Pasta e ،ioli یک سوپ ایتالیایی مقوی است که با پاستا، لوبیا و سبزیجات درست میشود. این غذا با نان ،د شده سرو می شود و در بهترین حالت خود یک غذای راحت گیاهی است.
Pasta e ،ioli، گاهی اوقات به پاستا فاجیولی کوتاه می شود (یا ماکارونی فزول اگر دوست دارید سوپرانوها فن)، یک سوپ ک،یک ایتالیایی است. نام آن به م،ای واقعی کلمه به “ماکارونی و لوبیا” ترجمه می شود و از ماکارونی ریز، لوبیا خامه ای و سبزیجات لطیف در یک آبگوشت گوجه فرنگی معطر تشکیل شده است.
اینجا در ایالات متحده، بسیاری از مردم پاستا و فاجیولی را از منوی باغ زیتون میشناسند، اما من اینجا هستم تا به شما بگویم که باید این غذا را در خانه درست کنید. در یک گلدان جمع می شود. مواد تشکیل دهنده تا حد زیادی مواد اصلی انبارداری هستند. و ،یب پاستا، لوبیا و سبزیجات آن را به یک وعده غذایی مستقل و رضایت بخش تبدیل می کند.
اگر به دنبال شام های ساده، مقرون به صرفه و خوشمزه هستید تا به چرخش خود بیافزایید، پاستا و فاجیولی را نمی توان ش،ت داد. من دستور غذا را در زیر به اشتراک می گذارم. امیدوارم شما هم مثل من دوستش داشته باشید!
مواد لازم دستور تهیه پاستا و لوبیا
برای تهیه این پاستا و فاجیولی به چه چیزی نیاز دارید:
- پاستا، البته! دیتالینی بهترین انتخاب من است. نمی تو،د آن را پیدا کنید؟ نودل ماکارونی آرنجی کوچک یا ماکارونی کوچک دیگری نیز به خوبی کار می کند.
- لوبیا – در ایتالیا، پاستا e ،ioli به طور سنتی با لوبیا زغال اخته تازه درست می شود. با این حال، لوبیای پوسته تازه در جایی که من زندگی می کنم به سختی پیدا می شود، بنابراین من به جای آن از کنسرو لوبیا کانلینی دعوت می کنم. آنها هنوز هم خوشمزه هستند!
- روغن زیتون اضافی – برای ثروتمند شدن
- پیاز، سیر، هویج و رازیانه – این سبزیجات معطر پایه خوش طعم سوپ را ایجاد می کنند. من عاشق طعم بادیان مانند رازیانه در این سوپ هستم، اما اگر آن را پیدا نکردید، یا اگر طرفدار رازیانه نیستید، کرفس یک جایگزین عالی است!
- رب گوجه فرنگی – آبگوشت را غلیظ می کند و طعم گوجه فرنگی را عمیق تر می کند.
- رزماری تازه – برای طعم دلپذیر و کاج.
- گوجه فرنگی ،د شده – طعم شیرین و تند را به آبگوشت اضافه می کنند.
- آب سبزیجات – از فروشگاه ،یداری شده استفاده کنید یا خودتان بسازید.
- یک پوست پارمزان – بله، فقط می تو،د پوست یک تکه پنیر پارمزان را ،د کنید! اگر گیاهخوار هستید، حتما به دنبال برندی باشید که با آنزیم های گیاهی ساخته شده باشد (BelGioioso یک آنزیم عالی است). اگر گیاهخوار هستید، راحت از آن صرف نظر کنید.
- کلم پیچ یا چغندر سوئیسی – در پاستا و فاگیولی کاملاً سنتی نیست، اما من دوست دارم یک قابلمه سوپ را با مقدار زیادی سبزیجات برگدار تمام کنم!
- تکه های فلفل قرمز – یک ضربه گرما اضافه می کنند.
- و نمک و فلفل – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!
دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.
طرز تهیه پاستا ای فاجیولی
طرز تهیه این سوپ دل،ب بسیار ساده است!
ابتدا سبزیجات را تفت دهید. روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ سوپ یا فر هلندی روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز، هویج و رازیانه را اضافه کنید. شما می خواهید سبزیجات بسیار نرم شوند. به مدت 10 تا 15 دقیقه، گاهی اوقات هم بزنید.
سیر، رب گوجه فرنگی و رزماری را با هم مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
بعد سوپ را بجوش،د. گوجه فرنگی، لوبیا، آب گوشت و پوست پارمزان را به قابلمه اضافه کنید. 20 دقیقه بجوش،د تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
سپس، پاستا را هم بزنید. 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بپزید تا پاستا آل دنته شود.
در آ، کلم پیچ و فلفل قرمز را اضافه کنید. بپزید تا کلم پیچ پژمرده شود. مزه دار کنید و سرو کنید!
پیشنهادات سرو پاستا و حبوبات
وقتی آماده خوردن شدید، سوپ پاستا و فاجیولی را در کاسهها بریزید و در صورت تمایل روی آن را با تکههای فلفل قرمز بیشتر، کمی جعفری و پنیر پارمزان تازه رنده شده روی آن بپاشید. شما همچنین نمی تو،د با یک طرف نان ،د شده برای پختن آبگوشت اشتباه کنید!
باقیمانده ها به مدت یک یا دو روز در یخچال نگهداری می شوند، اما پاستا هر چه بیشتر در سوپ بماند، بیشتر و بیشتر آب آن را می گیرد. اگر می خواهید این دستور غذا را چند روز قبل درست کنید، یا اگر قصد دارید آن را فریز کنید، ممکن است بخواهید در اولین باری که سوپ را درست می کنید، پاستا را کنار بگذارید. به جای آن، آن را جداگانه بجوش،د و درست قبل از سرو به سوپ اضافه کنید تا نودل هنگام غذا خوردن، لقمه آل دنته داشته باشد.
دستور العمل های بیشتر سوپ مورد علاقه
اگر عاشق این دستور غذا هستید، یکی از این سوپ های ک،یک را امتحان کنید:

پاستا و لوبیا
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه
زمان کل: 1 ساعت
خدمت 4 به 6
پاستا ای فاجیولی که گاهی به پاستا فاجیولی کوتاه می شود، یک سوپ ک،یک ایتالیایی است که با پاستا و لوبیا درست می شود. دستور غذای من یک شام گیاهی آرامبخش و خوشمزه است! آن را با نان ،د شده سرو کنید تا آبگوشت خوش طعمی به دست آید.
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی، به علاوه بیشتر برای نم نم نم باران
- 1 پیاز زرد متوسط، ،د شده
- 1 پیاز کوچک رازیانه یا 2 دنده کرفس، ریز ،د شده
- 2 هویج متوسط، ریز ،د شده
- 1 قاشق چایخوری نمک دریا، به علاوه موارد بیشتر برای طعم دادن
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- 3 حبه های سیر، رنده شده
- 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چایخوری رزماری تازه ،د شده
- 1 گوجه فرنگی 14 اونسی قوطی ،د شده
- 3 فنجان ها لوبیا کانلینی پخته شده، تخلیه و آبکشی شد
- 4 فنجان ها آب سبزیجات
- پوست پارمزان، اختیاری
- 1 فنجان ،باندن، یا ماکارونی کوچک دیگر
- 2 کلم پیچ بزرگ یا برگ چغندر سوئیسی، ساقه دار و پاره شده (حدود 6 فنجان)
- نیشگون گرفتن از تکه های فلفل قرمز
-
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، رازیانه، هویج، نمک و چند حلقه فلفل را اضافه کنید و گهگاهی هم بزنید، به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زم، که خیلی نرم شوند، تفت دهید.
-
سیر، رب گوجه فرنگی و رزماری را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید و هم بزنید. در صورت استفاده، گوجه فرنگی و آب آن، لوبیا، آب گوشت و پوست پارمزان را اضافه کنید. 20 دقیقه بجوش،د.
-
پاستا را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر یا تا زم، که آل دنته شود بجوش،د. کلم پیچ و تکه های فلفل قرمز را هم بزنید و بپزید تا کلم پیچ پژمرده شود. مزه دار کنید و سرو کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/pasta-،ioli/