طرز تهیه پلو برنج وحشی – عشق و لیمو



این پلو برنج وحشی با کلم برو،ل تراشیده شده، سبزی و سبزیجات بریان شده پر شده است. این یک غذای جانبی تازه و جشن برای تعطیلات یا هر وعده غذایی است.


پلو برنج وحشی


این پلو وحشی ،یبی ساده از برخی از مواد مورد علاقه من در پاییز است. با برنج وحشی جویدنی و مغزدار شروع می شود. سپس سیب زمینی شیرین بو داده کاراملی و موسیر اومی را اضافه می کنم. من مقداری جوانه برو،ل تراشیده شده را میریزم که در برابر حرارت برنج تازه پخته شده و سبزیجات برشته پژمرده می شود و آن را با زغال اخته خشک، اسپند برشته شده و مقدار زیادی آویشن و جعفری تمام می کنم.

من عاشق خوردن این پلو برنج وحشی برای ناهار در پاییز هستم، برنج وحشی و سیب زمینی شیرین کباب شده آن را به اندازه ای دل،ب می کند که به تنهایی یک وعده غذایی سیر کننده باشد. اما این برنج پلو وحشی غذای جانبی من،ی برای تعطیلات نیز هست. درست ، آن ساده است (ما در مورد 10 ماده صحبت می کنیم!) و شما می تو،د آن را جلوتر. اگر امسال بتو،د یک دستور غذای دیگر را روی میز تعطیلات خود بچک،د، امیدوارم آن را امتحان کنید.


مواد لازم دستور پخت برنج پلو وحشی


مواد لازم طرز تهیه پلو برنج وحشی

برای تهیه این پلو پلو وحشی به چه چیزی نیاز دارید:

  • برنج وحشی، البته! اگر دوست دارید، می تو،د این غذا را با برنج 100% وحشی و با استفاده از دستور پخت این دستور پخت برنج وحشی درست کنید. همچنین با برنج قهوه ای دانه بلند و ،یب برنج وحشی، مانند برنج ،یبی وحشی لوندبرگ. دستورالعمل های آشپزی را در دستور زیر بیابید.
  • سیب زمینی های شیرین – آنها را تفت می دهید تا زم، که کاراملی و نرم شوند.
  • موسیر ها – شما هم آنها را کباب می کنید! هنگام پختن، بافت ابریشمی لذیذ و طعم شیرین و اومامی به خود می گیرند.
  • کلم برو،ل – خام باقی مانده، تضاد تازه ای با سبزیجات برشته ارائه می دهند.
  • سیر – برای طعم تند و لذیذ.
  • زغال اخته خشک – طعم شیرین آن ها این پلو برنج وحشی را درخشان می کند.
  • گردوی آمریکایی – برای کرانچ
  • جعفری و آویشن تازه – پلو را معطر و معطر می کنند.
  • روغن زیتون اضافی – طعم پلو را با هم تلفیق می کند و غنای لازم را می بخشد.
  • و نمک و فلفل – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


سیب زمینی شیرین بو داده، زغال اخته خشک، کلم برو،ل تراشیده شده، گیاهان و غلات در یک کاسه مخلوط کن


برای تهیه پلو، برنج تازه پخته شده را با آویشن، سیر، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید. سیب زمینی شیرین بو داده و موسیر، کلم برو،ل، زغال اخته، گردو و جعفری را با هم مخلوط کنید. مزه دار کنید و لذت ببرید!

انواع طرز تهیه پلو برنج وحشی

من این دستور العمل را همانطور که نوشته شده دوست دارم، اما فوق العاده انعطاف پذیر است، بنابراین در تغییر آن تردید نکنید! غلات یا سبزیجات پاییزی مورد علاقه خود را عوض کنید یا از موادی که در دست دارید استفاده کنید. اینجا تعدادی ایده برای نحوه شروع شما موجود است:

به من بگویید چه تغییراتی را امتحان می کنید!


پلو وحشی در کاسه همزن با قاشق چوبی


پیشنهادات برای سرو برنج پلو وحشی

این پلو پلو وحشی را درست بعد از اینکه با هم ریختید سرو کنید یا چند روز قبل درست کنید. تا 3 روز در یخچال به خوبی نگهداری می شود و گرم یا در دمای اتاق خوشمزه است.

من اغلب از آن به تنهایی برای ناهار لذت می برم، اما همچنین یک غذای جانبی عالی برای تعطیلات است. این دقیقاً با ک،یک هایی مانند این مطابقت دارد:

اگر به دنبال دستور العمل های غذای جانبی تعطیلات بیشتری هستید، این پست را برای 50 مورد مورد علاقه ما بررسی کنید!


طرز تهیه پلو پلو وحشی


غذاهای مورد علاقه بیشتر پاییز

اگر عاشق این پلو پلو وحشی هستید، یکی از این مخلفات پاییزی را امتحان کنید:

پلو وحشی برنج

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت 10 دقیقه

خدمت 4 به 6

این پلو برنج وحشی که با سبزیجات رنگارنگ، زغال اخته خشک و سبزی‌های سبز پر شده است، یک غذای جانبی خوشمزه برای تعطیلات یا هر وعده غذایی پاییزی یا زمست، است. باقیمانده ها به خوبی برای ناهار روز بعد بسته بندی می شوند!

  • 1 فنجان مخلوط برنج قهوه ای خشک/برنج وحشی*، خوب آبکشی کرد
  • 2 فنجان ها اب
  • 2 قاشق غذاخوری به علاوه 1 قاشق چایخوری روغن زیتون فوق بکر، به علاوه بیشتر برای نم نم نم باران
  • 1 سیب زمینی شیرین، پوست کنده و به مکعب های کوچک برش دهید
  • 2 موسیر ها، به قطعات 1 اینچی برش دهید
  • 2 حبه های سیر، رنده شده
  • 1 قاشق سوپخوری برگ آویشن تازه
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا، به علاوه موارد دیگر برای پاشیدن
  • 1 فنجان تراشیده کلم برو،ل
  • ½ فنجان زغال اخته خشک را پر کنید
  • ½ فنجان گردوی ریز ریز شده
  • فنجان جعفری تازه ،د شده، به علاوه برگ های بیشتر برای تزئین
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و خط الف را بگذارید ورق پخت با کاغذ روغنی
  • در یک قابلمه متوسطبرنج، آب و 1 قاشق چایخوری روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. بگذارید بجوشد، روی آن را بپوش،د، حرارت را کم کنید و 45 دقیقه یا تا زم، که آب جذب شود بجوش،د. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه با درب بنشیند. با چنگال کرک کنید.
  • سیب زمینی شیرین و موسیر را روی سینی پخت آماده شده قرار دهید، روغن زیتون بپاشید و نمک و فلفل بپاشید. روی آن را بپوش،د و به طور یکنواخت روی ورقه پخت پخش کنید. به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زم، که لبه های آن نرم و قهوه ای شود، تفت دهید.

  • در حالی که برنج هنوز گرم است، آن را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر، آویشن، نمک و چند حلقه فلفل بریزید. کلم برو،ل، سیب زمینی شیرین بو داده، موسیر، زغال اخته، گردو و جعفری را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ،یب شوند.

  • مزه دار کنید، با جعفری بیشتری تزئین کنید و سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/wild-rice-pilaf/