طرز تهیه کیک قهوه – عشق و لیمو



این دستور کیک قهوه یک خوراکی خوشمزه برای صبحانه یا برانچ است. مرطوب و لطیف است، با چرخاندن دارچین در وسط و کره ای در بالا.


کیک قهوه


این دستور پخت کیک قهوه بر اساس دستور مادربزرگ من است. کیک قهوه ک،یک او یکی از خوراکی های مورد علاقه من در دوران رشد بود. مرطوب، لطیف، غنی و کره ای بود و از وسط آن چرخشی خوشمزه از شکر قهوه ای و دارچین وجود داشت. در آن زمان آن را با یک فنجان قهوه جفت نمی‌کردم، اما پس از لذت بردن از برش‌های زیادی از این نسخه با قهوه و چای، می‌توانم تأیید کنم که یک همراه عالی برای نوشیدنی داغ انتخابی شما خواهد بود.

در آزمایش این کیک قهوه دارچینی، من فقط چند تغییر کوچک در دستور غذای مادربزرگم ایجاد کردم (که – یک واقعیت جالب! – مادرم هنوز روی یک کارت یادداشت دست‌نویس دارد). او یک کیک قهوه با خامه ترش درست کرد، اما چون من اغلب خامه ترش در دست ندارم، ماست یون، با شیر کامل ریختم، و این کار جذاب بود. دومین تغییری که انجام دادم اضافه ، یک تاپینگ ،ده‌دار بود. ترد، شیرین و کره ای است و این کیک خوشمزه را حتی بهتر می کند. امیدوارم از آن لذت ببرید!


مواد اولیه دستور پخت کیک قهوه دارچینی


مواد لازم دستور پخت کیک قهوه

برای تهیه این کیک قهوه به چه چیزهایی نیاز دارید:

  • آرد همه منظوره – برای جلوگیری از بسته شدن بیش از حد در پیمانه اندازه گیری، آن را با قاشق و صاف کنید.
  • بکینگ پودر، جوش شیرین و تخم مرغ – به بالا آمدن کیک قهوه کمک می کنند.
  • کره بدون نمک – غنا و طعم لذیذ کره ای را اضافه می کند. قبل از شروع پخت اجازه دهید تا به دمای اتاق نرم شود.
  • نیشکر – برای شیرینی
  • عصاره و،ل – برای عمق طعم گرم.
  • ماست یون، – شیر کامل لطفا! به این کیک قهوه دارچینی طعم ظریفی اضافه می کند و به آن یک ،ده لطیف شگفت انگیز می دهد.
  • و نمک دریا – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

برای پر ، دارچین و شکر، به کمی نیشکر اضافی به همراه شکر قهوه ای و دارچین نیاز دارید. و برای روکش ،د شدنبرای ایجاد آن ،ده های شیرین، کره ای و ترد، به مقداری آرد اضافی، نیشکر بیشتر، شکر قهوه ای، دارچین و کره نرم شده نیاز دارید. بیا بپزیم!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


خمیر کیک در کاسه می،ر ایستاده


طرز تهیه کیک قهوه دارچینی

شما می تو،د دستور کامل کیک قهوه را در پایین این پست بیابید، اما در اینجا یک مرور سریع از نحوه انجام آن وجود دارد:

با تهیه فیلینگ دارچین و شکر و رویه استروزل شروع کنید. من دوست دارم این اجزا را کنار هم در کاسه های جداگانه درست کنم. از شکر قهوه ای، نیشکر و دارچین به همان میزان استفاده می کنند، بنابراین ابتدا آن مواد را اندازه می کنم و با هم هم می زنم. سپس آرد را برای رویه کرامبل در یک کاسه مخلوط می‌کنم و با کره می‌زنیم تا مخلوط یکدست شود. بیش از حد مخلوط نکنید، وگرنه تبدیل به خمیر می شود!

بعد خمیر کیک را درست کنید. مواد خشک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمیمه پارویی، یا با استفاده از همزن دستی، کره را خامه بزنید. شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر اضافه ، خوب هم بزنید. و،ل را مخلوط کنید.

در این مرحله، به طور متناوب مواد خشک و ماست یون، را با مواد خشک شروع و به پایان می‌رس،د. من دوست دارم یک چهارم مواد خشک رو اضافه کنم و مخلوط کنم، بعد یک سوم ماست یون، رو اضافه کنم و مخلوط کنم و …. وقتی تمام مخلوط آرد و ماست را اضافه کردید، خمیر غلیظ و پفکی می شود.


با استفاده از کاردک خمیر را در یک ظرف بزرگ پخت پخش کنید


سپس، کیک قهوه را جمع کنید. نصف خمیر را در یک ظرف فر 9×13 اینچی چرب شده بریزید.


شکر دارچین را روی لایه خمیر کیک قهوه در یک ظرف پخت بپاشید


فیلینگ دارچین-شکر را به طور یکنواخت روی آن بپاشید و روی باقی مانده خمیر را ،ید. از یک کاردک برای صاف ، آن به صورت یک لایه استفاده کنید. ضخیم خواهد شد. خوب است!

روی کیک قهوه را با پودر ،د شده بپاشید…

… و پخت در دمای 350 درجه فارنهایت تا زم، که خلال دندان وارد شده تمیز بیرون بیاید. قبل از برش دادن و سرو، اجازه دهید کمی خنک شود.


دستور تهیه کیک قهوه آسان با رویه ،ده نان


پیشنهادات ساده برای سرو کیک قهوه

یک تکه از این کیک قهوه دارچینی به تنهایی عالی است و همراه با قهوه یا چای برای صبحانه یا عصرانه سرو می شود. این کیک همچنین یک افزودنی فوق العاده برای یک برانچ آ، هفته یا تعطیلات است. آن را با چیزهای خوش طعم، مانند فریتاتا یا تخم مرغ همزده، و میوه تازه جفت کنید. بیشتر از دستور العمل های برانچ مورد علاقه ما را اینجا بیابید!

این دستور پخت کیک قهوه در روز پخت بهتر است، اما باقیمانده آن تا 2 روز خوب باقی می ماند. آنها را در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید. برای نگهداری طول، تر، برش ها را در فویل آلومینیومی یا بسته بندی پ،تیکی بپیچید و آنها را تا 3 ماه در فریز قرار دهید. اجازه دهید در دمای اتاق ذوب شوند. لذت بردن!


دستور پخت کیک قهوه


دستور العمل های بیشتر برانچ مورد علاقه

اگر عاشق این دستور کیک قهوه دارچینی هستید، یکی از این دستور العمل های برانچ خوشمزه را امتحان کنید:

کیک قهوه

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت 5 دقیقه

خدمت 15 تا 18

این دستور تهیه کیک قهوه آسان برای صبحانه، برانچ یا یک وعده بعد از ظهر خوشمزه است! مرطوب و لطیف است، با دارچینی که از وسط آن چرخانده شده و روی آن کره ای ،د شده است. این کیک ،د شده را با قهوه یا چای سرو کنید.

پر كردن

  • فنجان شکر قهوهای
  • ¼ فنجان نیشکر
  • 1 قاشق چایخوری دارچین

تاپینگ کرامبل

  • فنجان آرد همه منظوره، قاشق و تراز شده
  • فنجان شکر قهوهای
  • ¼ فنجان نیشکر
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 5 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، در دمای اتاق

برای کیک

  • 2 ½ فنجان ها به اضافه 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره، قاشق و تراز شده
  • 1 ½ قاشق چای خوری پودر خمیرمایه
  • 1 ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ¾ قاشق چایخوری نمک دریا
  • ¾ فنجان کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • 1 ½ فنجان ها نیشکر
  • 3 تخم مرغ های بزرگ
  • 1 ½ قاشق چای خوری عصاره و،ل
  • 1 ½ فنجان ها شیر کامل ماست یون،
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف پخت 9×13 اینچی را چرب کنید.

  • مواد را درست کنید: در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای، نیشکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • رویه کرامبل را درست کنید: در یک کاسه متوسط، آرد، شکر قهوه ای، نیشکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و از یک کفگیر برای مخلوط ، استفاده کنید. آنقدر هم بزنید تا آرد خشکی باقی نماند و مخلوط یکدست شود. بیش از حد مخلوط نکنید. کنار بگذارید.

  • کیک را درست کنید: در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • در کاسه همزن ایستاده یا با استفاده از همزن برقی کره را خامه بزنید. شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه ، خوب هم بزنید. و،ل را مخلوط کنید. یک چهارم مواد خشک را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس یک سوم ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا همه ماست و مواد خشک را اضافه کنید و با مواد خشک تمام کنید.

  • نیمی از خمیر را به طور یکنواخت کف ظرف آماده شده پخش کنید. با فیلینگ بپاشید. مابقی خمیر را به صورت قاشق در ،مت بالایی فیلینگ بریزید و با استفاده از یک کاردک یا چاقو آن را به دقت در یک لایه صاف پخش کنید. رویه کرامبل را روی آن بپاشید.

  • به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زم، که خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید بپزید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/coffee-cake-recipe/