آیا سیب زمینی پوره شده باقی مانده است؟ برای استفاده پنکیک پوره سیب زمینی درست کنید! از بیرون ترد و داخلش پف دار، راحت و خوشمزه است.
این پنکیک های پوره سیب زمینی بهترین راه برای استفاده از باقی مانده پوره سیب زمینی هستند! شما را نمی دانم، اما من با خوشحالی باقی مانده پوره سیب زمینی را دقیقا یک روز بعد از یک وعده غذایی تعطیلات می خورم. علاوه بر این، اگر امیدی به صیقل دادن آن دارم، باید آن را به چیز جدیدی تبدیل کنم.
به همین دلیل شروع به تهیه پنکیک پوره سیب زمینی کردم. دستور تهیه پوره سیب زمینی صاف و خامه ای را می گیرد و آنها را به مینی کیک های خوشمزه و طلایی تبدیل می کند. آنها از بیرون ترد، در وسط کرکی هستند و با طعم پیاز خوشمزه بسته بندی شده اند. یک دسته تهیه کنید، و باقیمانده تعطیلات شما قبل از اینکه متوجه شوید از بین می رود.
مواد لازم برای پنکیک پوره سیب زمینی
دستور تهیه پای پوره سیب زمینی با استفاده از این 10 ماده ساده آسان است:
- سیب زمینی پوره شده باقی مانده، طبیعتا! مهم است که برای این دستور از سیب زمینی های پوره شده باقی مانده استفاده کنید، نه سیب زمینی تازه. آنها با سرد شدن در یخچال غلیظ می شوند و پنکیک های نرم تر و سفت تری ایجاد می کنند.
- پنیر چدار رنده شده – طعم غلیظ و آجیلی را اضافه می کند.
- پیاز سبز یا پیاز سبز و جعفری تازه – آنها طراوت را به پنکیک سیب زمینی خوشمزه اضافه می کنند.
- پودر پیاز – برای طعم لذیذ اومامی.
- فلفل کاین – یک لمس گرما. اگر به ادویه حساس هستید از آن صرف نظر کنید.
- تخم مرغ و آرد همه منظوره – این مواد پوره سیب زمینی را به هم متصل می کنند.
- آرد نان پانکو – در ،مت بیرونی پنکیک یک لایه ترد تشکیل می دهد.
- و روغن آووکادو – برای سرخ ، پنکیک.
چرا نمک و فلفل نداریم؟ پوره سیب زمینی باید از قبل به خوبی چاشنی شود. من توصیه می کنم به جای اضافه ، نمک و فلفل بیشتر به مخلوط پوره سیب زمینی، پس از پخت، این شیرینی ها را طعم دار کنید.
دستور کامل را با اندازه گیری در زیر بیابید.
طرز تهیه پنکیک سیب زمینی از پوره سیب زمینی
میتو،د دستور پخت کامل را با اندازهگیریها در پایین این پست پیدا کنید، اما در حال حاضر، در اینجا یک مرور گام به گام از نحوه انجام آن وجود دارد:
با درست ، پای “خمیر” شروع کنید. در یک کاسه بزرگ، پوره سیب زمینی، پنیر، پیاز سبز، جعفری، تخم مرغ، پودر پیاز و فلفل کاین را مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
در مرحله بعد، پتک ها را تشکیل دهید. پانکو را در یک ظرف کم عمق قرار دهید. یک چهارم فنجان از مخلوط سیب زمینی را بردارید و با دستان خود یک دیسک ضخیم تشکیل دهید. دیسک را در پانکو بپوش،د، سپس آن را فشار دهید تا ضخامت آن 1/2 اینچ شود. این کار را تکرار کنید تا بقیه پته ها شکل بگیرند.
- توصیه: قوام مخلوط سیب زمینی به قوام پوره سیب زمینی بستگی دارد. اگر خیلی ،بنده است و نمیتوان آن را فوراً در دست گرفت، آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا به حالت خود برسد.
سپس پنکیک ها را در تابه سرخ کنید. یک تابه چدنی را روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس کف آن را با روغن آووکادو ،ید. تا حد امکان کیک سیب زمینی را در یک لایه اضافه کنید. (احتیاط: ممکن است لازم باشد به صورت دسته ای کار کنید.)
به آرامی هر بته را با یک کاردک صاف فشار دهید تا ته آن کاملا به تابه برسد. بپزید تا دو طرف آن قهوه ای طلایی شود و پنیر آب شود، 2 تا 3 دقیقه در هر طرف.
در نهایت طعم آن را مزه دار کرده و سرو کنید. ما عاشق پنکیک سیب زمینی پوره شده با یک عدد خامه ترش و مقداری پیازچه یا پیازچه تازه روی آن هستیم. آن را به ،وان یک غذای جانبی یا به ،وان یک ناهار با یک سالاد سبز ساده میل کنید!
نحوه نگهداری و گرم ، مجدد
پنکیک های پوره شده سیب زمینی را تا 3 روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
برای گرم ، مجدد: آنها را در سرخ کن با دمای 350 درجه فارنهایت یا در تابه ای با کمی روغن زیتون روی اجاق گاز گرم کنید.
دستور العمل های سیب زمینی مورد علاقه بیشتر
اگر پنکیک پوره سیب زمینی را دوست دارید، یکی از این دستور العمل های آسان سیب زمینی را امتحان کنید:
پنکیک پوره سیب زمینی
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان کل: 30 دقیقه
خدمت می کند 3 به 4
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
در یک کاسه بزرگ، پوره سیب زمینی، پنیر، پیاز سبز، جعفری، تخم مرغ، پودر پیاز و فلفل کاین را مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
-
پانکو را در یک ظرف کم عمق قرار دهید. از یک چهارم فنجان برای برداشتن مخلوط سیب زمینی استفاده کنید، سپس با دستان خود آن را به شکل دیسک های ضخیم در آورید. اگر مخلوط سیب زمینی خیلی ،بنده است، آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا به حالت ،بندگی برسد. پتی ها را داخل پنکو بپوش،د، سپس آن ها را باز کنید تا ضخامتشان به 1/2 اینچ برسد.
-
یک تابه چدنی را روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس کف آن را با روغن چرب کنید. در صورت نیاز به صورت دستهای کار کنید، پتیها را اضافه کنید و به آرامی با کاردک فشار دهید تا کف پتهها کاملاً با ماهیتابه تماس پیدا کند. هر طرف را به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زم، که هر دو طرف قهوه ای شده و پنیر آب شود بپزید.
-
با پیاز سبز تزئین کنید و با خامه ترش سرو کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/mashed-،ato-pancakes/
تحریریه غذای هرمزگان