این دستور پخت ترد ریواس دارای ریواس تارت و مربا است که روی آن کرامبل جو دوسر کره ای قرار گرفته است. این بسیار آسان و خوشمزه است – دسر عالی بهاری!
کنار، پای ریواس توت فرنگی! این دستور پخت ترد ریواس دسر بهاری مورد علاقه من است.
من آن را دوست دارم زیرا اینطور است خیلی آسان (امتیازهای جایزه بزرگ برای عدم نیاز به پوسته پای)، اما هنوز کاملاً خوشمزه است. لایهای از ریواس تازه به حالت مربا و شیرینی پخته میشود و یک شکر قهوهای و جو دوسر به زیبایی در بالای آن به شکل ترد میشوند. من شخصاً نمی توانم آن را بدون یک قاشق بستنی و،لی بخورم، اما هی، شما این کار را می کنید.
من سالهاست که این دستور ترد ریواس را درست می کنم. در واقع، من برای اولین بار قصد داشتم آن را دو سال پیش، درست در زم، که پسرمان به دنیا آمد، به اشتراک بگذارم. اگر پدر و مادر هستید، مطمئنم تعجب نمی کنید که کل برنامه وبلاگ ما برای چند هفته از پنجره خارج شد، آنقدر طول، که فصل ریواس بیاید و برود. اما من خیلی خوشحالم که این دستور پخت ترد ریواس بالا،ه به روز مادر رسیده است. این یک غذای بهاری فوق العاده است و من بی صبرانه منتظرم تا شما آن را امتحان کنید. لطفا لذت ببر!
مواد لازم دستور تهیه ریواس ترد
برای تهیه این دستور پخت ترد ریواس به موارد زیر نیاز دارید:
- ریواس، البته! دو پوند ساقه ریواس تازه یا منجمد این کار را انجام می دهد. اگر از ریواس منجمد استفاده می کنید، نیازی به آب ، آن قبل از پخت نیست.
- نیشکر – برای شیرین ، ریواس تارت.
- نشاسته ذرت – آب ریواس را غلیظ و براق می کند.
- آب و پوست پرتقال – رایحه مرکباتی و طراوت را به فیلینگ تند اضافه می کنند.
- آرد بادام و گردو – کرانچ آجیلی را به رویه کرامبل اضافه می کنند.
- شکر قهوهای – رویه را شیرین می کند. روشن و تاریک هر دو عالی کار می کنند!
- جو کامل نورد شده – آنها در فر ترد و قهوه ای طلایی می شوند و به رویه بافت شگفت انگیز و طعم نان تست می دهند.
- دارچین – برای عمق طعم گرم و دنج.
- روغن نارگیل – کره هم کار می کند! عطر و طعم غلیظی را به رویه اضافه می کند و کمک می کند تا خوب و ترد شود.
- و نمک دریا – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!
دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.
طرز تهیه ریواس ترد
این دستور پخت ترد ریواس نمی تواند ساده تر از این باشد! در اینجا چگونه پیش می رود:
ابتدا ریواس را آماده کنید. اگر برگهای شما ،بیده است، آنها را کوتاه کرده و دور بیندازید. برای این دستور فقط به ساقه ها نیاز دارید.
آنها را خوب بشویید. سپس، پوست بیرونی سخت و رشته ای را جدا کنید. ریواس را به قطعات 1/2 اینچی برش دهید.
بعد، فیلینگ ریواس را درست کنید. ریواس ،د شده را با نیشکر، نشاسته ذرت و آب و پوست پرتقال بریزید.
سپس رویه کرامبل را درست کنید. در یک کاسه متوسط، آرد بادام، شکر قهوه ای، جو، گردو، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. روغن نارگیل را اضافه کنید (مطمئن شوید که سفت است!)، و با دستان خود آن را در مخلوط جو دو سر ،ید تا ،د شود. اگر مخلوط به نظر خشک میشود، هر بار 1/4 قاشق چایخوری آب اضافه کنید تا زم، که به هم ،بیده شود، شروع به نگه داشتن آن کند.
ترد ریواس را جمع کنید. مخلوط ریواس را به یک ظرف پخت 8×8 اینچی چرب شده منتقل کنید و آن را در یک لایه صاف پهن کنید. کرامبل جو را روی آن بپاشید.
و پخت! در فر 400 درجه فارنهایت بپزید تا رویه ترد قهوه ای طلایی و ریواس نرم شود، 15 تا 25 دقیقه.
قبل از سرو با بستنی و،لی اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود.
نحوه نگهداری ریواس ترد
اگر خانواده شما شبیه خانواده ما باشد، چیز زیادی نخواهید داشت (خوب، هر) ترد ریواس بعد از شب اول باقی مانده است. اما اگر بهطور اتفاقی باقیماندهای داشتید، میتو،د آنها را بهصورت سرپوشیده در دمای اتاق تا ۲ روز یا تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.
نکته: باقی مانده ترد ریواس با یک قاشق ماست یون، یک صبحانه متوسط را ایجاد می کند. 🙂
دسرهای بهاری مورد علاقه بیشتر
اگر عاشق این دستور پخت ترد ریواس هستید، یکی از این دسرهای تازه بهاری را امتحان کنید:
ریواس ترد
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان کل: 30 دقیقه
خدمت 6
فصل ریواس زودگذر است و فقط از آوریل تا ژوئن ادامه دارد. با این دستور پخت ترد ریواس نهایت استفاده را ببرید! این یک دسر خوشمزه بهاری است که دارای لایهای از ریواس مربا و شیرین با کرامبل جو دو سر کرهای است.
- 2 پوند ریواس، برش داده شده، رشته های سخت برداشته شده و به قطعات ½ اینچی بریده شده است
- ¼ فنجان نیشکر
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 قاشق سوپخوری آب پرتقال تازه
- 1 قاشق چایخوری پوست پرتقال
- بستنی و،لی، برای خدمت
تاپینگ
- ½ فنجان آرد بادام
- ½ فنجان شکر قهوهای
- ½ فنجان جو کامل نورد شده
- ½ فنجان گردوی ،د شده
- ½ قاشق چایخوری دارچین
- ¼ قاشق چایخوری نمک دریا
- ¼ فنجان روغن نارگیل سفت
-
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ظرف فر 8*8 اینچی را چرب کنید.
-
در یک کاسه بزرگ، ریواس را با شکر، نشاسته ذرت و آب و پوست پرتقال بریزید. به طور مساوی در ظرف پخت آماده شده پخش کنید.
-
رویه را درست کنید: در یک کاسه متوسط آرد بادام، شکر قهوه ای، جو، گردو، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید. از دستان خود برای کار با روغن نارگیل استفاده کنید تا مخلوط ،د شود. اگر خیلی خشک بود، هر بار ¼ قاشق چایخوری آب اضافه کنید تا زم، که مخلوط شروع به ،بیدن کند.
-
رویه را به طور یکنواخت روی ریواس بپاشید و به مدت 15 تا 25 دقیقه یا تا زم، که رویه قهوه ای طلایی و ریواس نرم شود بپزید.
-
از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه بگذارید خنک شود. با بستنی و،لی سرو کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/rhubarb-crisp/