طرز تهیه سس وگان سزار – عشق و لیمو



این سس 5 دقیقه ای وگان سزار به همان اندازه ک،یک آن خوب است! بادام هندی آن را خامه‌ای می‌کند و کپرها طعم تند و شور و لذیذی به آن اضافه می‌کنند.


پانسمان سزار وگان


برای تهیه یک سس عالی سزار به تخم مرغ خام، آنچوی یا حتی پنیر پارمزان نیازی ندارید و این دستور تهیه سس سزار وگان برای اثبات آن آمده است! من این دستور غذا را دوست دارم زیرا تمام ویژگی های خامه ای، تند و شور را در یک سس سزار ک،یک ارائه می دهد، اما درست ، آن در خانه بسیار ساده است. لیست کوتاهی از مواد را بردارید و آنها را در مخلوط کن بریزید تا این سس خوشمزه در کمتر از 5 دقیقه آماده شود.


مواد اولیه دستور تهیه سس سزار وگان


مواد لازم دستور تهیه سس سزار وگان

برای تهیه این سس وگان سزار، به این مواد ساده نیاز دارید:

  • بادام زمینی – پایه غنی و خامه ای پانسمان را ایجاد می کنند. در واقع، آن‌ها به اندازه‌ای غنی هستند که در اینجا نیازی به روغن زیتون نیست. این سس وگان سزار کاملاً بدون روغن است!
  • سیر تازه – طعم تند و خوش طعمی را اضافه می کند.
  • آب لیمو – برای روشنایی
  • ،دل دیژون – دیژون به ،وان یک ماده اصلی در سس سزار ک،یک، طعم لازم را به این دستور غذا اضافه می کند.
  • کپر – آنها طعم شوری را که ماهی آنچوی به یک سس سنتی سزار می دهد، تامین می کنند.
  • اب – به بادام هندی کمک می کند تا به سس نرم و خامه ای تبدیل شود.
  • و فلفل سیاه تازه – برای لگد زدن

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


بادام هندی، ،دل، سیر و کیپر در مخلوط کن


نکات طرز تهیه سس وگان سزار

  • از بادام هندی خام و نه بو داده استفاده کنید. بادام هندی خام طعمی ملایم و خنثی دارد که آن را برای استفاده در سس ها و سس هایی مانند این ایده آل می کند. در اینجا از بادام هندی بو داده استفاده نکنید. طعم آجیلی آنها روی سس غلبه خواهد کرد!
  • مخلوط کن خود را بشناسید. من این سس را در مخلوط کن ویتامی، پرسرعت خود درست می کنم که در ،یب مواد گیاهی مانند بادام هندی به پوره های خامه ای مشکلی ندارد. مخلوط‌کن‌های کم‌قدرت‌تر ممکن است نتوانند به این راحتی بافت صافی به دست آورند. اگر مخلوط کن پر سرعت ندارید، توصیه می کنم قبل از تهیه سس، بادام هندی را حداقل 6 ساعت خیس کنید. قبل از اضافه ، به مخلوط کن آنها را آبکش کنید.
  • یک شیشه در دست داشته باشید. این سس سالاد سزار وگان تا 5 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود. من دوست دارم آن را در آ، هفته آماده کنم تا در طول هفته آن را برای پر ، سالاد و ریختن بر روی کاسه های غلات آماده کنم!

نحوه استفاده از پانسمان سزار وگان

روش مورد علاقه من برای استفاده از این سس سزار وگان، البته روی سالاد سزار است. من به خصوص آن را روی این سالاد کلم سزار که با کروتون سیر، نخود ترد و پنیر پارمزان وگان درست شده است، دوست دارم.

اما راه های استفاده از آن به همین جا ختم نمی شود! اینم چند تای دیگه که دوستشون دارم:

چگونه از این سس سالاد وگان استفاده کنید؟ در نظرات به من اطلاع دهید!


دستور تهیه سس وگان سزار


سس های سالاد مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این سس وگان سزار هستید، یکی از این دستور العمل های سس مورد علاقه را امتحان کنید:

پانسمان سزار وگان

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان کل: 5 دقیقه

خدمت 4

این دستور سس سزار وگان بدون لبنیات خامه ای، تند و بسیار آسان درست می شود! آن را روی سالاد سزار ک،یک، سالادهای ساده دیگر، سبزیجات برشته یا یک کاسه غلات امتحان کنید. پیشنهادات خدمات بیشتری را در پست بالا بیابید.
  • ½ فنجان بادام زمینی
  • 1 حبه سیر
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • 2 قاشق چای خوری ،دل دیژون
  • 2 قاشق چای خوری کپر، تخلیه شده
  • ½ فنجان اب
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • بادام هندی، سیر، آب لیمو، ،دل، کیپر، آب و چند عدد فلفل را در یک مخلوط کن با سرعت بالا بریزید.

  • مخلوط کنید تا یکدست شود و به مزه مزه دار شوید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/vegan-caesar-dressing/