علاوه بر ماهی صبور، سبزی ماهی و پلویی، سیر و پیاز، نمک و فلفل سیاه، تمبر هندی و رب گوجه برای تهیه این غذا مورد استفاده قرار می گیرند. در سفر به چهارمحال و بختیاری بعد از دیدار از مکانها، طبیعت و آثار تاریخی باشکوه استان طعم بینظیر غذاهای محلی را از دست ندهید. با دقت مواد گوشتی را بهترتیب به سیخ بکشید تا تمام شوند. سپس با استفاده از گوشتکوب یا بیفتک بهآرامی روی گوشت و مرغها بکوبید تا مرز بین گوشتها از بین برود و به هم نزدیکتر شوند. کبابها را روی منقل آماده قرار دهید و در زمان پخت، برای جلوگیری از خشک شدن کباب، چند بار با استفاده از برس، آنها را به ترکیب کره آب شده و زعفران آغشته کنید. در ۳۰ دقیقه آخر پخت، سبزی و دوغ را به قابلمه بیافزایید و هم بزنید تا آش کاملاً جا بیافتد.
قارچ را به آن اضافه کرده و بعد تره ها را سرخ کنید و داخل غذا بریزید. ابتداد پیازها را تفت دهید و روغن را به آن اضافه کنید، بعد آرد را به آن اضافه کنید. ره بال آسمان مشتاق شنیدن تجربهها و نظرات شما درباره شهرکرد و رستورانهایش هستیم. 4_ در صورت تمایل می توانید از فر نیز برای پخت این کباب لذیذ و خوشمزه استفاده کنید.
- آموزشگاه آریا تهران به عنوان بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران، بهترین خدمات آموزشی آشپزی را به شما عزیزان ارائه می کند.
- کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های هیرمان محفوظ است.
- تمامی مطالب این وبلاگ از منابع فارسی و انگلیسی جمع آوری گردیده و تمامی مطالب با ذکر منبع منتشر شده اند.
- چزنک رغو نوعی نوع نان روغنی و از محبوبترین غذاهای محلی لری است.
- از فيله گوسفند، سينه مرغ، فلفل دلمهاي، پياز متوسط، روغن زيتون، پودر سير و زعفران تهيه مي شود.
در یک ساعت آخر پخت نخود و لوبیا، عدس و برنج خیس و آبکششده را به قابلمه بیافزایید و بگذارید مواد کاملاً بپزند، اما له نشوند. استان چهار محال و بختیاری در مرکز رشته کوه های زاگرس قرار گرفته و جاذبه های گردشگری متعددی نظیر … نسخه جدید وب سایت رستوران بختیاری با امکان فروش آنلاین راه اندازی گردید ، لذا از این پس شهروندان محترم شهرستان الیگودرز می توانند نسبت به ثبت سفارش از طریق وب سایت و اپلیکیشن رستوران بختیاری اقدام کنند .
مرحله اول طرز تهیه کباب بختیاری
رستوران بختیاری الیگودرز عید سعید فطر را به تمامی مسلمانان جهان تبریک عرض نموده و همچنین به پاس قدردانی از همراهی همیشگی مشتریان خود 10 درصد تخفیف ویژه در نظر گرفته است ، لذا برای استفاده از این تخفیف ،… در این لیست غذاهایی نام برده می شوند که در واقع در فرهنگ ما بیشتر به نام لیست غذاهای بدون برنج شناخته می شوند. اگر علاوه بر آشپزی سنتی به درست کردن فست فود ها نیز علاقمند هستید، بهتر است دوره آموزش فست فود آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید. کباب بختیاری در فر نیز قابل تهیه کردن است فقط کافیست سیخ ها را در فر با حرارت بالا قرار دهید.
تاریخ ساخت قلعه تاریخی چالشتر به سال 1282 خورشیدی باز می گردد. قلعه تاریخی چالشتر از بناهای قجری منطقه چالشتر شهرکرد محسوب می شود. کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های هیرمان محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است. © استفاده از مطالب مجله ره بال آسمان برای مقاصد غیرتجاری با ذکر نام ره بال آسمان و لینک به منبع بلامانع است. نام ایمیل و وب سایت های من در این مرورگر برای دفعه بعد من نظر ذخیره کنید.
تاکید ایران و چین بر ضرورت احترام به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی
در صورتی که امکان کباب کردن با ذغال را ندارید می توانید کباب را داخل تابه درست کنید. به این صورت که قلمو را داخل کمی روغن می زنیم و کاملا تابه را چرب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. حالا کمی باد می زنیم تا کباب ها خودشان را بگیرند و رنگ آن ها تغییر کند و بعد سیخ ها را می چرخانیم تا طرف دیگر گوشت ها نیز بپزد.شیرجوش یا تابه کوچکی را روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل آن می اندازیم تا ذوب شود. در ادامه زعفران دم کرده، روغن مایع، ماست چکیده و کمی فلفل سیاه و نمک روی گوشت ها می ریزیم و با دست همگی گوشت ها را زیر و رو می کنیم تا کاملا مواد به همه نقاط گوشت ها آغشته شود و مزه دار شوند. سپس در اندازه ۳ در ۴ سانتیمتر خرد می کنیم و داخل کاسه محتوی گوشت مرغ خرد شده می ریزیم، سپس پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به گوشت ها اضافه می کنیم. رستوران آشپزخانه سبز تبریز یکی از بهترین رستوران های این شهر است و از محبوبیت…
مکان های دیدنی
تند و لذیذ بودن را می توان از دیگرعوامل محبوبیت آن به حساب آورد. در این غذا، مواد آماده شده را لای نان لواش و یا خمیر های مناسب سرخ می کنند. ابتدا گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر، پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، نمک و فلفل، رب گوجه فرنگی و گشنیز را تفت می دهیم، لای نان می ریزیم و به صورت سه گوش یا مثلث بسته و در روغن سرخ می کنیم. که استان چهار محال و بختیاری نیز یکی از مناطقی است که آن را طبخ می کنند. این غذا به سبب وجود کشک بسیار مناسب برای افرادی که دچار پوکی استخوان هستند می باشد.
برای پخت این غذا سبزی را میپزند و به آن عدس، بلغور و برنج اضافه میکنند. این آش را تا حدی هم میزنند تا به صورت حلیم کش دار دربیاید. برای تهیه این غذای لری، ترخینه را در آب خیس میدهند تا نرم شود و آن را با آب روی دیگ میگذارند و حبوبات را اضافه میکنند تا خوب بپزد. پیاز داغ و ادویههای لازم را به آن اضافه میکنند و اجازه میدهند آش خوب جا بیفتد.