طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاهای خارجی مامی فود


به تازگی، مطالعه‌ای در ژاپن دریافته است، این غذا در میان غذاهای سراسر جهان، متعفن‌ترین بو را از خود متصاعد می‌کند. به این ترتیب، منطقی به نظر می‌رسد که چرا معمولا این غذا را در فضای باز میل می‌کنند. مواد تشکیل دهنده این پیتزا شامل خمیر پیتزا، روغن زیتون، سینه مرغ، سوسیس، پیاز، قارچ، سیر، آرد ذرت، پنیر پیتزا، فلفل دلمه، فلفل قرمز، آویشن و سبزی جعفری می باشد.

  • مواد تشکیل دهنده این پاستا عبارتند از ماکارونی کانلونی، روغن زیتون، پیاز، سیر، رزماری، تکه های فلفل قرمز، فلفل سیاه، گوجه فرنگی، نخود سبز، کاهو و پنیر رومانو.
  • ازش استفاده‌های زیادی میشه و خیلی خوش خوراکه و به شیوه‌های مختلفی میتونید قارچ رو بپزید.
  • همچنین تئوری آنها این است که میانگین آمریکایی‌ ها می‌ خواهند که غذاهایشان خیلی سریع و آسان درست شود.
  • این غذا را با مرغ و همچنین سبزیجات سرخ‌شده با آرد سوخاری نیز می‌توان درست کرد.

این بالاترین کوچک قرار است جایی برای علاقه‌مندان به غذا و آشپزی باشد. با قارچ برید که مراحل طبخش فرقی با ته چین نداره و فقط به جای گوشت و مرغ، از قارچ تفت داده شده استفاده کنید. میشه و میتونید با سس مخصوص، که با آرد و شیر تهیه میشه مخلوطش کنید و داخل ظرف ریخته و داخل فر بزارید. در صورتی که گوشت چرخ کرده فریز شده لکه سفید داشت، از مصرف کردنش اجتناب کنید.

خوشمزه‌ ترین و معروف ترین غذاهای دنیا در ویتنام

خا سوئی، یک سوپ نودل متشکل از نودل‌های رشته‌ای، کاری مرغ یا گوشت گاو و شیر نارگیل است و با مخلفات متنوعی مانند آب لیمو سرو می‌شود. این غذا در میانمار ابداع شد و در حین جنگ جهانی دوم با مهاجران هندی به شرق هند سفر کرد. خا سوئی به احتمال زیاد، جد غذای بین‌المللی مشهور خائو سوی در شمال تایلند است.

شنیسل وینی، غذای محبوب مردم اتریش

لچان که از گوشت خوک کاملا جوان تهیه می شود غذای ملی فیلیپین محسوب می شود . نحوه طبخ آن موجب می شود گوشت لطافت لازم را داشته باشم و طعمی ترد را به ارمغان بیاورد. راس الحانوت، یک نوع ادویه مخلوط است که بیشتر در کشورهای شمال آفریقا مصرف می‌شود و گاهی اوقات برای مزه‌دار کردن گوشت و ماهی، یا مخلوط کردن با برنج به کار می‌رود. این مرغ گریل تند جامائیکایی، توسط سیر، دارچین، جوز هندی، فلفل فرنگی و آویشن مزه‌دار شده و معمولا روی چوب یا زغال، کباب و پخته می‌شود. خوردن این جوجه کباب کارائیبی، به افرادی که به طعم‌های تند عادت ندارند، اصلا توصیه نمی‌‌شود. بیسارا یا بیصاره، یک خوراک مقوی و غلیظ است که با باقالی‌های خشک در پاتیل‌های بزرگ دکه‌های غذای خیابانی مراکش، پخته شده و با مقدار زیادی نان، روغن زیتون و زیره سبز سرو می‌شود.

طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه + ترفندهای پخت نرم، آبدار و خوشمزه

حمص، یک خوراک مدیترانه‌ای عربی است که از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له‌شده تهیه می‌شود. حمص، غذایی مشترک بین اکثر کشورهای خاورمیانه است که در میان بیشتر مردم به‌عنوان غذای لبنانی شناخته می‌شود. این خوراک لذیذ را می‌توانید به‌عنوان غذای اصلی یا چاشنی، همراه با نان پیتا نوش‌جان کنید. تخم‌مرغ پخته در آووکادو، صبحانه‌ای بسیار ساده با طعم خامه‌ای، خوشمزه و کره‌ای، است که هر فردی عاشق آن خواهد شد. مواد تشکیل‌دهنده این صبحانه لذیذ و لاکچری، آووکادو، تخم‌مرغ، پاپریکا، کالباس، نان سوخاری و سیر سرخ‌شده هستند. نودل پدتای اغلب نودل برنج است که در ماهیتابه وک و با حرارت بالا سرخ می‌شود و طعم این غذا با ترکیب اعجاب‌انگیز مواد نام‌برده و بادام‌زمینی برشته واقعا منحصربه‌فرد است.