معمولا این غذاها را در لیست غذاهای ایرانی برای ناهار می گذارند. به دلیل شرایط جغرافیایی ایران و کشت زیاد این دانه خوش طعم و خوش عذر غذاها هم تاثیر زیادی از آن گرفته اند. استان خوزستان در جنوب غرب ایران و در مجاورت استان های کهگیلویه و بویراحمد، چهار محال بختیاری، لرستان و ایلام واقع است.
ماهی از لحاظ غذایی برای بدن بسیار مفید است و از بیماری های متعدد و شایع چون بیماری های قلبی، فشار خون، بیماری های مغزی، تجمع پلاکت و نامنظم بودن ضربان قلب جلوگیری می کند. هم چنین دارای پروتئین، کلسیم، فسفر، آهن، امگا۳، مس، املاح معدنی و ویتامین های آ، ب و د است و از سوی دیگر چربی کمی دارد. معمولا بعداز آماده شدن با تلیت (تکه های نان خشک) میل می شود. سفرهخان چلچراغ و کافه لئو در نزدیکی هتل جهانگردی شهرکرد قرار گرفتهاند. سفرهخانه فردوسی و چلچراغ بهترین سفرهخانههای شهرکرد هستند.
- برای تهیه گردو پلو با گوشت، گردوها را درشت خرد کنید و آنها را برای یک ساعت در آب خیس کنید تا پوست روی آنها بهراحتی جدا شود.
- پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید درب کاسه را بپوشانید.
- درست کردن این کباب جذاب و خوشمزه در خانه بسیار ساده است و برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی نیز بسیار مناسب است.
- در میان رستورانهای شهرکرد، کافه لئو مدرنترین فضا و منو را دارد.
- نان تیری مثل نان لواش نازک است و از چوبی به نام «تیر» یا «ترکه» برای نازک کردن چونه آن استفاده می کنند.
- نافله ها را در روغن سرخ کرده و در نهایت در مایعی که در طرف اول تهیه کردیم، ریخته و می جوشانیم.
در ادامه اجازه می دهیم تا کباب ها سرخ شوند و از انواع سبزیجات علاوه بر گوجه فرنگی می توانید کنار کباب بختیاری استفاده کنید ( مثل قارچ کبابی، فلفل کبابی یا حتی سیب زمینی سرخ شده ) و با پلو این کباب خوش طعم را نوش جان کنید. هومسا سامانه رزرو آنلاین ویلا، سوئیت و اقامتگاه بومگردی در سرتاسر ایران است و سعی میکند یک اقامت امن را برای مسافران خود تضمین کند. سایت هومسا هزاران اقامتگاه فعال در تمام کشور دارد و خیال شما را از بابت یک اقامت دلچسب در شهرهای مختلف راحت میکند. هومسا دنیایی از انتخاب را پیش روی شما میگذارد و امکان اجاره ویلا و سوئیت، اجاره روزانه آپارتمان مبله، اجاره کلبه، اجاره اقامتگاه بوم گردی، رزرو هتل و بوتیک هتل را به شما میدهد. هومسا خانهای به وسعت ایران است و میخواهد کاری کند، به هر جا که سفر میکنید، دغدغهای از بابت اقامت نداشته باشید. با کمک سایت هومسا هم به اقامتگاههای لوکس و خاص دسترسی دارید و هم میتوانید از اقامت در آپارتمانها و سوئیتهایی با قیمتهای به صرفه لذت ببرید.
شهرام ناظری از بیمارستان مرخص شد
از زیباترین مناطق کشورمان در فصل بهار، کوهرنگ و دامان مملو از لاله های واژگون سرخ و زرد رنگ آن است … سفارش آنلاین غذا از طریق اپلیکیشن و وب سایت با تخفیف ویژه . روی ظرف ها سلفون بکشید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت ها استراحت کنند و طعم دار شوند. درمان سرماخوردگی ، نشاط اور، ضد بلغم و صفرا، بالابرنده ی قوی فشار خون ، مقوی اعصاب. لباس مردان بختیاری شامل کلاه نمدی، چوقا، شال و شلوار گشاد سیاه رنگ معروف به (دبیت) و کفشی به نام گیوه است. بختیاریها ازدواج را با مراسم و آیینهای زیبا و نمایشی برپا میدارند.
مرحله دوم طرز تهیه کباب بختیاری
در ادامه زعفران دم کرده را به همراه ماست ، روغن مایع و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید تا برنج روی حرارت متوسط رو به زیاد برای هفت تا ۱۰ دقیقه بپزد و مغز دانههای آن نرم شود. پیاز دوم را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه بریزید تا کمی تفت بخورد. سپس زردچوبه و نمک را به آن بیفزایید و مواد را خوب با هم تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود. گردوهای خیس خورده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و تفت دادن را برای یک تا دو دقیقه ادامه دهید.
بیایید در این مقاله از هومسا به لرستان زیبا سفر کنیم و با معروفترین غذاهای لری آشنا شویم. غذاها نیز به اندازه جاهای دیدنی لرستانی شما را با تمام زیباییهایش شگفت زده و از فرهنگ و سنت مردم رونمایی میکند. بیشتر غذاهای لری مانند دیگر استانهای غربی از گوشت درست میشود یا معمولا شامل چند آش است که در آن از سبزیجات محلی استفاده و طعمی متفاوت خلق میکنند. از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای چهار محال و بختیاری کباب بختیاری است که نه تنها دراستان چهار محال و بختیاریبلکه در تمام شهرهای ایران شعبه ای دارد . یکی دیگر از غذاهای بومی استان که در رستوران بختیاری سرو می شود و بسیار مورد توجه گردشگرانی که به این شهر سفر کرده اند قرار گرفته است، آش “آو تفتاله” است. این آش در زمره آش های اصیل بختیاری قرار دارد که مواد اصلی آن شامل آب، برگ زردآلو، روغن، پیاز و ترشی ناردون است.
استان چهار محال و بختیاری از جمله استان های کمتر شناخته شده کشور در روزگار تفلیس گردی و آنتالیا گردی است که باید بیشتر مورد توجه هموطنان و تورهای خارج از کشور قرار بگیرد. این رودخانه بیش از 50 درصد استان را در بر گرفته است و می توان گفت بزرگترین پتانسیل چهارمحال و بختیاری محسوب می شود. اگر به مطالعه این مقاله علاقمند بودید بهتر است از مقاله غذاهای محلی استان های مختلف نیز دیدن کنید. این غذا ها در لیست غذاهای پرطرفدار ایرانی نیز قرار میگیرند و شما میتوانید از این لیست برای پخت غذاها برای مجالس خود استفاده کنید.
دستور پخت این غذا با چلو گوشت تفاوت زیادی ندارد، اما اگر بر روی هیزم پخته شود بدون شک طعم دلچسبتری خواهد گرفت. یکی از معروفترین و خوشمزهترین غذاهای لری ، سغدو یا همان دلمه سیرابی و شیردون است. این غذا دقیقا همان دلمهای است که در همه جای ایران رایج شده با این تفاوت که داخل آن سیراب یا شیردون خرد شده را با موادی مثل لپه و برنج و آلو مخلوط می کنند و در همان سیرابی میپیچند.