حمص، یک خوراک مدیترانهای عربی است که از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر لهشده تهیه میشود. حمص، غذایی مشترک بین اکثر کشورهای خاورمیانه است که در میان بیشتر مردم بهعنوان غذای لبنانی شناخته میشود. این خوراک لذیذ را میتوانید بهعنوان غذای اصلی یا چاشنی، همراه با نان پیتا نوشجان کنید. تخممرغ پخته در آووکادو، صبحانهای بسیار ساده با طعم خامهای، خوشمزه و کرهای، است که هر فردی عاشق آن خواهد شد. مواد تشکیلدهنده این صبحانه لذیذ و لاکچری، آووکادو، تخممرغ، پاپریکا، کالباس، نان سوخاری و سیر سرخشده هستند. نودل پدتای اغلب نودل برنج است که در ماهیتابه وک و با حرارت بالا سرخ میشود و طعم این غذا با ترکیب اعجابانگیز مواد نامبرده و بادامزمینی برشته واقعا منحصربهفرد است.
- برای درست کردن این کباب باید گوشت چرخ کرده رو با دونستن نکات مختلف ورز بدید و سیخ بگیرید تا هم طعم خوبی داشته باشه و هم از روی سیخ وا نره.
- اگر از طرفداران غذاهای سالم هستید پوک را حتما یکبار هم که شده امتحان کنید.
- طرز تهیه یک غذای مجلسی خوشمزه برای همه ما نکته ای حیاتی است.
- علاوه بر این، زمانی امپراتوری هخامنشی و پارسی تمام منطقه کشور فعلی ایران و کشورهای همسایه اش را در بر می گرفت و در زمان های بعدی و جنگ های مختلف، زمین های زیادی دست به دست شدند.
لچان که از گوشت خوک کاملا جوان تهیه می شود غذای ملی فیلیپین محسوب می شود . نحوه طبخ آن موجب می شود گوشت لطافت لازم را داشته باشم و طعمی ترد را به ارمغان بیاورد. راس الحانوت، یک نوع ادویه مخلوط است که بیشتر در کشورهای شمال آفریقا مصرف میشود و گاهی اوقات برای مزهدار کردن گوشت و ماهی، یا مخلوط کردن با برنج به کار میرود. این مرغ گریل تند جامائیکایی، توسط سیر، دارچین، جوز هندی، فلفل فرنگی و آویشن مزهدار شده و معمولا روی چوب یا زغال، کباب و پخته میشود. خوردن این جوجه کباب کارائیبی، به افرادی که به طعمهای تند عادت ندارند، اصلا توصیه نمیشود. بیسارا یا بیصاره، یک خوراک مقوی و غلیظ است که با باقالیهای خشک در پاتیلهای بزرگ دکههای غذای خیابانی مراکش، پخته شده و با مقدار زیادی نان، روغن زیتون و زیره سبز سرو میشود.
طرز تهیه باقلا قاتق شمالی با باقالی خشک برای ۴ نفر
به تازگی، مطالعهای در ژاپن دریافته است، این غذا در میان غذاهای سراسر جهان، متعفنترین بو را از خود متصاعد میکند. به این ترتیب، منطقی به نظر میرسد که چرا معمولا این غذا را در فضای باز میل میکنند. مواد تشکیل دهنده این پیتزا شامل خمیر پیتزا، روغن زیتون، سینه مرغ، سوسیس، پیاز، قارچ، سیر، آرد ذرت، پنیر پیتزا، فلفل دلمه، فلفل قرمز، آویشن و سبزی جعفری می باشد.
۴۹. سوپ برش؛ پیشغذای خوشمزه روسی
در برخی از فرهنگهای آسیایی از سوسمار خشک شده برای تهیهی سوپ، یا گاهی اوقات، با خیساندن در الکل، جهت بهرهمندی از خواص پزشکی آن استفاده میشود. این کرمهای پیلهساز که عموما روی درخت موپانه (درخت مرهم) یافت میشوند – به همین خاطر آنها هم موپانه نامیده میشوند – منبع پروتئینی مهمی برای میلیونها آفریقایی به شمار میروند. معمولا این کرمها را خشک میکنند و به عنوان تنقلات نوش جان میکنند.
خا سوئی، یک سوپ نودل متشکل از نودلهای رشتهای، کاری مرغ یا گوشت گاو و شیر نارگیل است و با مخلفات متنوعی مانند آب لیمو سرو میشود. این غذا در میانمار ابداع شد و در حین جنگ جهانی دوم با مهاجران هندی به شرق هند سفر کرد. خا سوئی به احتمال زیاد، جد غذای بینالمللی مشهور خائو سوی در شمال تایلند است.
طرز تهیه سوپ عدس (مجارستان)
فو یک سوپ خوشمزه ویتنامی می باشد که معمولا از مرغ یا گوشت گاو تازه به همراه گیاهان معطر و برنج مختلف تهیه می شود. از ترکیبات آن می توان متوجه شد که غذایی معطر ، خوشمزه و معتدل است که هر شخصی با هر سلیقه ای می تواند آنرا میل کند. اگر به دنبال یک سوپ خوش طعم هستید فو غذای ویتنامی ارزش یکبار امتحان کردن را دارد. استیک گاو از جمله غذاهایی خوشمزه و کهن ژاپن می باشد که قدمتی به اندازه 400 سال دارد . استیک گاو در گذشته توسط آشپزهای دربار شاهنشاهی ژاپن برای پادشاهان طبخ می شده است . اما امروزه عموم مردم از این غذای لذیذ برای وعده های اصلی غذایی خود استفاده می کنند.
اما شیرینیپزهای مراکشی درحال حاضر از جوجه، مرغ یا بلدرچین استفاده میکنند. به این غذا کمی شکر و دارچین اضافه میشود که طعم نهایی آن را شیرین، شور، تند و کرهای میکند. توفو یا پنیر لوبیا، یه نوع غذاییه که از شیر سویا تهیه میشه و با ادویههای مختلف در غذاهای گوناگون و پودینگها استفاده میشه. اردک پکن نوعی خوراک مشهور چینی است از غذاهای سلطنتی به حساب میاد! این غذا از نظر ادویهجات بسیار غنی است و این غذا در کشورهایی نظیر مالزی نیز از محبوبیت بسیاری برخوردار است.
این بالاترین کوچک قرار است جایی برای علاقهمندان به غذا و آشپزی باشد. با قارچ برید که مراحل طبخش فرقی با ته چین نداره و فقط به جای گوشت و مرغ، از قارچ تفت داده شده استفاده کنید. میشه و میتونید با سس مخصوص، که با آرد و شیر تهیه میشه مخلوطش کنید و داخل ظرف ریخته و داخل فر بزارید. در صورتی که گوشت چرخ کرده فریز شده لکه سفید داشت، از مصرف کردنش اجتناب کنید.