طرز تهیه برنج وحشی



آموزش پخت برنج وحشی روی اجاق گاز! با بافت جویدنی و طعم آجیلی، این غلات کامل در سالادها، مخلفات و غیره خوشمزه است.


برنج وحشی در کاسه آبی با قاشق


برنج وحشی یکی از غلات کامل مورد علاقه من برای پختن در پاییز است. بافت جویدنی و طعم آجیلی آن را به شریکی عالی برای محصولات فصلی مانند کدو حلوایی برشته شیرین و سبزیجات ریشه خاکی تبدیل کرده است. از آنجایی که اخیراً متوجه شده ام زیاد آن را آماده می کنم، فکر کردم از پست امروز استفاده کنم تا پیشینه ای در مورد آن به شما ارائه دهم. من همچنین یک روش پخت و پز بدون اشتباه روی اجاق گاز و برخی از دستور العمل های برنج وحشی مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارم.

برنج وحشی چیست؟

با توجه به نامش، ممکن است فکر کنید که این دانه کامل از بستگان برنج سفید یا قهوه‌ای است که در کنار آن در خواربارفروشی پیدا می‌کنید. در واقع، برنج وحشی اصلا برنج نیست، بلکه نوعی علف آبزی است. بومی منطقه دریاچه های بزرگ آمریکای شمالی است، جایی که به طور طبیعی در دریاچه ها و آبراهه های آب شیرین رشد می کند. امروزه به صورت تجاری در ایالات متحده و کانادا نیز کشت می شود.


یک پیمانه برنج وحشی نپخته


برنج وحشی که در اوجیبوه مانومین نامیده می شود، اهمیت فرهنگی قابل توجهی برای مردم بومی دریاچه های بزرگ دارد. این بخشی از داستان خلقت Ani،naabe استو از نظر تاریخی، در سرتاسر زمستان های سرد غرب میانه بالا، رزق ضروری را فراهم می کرد. مردم بومی امروز به برداشت دستی برنج وحشی طبیعی در اطراف دریاچه های بزرگ ادامه می دهند و علف ها را با چوب های چوبی می کوبند تا دانه های برنج در قایق هایشان آزاد شود. اگر می خواهید در مورد تاریخچه و اهمیت فرهنگی برنج بیشتر بد،د، خواندن آن را توصیه می کنم این مقاله یا این یکی. شما می تو،د برنج دست برداشت را از Native Harvest در مینه سوتا ،یداری کنید اینجا.

نحوه پخت برنج وحشی

برنج وحشی که با دست برداشت می شود می تواند رنگ روشن یا تیره داشته باشد، در حالی که نوع کشت شده همیشه قهوه ای تیره یا سیاه است. این روش پخت با هر دو نوع کار می‌کند، اما توجه داشته باشید که برنجی که با دست برداشت می‌شود سریع‌تر پخته می‌شود. بسته به تنوع، ممکن است در کمتر از 20 دقیقه آماده شود، در حالی که برنج وحشی کشت شده ای که در فروشگاه مواد غذایی پیدا می کنید احتمالاً 50 یا بیشتر نیاز دارد.

  • با جوشاندن یک قابلمه یا قابلمه متوسط ​​آب شروع کنید. نیازی به نگر، در مورد نسبت خاصی برنج به آب برای این دستور نیست. ما از چیزی که من می نامم “روش پاستا” استفاده می کنیم، که فقط به این م،ی است که برنج را در یک قابلمه آب جوش می پزیم. در حالی که آب به جوش می آید، برنج را در یک صافی مشبک بریزید و خوب آبکشی کنید.
  • سپس برنج آبکش شده را به آب در حال جوش اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا آب جوش ملایم بماند. آنقدر بجوش،د تا برنج نرم شود اما هنوز کمی لقمه داشته باشد، معمولاً 35 تا 55 دقیقه، اگرچه زمان پخت بسته به برنج شما می تواند کمتر یا بیشتر باشد. برخی از دانه ها کمی باز می شوند.
  • در آ، اجازه دهید برنج دم بکشد. مایع را آبکش کنید، برنج را داخل قابلمه برگرد،د و روی آن را با یک حوله تمیز بپوش،د. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 10 دقیقه بماند و کاملا نرم و نرم شود.

با چنگال پف کنید و لذت ببرید!


دانه های پخته شده را در قابلمه با چنگال پف کنید


دستور پخت برنج وحشی مورد علاقه

برنج پخته شده با طعم آجیلی و بافت جویدنی، به تنهایی یک غذای جانبی خوشمزه است. وقتی خیلی ساده سرو می کنم، روی آن را با روغن زیتون، کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده می پوشانم و با مقداری جعفری تازه ،د شده می ریزم.

این یک افزودنی عالی برای سالادهای بزرگتر، سوپ ها و غذاهای جانبی است. سعی کنید از آن در هر یک از این دستور العمل ها استفاده کنید:

همچنین می تواند یک جایگزین دوست داشتنی بدون گلوتن برای توت های گندم در این دستور العمل سالاد توت گندم پاییزی باشد.


دستور پخت برنج وحشی


غلات کامل بیشتری را امتحان کنید

اگر عاشق این دستور پخت برنج وحشی هستید، یکی از این غلات کامل را امتحان کنید:

نحوه پخت برنج وحشی

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 55 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت

خدمت 4

این روش برای نحوه پخت برنج وحشی هم برای برنج های دستی و هم برای برنج های کشت شده تجاری کار می کند، اگرچه زمان پخت می تواند بسیار متفاوت باشد. من متوجه شدم که معمولاً برای هر دو نوع 35 تا 55 دقیقه طول می کشد، اگرچه برنجی که با دست برداشت می شود ممکن است به زمان کمتری نیاز داشته باشد (اگر برنج رنگ روشن دارید از 20 دقیقه شروع به بررسی کنید) و برنج کشت شده ممکن است به 70 دقیقه بیشتر نیاز داشته باشد.

  • 1 فنجان برنج وحشی، شسته شده
  • دیگ آب
  • یک قابلمه متوسط ​​آب را روی حرارت زیاد بجوش،د. برنج را اضافه کنید، حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد، و بپزید تا برنج نرم شود اما هنوز کمی لقمه داشته باشد، معمولاً 35 تا 55 دقیقه. دانه ها کمی باز می شوند.

  • برنج را آبکش کرده و در قابلمه برگرد،د. با یک حوله ظرف تمیز بپوش،د و سپس درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید 10 دقیقه بخار شود. با چنگال پف کرده و سرو کنید.

عملکرد: حدود 3 فنجان برنج وحشی پخته شده


منبع: https://www.loveandlemons.com/wild-rice-recipe/