طرز تهیه ترشی Jalapeños



با یک دستور العمل جدید آسان، کاملاً خوشمزه و اعتیاد آور که می خواهید روی همه چیز بگذارید، داغ می شوید. تاپینگ های مورد علاقه من برای پیتزا شامل سس گوجه فرنگی، پیاز، زیتون سیاه، آناناس، هالاپینو، موزارلای تازه و تکه های فلفل چیلی قرمز است و یک بار آن را با ترشی هالاپنیو این مسابقه ساخته شده در بهشت ​​بود.

ترشی jalapeño به آنها طعمی باورن،ی شیرین، شور و شور می دهد که واقعا غیر قابل مقاومت است. این فرآیند بسیار آسان است و 100٪ ارزش آن را دارد، بنابراین شیشه های خود را برای خوشمزه بودن آماده کنید.

من دستورالعمل ها، نکات و ترفندهای ساده ای را برای یادگیری نحوه درست ، ترشی هالاپنیو تنها در چند مرحله با مواد بسیار ساده آورده ام. شما می خواهید هالاپینیوهای برش خورده خود را برای یک روز کامل در مایع ترشی خیس کنید، بنابراین به خاطر داشته باشید که از قبل آماده کنید تا بتو،د در تمام طول هفته آنها را روی پیتزا، ناچو، ساندویچ و غیره میل کنید.

هالاپنیوهای ترشی در یک شیشه

همه چیزهایی که برای تهیه ترشی هالاپنیو نیاز دارید

بهترین بخش در مورد این دستور پخت ترشی jalapeño؟ شما فقط به 5 ماده ساده نیاز دارید! در اینجا چیزی است که برای ساخت آنها نیاز دارید:

  • نوعی فلفل سبز مکزیکی: ما در حال استفاده از حدود 4-5 jalapeño تازه برای این آموزش دستور العمل.
  • سیر: سیر پوست کنده و له شده را به شیشه اضافه می کنید تا عطر و طعم بیشتری به هالاپنیوس بدهید.
  • برای مایع: برش های jalapeño در مخلوطی از آب فیلتر شده خیس می شوند و سرکه تقطیر شده.
  • قند: شما می خواهید چند قاشق غذاخوری از آن اضافه کنید قند برای کمک به کاهش گرما
  • نمک: کمی نمک طعم بیشتری به هالاپینو می دهد.

برش های jalapeño روی تخته برش

آیا آنها واقعا تند هستند؟

افزودن آب، سرکه و شکر به کاهش گرمای هالاپینو کمک می کند و طعمی تند، شور و شیرین به آن ها می بخشد. با خیساندن در یخچال کمی ملایم تر می شوند.

برش های jalapeño در یک شیشه

طرز تهیه هالاپینیو ترشی

  1. شیشه خود را آماده کنید با اضافه ، هالاپینوهای ورقه شده و سیر له شده خود را به یک شروع کنید شیشه مزون 16 اونس.
  2. مایع را بپزید. آب، سرکه، شکر و نمک را در یک بجوش،د گلدان کوچک و هم میزنیم تا نمک و شکر کاملا حل شود.
  3. هالاپینو را بالا ببرید. مایع را با احتیاط داخل شیشه مزون خود بریزید تا کاملاً برش های هالاپینو را بپوشاند، بگذارید شیشه خنک شود سپس در آن را ببندید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

ریختن مایع ترشی در یک شیشه هالاپینو برش خورده

چرا باید اینقدر خیس بخورند؟

اجازه دادن به برش های هالاپینو در مایع ترشی به مدت 24 ساعت به آنها کمک می کند تا کمی تجزیه شوند و همه طعم ها را جذب کنند. در غیر این صورت، طعم آنها به گونه ای خواهد بود که انگار فقط در مایع فرو رفته اند. صبر داشته باشید – ارزشش را دارد!

ترشی jalapeños در یک شیشه

نکات ذخیره سازی

ترشی هالاپنیو خود را در یک شیشه در بسته در یخچال تا 2 هفته نگهداری کنید.

آیا می توانم آنها را؟

متأسفانه، نه، این دستور غذای ترشی jalapeño برای کنسرو ، در نظر گرفته نشده است، بنابراین شما می خواهید آنها را در یخچال نگهداری کنید.

با قاشق چنگال هالاپنیوهای ترشی آسان را از شیشه بیرون می آوریم

راهنماهای بیشتر

همه راهنماهای من را از اینجا دریافت کنید!

اگر این ترشی هالاپنیو درست می کنید، حتما نظر و امتیاز خود را بنویسید تا بدانم چگونه آن را دوست داشتید. لذت ببر، xo!

طرز تهیه ترشی Jalapeños

ترشی jalapeños در یک شیشه

زمان کل 1 روز 5 دقایق

آموزش درست ، ترشی هالاپنیو با 5 ماده ساده در 3 مرحله آسان! این دستور پخت ترشی jalapeño یکی از مواردی است که بارها و بارها به آن باز خواهید گشت. از ترشی هالاپنیو روی ناچو، ساندویچ، پیتزا و موارد دیگر لذت ببرید.

،اصر

  • 4-5
    هالاپینو، شسته و نازک برش (حدود ⅛ اینچ)
  • 1
    میخک
    سیر، پوست کنده و له شده
  • ¾
    فنجان
    آب تصفیه شده
  • ¾
    فنجان
    سرکه تقطیر شده
  • 2
    قاشق غذاخوری
    نیشکر یا شکر سفید گرانول
  • 1
    قاشق چایخوری
    نمک کوشر

دستورالعمل ها

  1. هالاپینوهای برش خورده و حبه سیر له شده را به ظرف 16 اونسی مزون اضافه کنید.

  2. آب، سرکه، شکر و نمک را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس از روی حرارت بردارید، هم بزنید تا شکر و نمک کاملا حل شوند.

  3. مایع را در شیشه بریزید تا کاملا روی هالاپینو را بپوشاند. اجازه دهید حدود 15 دقیقه روی پیشخوان خنک شود، سپس درب شیشه را ببندید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

  4. با ناچو، روی پیتزا، ساندویچ و موارد دیگر لذت ببرید! ترشی هالاپنیو حدود 2 هفته در یخچال نگهداری می شود.

یادداشت های دستور غذا

ترشی هالاپنو برای کنسرو ساخته نشده اند، بنابراین باید آنها را در یخچال نگهداری کنید.

دستور تهیه توسط: Monique Volz // Ambicious Kitchen | عکاسی توسط: بخور عشق می خورد


منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/pickled-jalapenos/