
بروزرسانی: 01 خرداد 1404
طرز تهیه فنجان های گرانولا صبحانه - فنجان های روکش شکلاتی کتی
این فنجان های گرانولای سالم تنها به شش ماده نیاز دارند و می تو،د آنها را با میوه، ماست یا هر چیزی که می خواهید پر کنید!


فنجان گرانولا صبحانه بلغور جو دوسر
اگر به دنبال یک میان وعده یا صبحانه سالم و مفرح برای کل خانواده هستید، فنجان های وگان گرانولا انتخاب من،ی هستند.
فقط ببینید چقدر ناز هستند!
دستور غذا پر از غلات کامل و فیبر است. سفارشی ، آن بسیار آسان است، بنابراین می تو،د هر روز صبح طعم های مختلفی را امتحان کنید تا مطابق با هوس هایتان باشد.
چیپس شکلاتی، دارچین سیب، نان موز و پای کدو تنبل تنها تعدادی از گزینه های نامحدودی هستند که می تو،د انتخاب کنید.
صبحانه دیگر هرگز خسته کننده نخواهد بود.
خوانندگان نیز عاشق این نان موزی پروتئینی هستند

ایده های پر ، فنجان گرانولای سالم
این فنجان های صبحانه فانتزی یکی از دستور العمل های برانچ مورد علاقه من است.
با یک کاسه ماست یون، یا گیاهی، برگ ن،اع تازه و یک دسته توت سرو کنید و اجازه دهید مهمانان خودشان را جمع کنند.
یا از قبل درست کنید و فنجان ها را با موس لیمو، موز له شده، پودینگ شکلاتی، موس توت فرنگی یا خامه نارگیل پر کنید.
برای دسر هم عالیه هر کدام را با سس کره براونی، اورئو فلاف، پامکین اسپرید یا موس کره بادام زمینی ساده پر کنید.
با شکلات تلخ تراشیده شده، نوک کاکائو خام، نارگیل ،د شده، تمشک تازه، تمشک، تکه های انبه یا چیپس های کوچک شکلات تزئین کنید.
دستور تهیه ویدیویی مرحله به مرحله
در بالا، ویدیوی کامل دستور غذا را تماشا کنید.

مواد تشکیل دهنده
فقط با چند ماده اولیه، این فنجان های بلغور جو دوسر بسیار آسان درست می شوند.
جو - جو دوسر نورد قدیمی اساس دستور غذا را تشکیل می دهد. در صورت تمایل می تو،د جو دوسر سریع یا جوی فوری را جایگزین کنید.
برای فنجان های گرانولا بدون گلوتن، از جو دو سر بدون گلوتن تایید شده استفاده کنید یا با مقدار مساوی پرک های کینوآ رول شده جایگزین کنید.
آب سیب – از آب سیب شیرین یا شیرین نشده استفاده کنید. یا با جایگزین ، موز پوره شده، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل کنسرو شده یا ماست، طعم آن را تغییر دهید.
دارچین – نصف قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده به عمق طعم و شیرینی طبیعی بدون شکر اضافه می کند.
همچنین گاهی اوقات دوست دارم کمی هل یا زنجبیل آسیاب شده اضافه کنم. اگر دارچین یا فلفل دلمه ای در دست ندارید، می تو،د آن را کنار بگذارید.
دسر – این دستور غذا با عسل یا آلوئه ورا کار می کند. شربت افرا خالص نتایج شکننده تری خواهد داشت اما همچنان طعم عالی خواهد داشت.
اگر برای جبران رطوبت کمتر، سس سیب خود را افزایش دهید، ممکن است بتو،د شیرین کننده مایع را با پودر استویا یا اریتریتول بدون قند جایگزین کنید. من هرگز نسخه بدون قند را امتحان نکردم، پس اگر انجام دادید به من اطلاع دهید.
کمی نمک - افزودن کمی نمک جو شیرین را تکمیل کرده و طعم آن را افزایش می دهد. اگرچه توصیه می کنم اولین بار دستور العمل را به م،ای واقعی کلمه دنبال کنید، اما اگر به غذاهای پخته شده با سدیم کم عادت دارید، ممکن است ایده خوبی باشد که نمک را کنار بگذارید.
عصاره و،ل – مانند دارچین، این ماده را می توان بدون تغییر بافت یا ساختار فنجان جو دوسر حذف کرد. من آن را برای بهترین طعم اضافه می کنم.
فنجان گرانولا صبحانه پروتئینی
در حالی که دو فنجان کوچک گرانولا در حال حاضر بیش از پنج گرم پروتئین فراهم می کند، شما به راحتی می تو،د محتوای پروتئین را حتی بیشتر افزایش دهید.
به سادگی سس سیب را با یک چهارم فنجان کره بادام نرم شده یا کره بادام زمینی جایگزین کنید. دو قاشق غذاخوری جو را با یک قاشق غذاخوری پودر پروتئین مورد علاقه خود جایگزین کنید.
یک دستور صبحانه جدید سرشار از پروتئین به شما می دهد سیزده گرم پروتئین برای دو فنجان گرانولا یا هر کدام بیش از شش گرم!
یک مشت دانه چیا را با مواد خشک بپاشید و با دانه های شاهدانه تزیین کنید تا پروتئین، فیبر، آنتی ا،یدان ها، امگا 3، آهن و کلسیم بیشتر شود.

طرز تهیه فنجان گرانولا برای صبحانه
ابتدا قالب مافین یا قالب مینی مافین را خوب چرب کنید. این ماهیتابه را کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، سس سیب، آلوئه ورا و عصاره خالص و،ل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
جو آسیاب شده، نمک و دارچین را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
از یک قاشق برای پخش ، مخلوط در فنجان های آماده شده مافین استفاده کنید. کناره ها را تا حد ممکن محکم فشار دهید، یا با یک کاسه کوچک، یک قاشق یا دستان خود.
فر را با دمای 330 درجه فارنهایت گرم کنید.
فنجان های گرانولای سالم را در طبقه وسط فر به مدت دوازده دقیقه بپزید، سپس قالب مافین را با احتیاط بردارید.
قبل از اینکه فنجان ها را با دقت با چاقو گرد کنید و از قالب ها خارج کنید، اجازه دهید ده دقیقه یا بیشتر فنجان ها خنک شوند. این مرحله به نگه داشتن فنجان های گرانولا در کنار هم کمک می کند و احتمال ،د شدن آنها را کاهش می دهد.
برای صبحانه با ماست و میوه یا نوتلا و انواع توت های خانگی برای یک میان وعده یا دسر سالم پر کنید.
باقیمانده غذا را تا یک هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. یا آنها را تا سه ماه در ظرف دربسته فریز کنید. قبل از سرو کاملا آب کنید و لذت ببرید.
توجه: دستور غذا برای شش وعده کافی است. اگر به خانواده ای غذا می دهید یا یک وعده غذایی برای یک هفته آماده می کنید، می تو،د به راحتی همه مواد را دو برابر کنید تا به دوازده برسد.

- 1/4 فنجان سیب یا موز له شده
- 1/4 فنجان عسل یا آلوئه ورا
- 1/2 قاشق چای خوری عصاره و،ل خالص
- 1/2 قاشق چای خوری دارچین
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1 1/4 فنجان جو دوسر نورد شده
- ماست یا میوه تازه
- *اگر به خانواده ای غذا می دهید یا یک وعده غذایی برای هفته آماده می کنید، به سادگی تمام مواد را دو برابر کنید تا به دوازده برسد.برای تهیه فنجان های گرانولای صبحانه، ابتدا یک قالب مافین یا قالب مینی مافین را چرب کنید. کنار بگذارید. سه ماده اول را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس تمام مواد باقیمانده را هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط را به شش فنجان مافین ت،یم کنید و کناره ها را تا حد ممکن محکم فشار دهید. فر را با دمای 330 درجه فارنهایت گرم کنید. فنجان های گرانولا را به مدت 12 دقیقه بپزید و کناره های آن را بردارید و دوباره با کفگیر داخل قالب های مافین فشار دهید. برای جلوگیری از ،د شدن، قبل از اینکه سعی کنید آن را از قوطی جدا کنید، آن را به مدت 10 دقیقه بگذارید. همچنین در صورت تمایل می توان آنها را منجمد و ذوب کرد.مشاهده حقایق تغذیه
ایده های ساده صبحانه سالم

وافل پروتئینی

پای سیب

تیرامیسو جو دو سر شبانه

2 مواد پخت

نان تست فرانسوی گیاهی

صبحانه کینوا

نان توت فرنگی
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/customizable-breakfast-granola-cups/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=customizable-breakfast-granola-cups&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=customizable-breakfast-granola-cups