزماری، تکه های فلفل قرمز، فلفل سیاه، گوجه فرنگی، نخود سبز، کاهو و پنیر رومانو. پاستا ای سیسی نیز یکی از غذاهای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی و جنوبی ایتالیا از محبوبیت زیادی برخوردار است.
پدتای تایلندی که مشهورترین غذای این کشور است، در واقع یک غذای گیاهی است که سس ماهی و میگو به آن اضافه شده است. بنابراین گیاهخواران نیز میتوانند از طعم مطبوع این غذای لذیذ و مقوی لذت ببرند. این غذا با طعمی آتشین و پر ادویه، بسیار لذیذ و هوسبرانگیز است و مردم مالزی معمولا آن را در وعده صبحانه و برای شروع روز صرف میکنند. برخی از افراد برای لذیذتر کردن این سوپ ، سس قرمز بسیار تندی به نام سامبال یا آب پرتقال به آن اضافه میکنند. ته دیگ، این بخش خوشمزه و طلایی هیچ گاه در منوی رستوران ها نمی آید و اگر خواهان آنید، باید بگویید همراه غذا بیاورند.
اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار
دلیل این شهرت طعم خوش آن است که هر شخصی را مجذوب خودش میکند. کروسان ها را می توان به عنوان یک میان وعده کامل به حساب آورد. میان وعده خوشمزه و کامل که هر شخصی را می تواند به وجد بیاورد .
این غذای کانادایی از سیب زمینی سرخ کرده و تکههایی از پنیر تهیه شده از شیر ترش تهیه میشه. معمولا هم مقداری از آب گوشت رو برای طعم و مزهای بهتر به Poutine اضافه میکنن. مرغ پیر پیری غذایی است که توسط فروشگاه های زنجیره ای و رستوران های زنجیره ای موجود در موزامبیک شهرت جهانی پیدا کرده است . مرغ پیر پیری از مرغ ، سیر ، شیر نارگیل و سس پیری تهیه می شود .
این غذا از یک نان تورتیلای پختهشده از آرد ذرت تشکیل میشود که با مواد مختلفی آن را پر میکنند. از مواد داخل تاکو میتوان به گوشت، مرغ و غذای دریایی، سبزیجات و حتی پنیر اشاره کرد. تاکو را معمولا با دست میخورند و با سس سالسا یا آووکادو سرو میکنند. آب لیمو، نمک و سس تند را همراه تاکو به سر سفره بیاورید تا در صورت لزوم به آن اضافه کنید.
اینجرا در واقع پنکیک یا نان اسفنجی شکلی است که بههمراه خوراکهای مختلف اتیوپیایی خورده میشود. برای تهیه اینجرا، آرد حاصل از دانههای خاکشیر را با آب مخلوط کرده و بهمدت چند روز آن را رها میکنند تا فرآیند تخمیر انجام شود و سپس، آن را میپزند. محال است بخواهی غذای ایرانی بخوری و ظرفی از سبزی تازه را در کنار غذا نبینی.