طرز تهیه انواع غذای خارجی آموزش و دستور پخت غذاهای بین المللی خوشمزه


معمولاً در هر کدام از شهر های آمریکایی تنوعی از رستوران‌ های ایتالیایی، مکزیکی و چینی هم مشاهده می‌ شود. در وسعت شهری نیز ممکن است مواد غذایی بین المللی کاملاً وسیعی را مشاهده کنید. غذاهای خارجی خاص برای اغلب ایرانی ها خوشمزه و لذیذ هستند و آشنایی با تهیه آنها خالی از لطف نیست.

  • در این غذای محبوب اسپانیایی از برنج، مرغ، سوسیس، میگو، زعفران و سیب‌زمینی استفاده می‌شود.
  • از طرفی به سبب مواد اولیه ارزشمند آش رشته که در فرهنگ ایرانی فرخنده و مبارک محسوب می‌شوند، در نوروز و جشن سال نو ایرانیان، نیز آش رشته را طبخ می‌کنند.
  • فروشگاه های فامیلی در حال حاضر در اکثر استان ها و شهر های ایران دارای شعب متعددی می باشد.
  • اما این کشور غذایی خوشمزه دیگر به نام ژامبون پارما دارد که در رتبه 31 برترین غذاهای جهان قرار دارد .

اما اهالی خاستگاه این غذا، بلونیا در شمال ایتالیا، برخلاف آنچه در میان اغلب مردم دنیا مرسوم است، عقیده دارند سس بلونز یا «راگو» را نه با اسپاگتی، بلکه باید با تالیاتل یا فتوچینی همراه کرد. سس راگو نیز تفاوت‌هایی با سس شناخته‌شده بلونز دارد که در این دستور پخت، به آن پرداخته‌ایم و با پخت آن می‌توانید طعم اصیل این غذا را بچشید. خوراک کلم و سیب‌زمینی با نام اصلی «بابل اند اسکوئیک»، برای استفاده از سبزیجات سرخ‌شده یا پخته باقی‌مانده در یخچال به وجود آمد. مواد تشکیل‌دهنده اولیه این خوراک، کلم و سیب‌زمینی هستند اما شما می‌توانید هویج، لوبیا، جوانه‌ها و دیگر سبزیجات باقی‌مانده را هم به آن اضافه کنید. بابل و اسکوئیک را با گوشت سرد باقی‌مانده در یخچال و ترشی یا سس قهوه‌ای نیز سرو می‌کنند. بی‌بیم‌باپ در زبان کره جنوبی به‌معنای «مخلوط برنج» است که از برنج و ترکیبات متنوع دیگر تشکیل می‌شود.

طرز تهیه بریانی قارچ هندی

از ماهی ، فلفل دلمه ، نعناع ، لیمو ترش ، پیاز و … تهیه می شود. اگر از طرفداران غذای ترش هستید پناگ آسم که از انواع ماهی ها تهیه می شود را حتی اگر شده است یکبار ، باید آنرا امتحان کنید. گوشت گاو را به آرامی با شیر نارگیل مخلوط و سپس بر روی آن مقداری لیمو ترش ، سیر ، رزدچوبه ، زنجیبل و فلفل می ریزند .

هر نوع دلمه ای با این ترفند، خوشمزه تر میشه

غذاهای ایرلندی ریشه در تاریخ و سنت‌های دیرینه این کشور دارد که تلفیقی از آشپزی انگلیسی و اسکاتلندی است. دوبلین کادل، یک خوراک آرام‌پز و متشکل از سوسیس، کالباس بیکن و سیب‌زمینی است. ترکیب این مواد اولیه ساده در قابلمه، در نهایت به خوراکی بی‌نظیر و منحصربه‌فرد منجر خواهند شد. یک کاسه خوراک کادل، مانند یک آغوش گرم است، وقتی در عصری سرد، خیس از باران به خانه باز می‌شد.

کاسرول مرغ و سیب زمینی یکی از پیش غذا های معروف فرانسوی می باشد که طرفداران زیادی دارد در ادامه طرز تهیه این پیش غذا را بخوانید . ماکارونی یا پاستا یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاها در همه جای دنیاست. این بار ماکارونی را با سس خوشمزه بشامل عربی تهیه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. پس ایران کو؟ مگه میشه نام کشور ما در این لیست با عنوان “کشوری با لیستی از لذیدترین غذاهای دنیا” نباشه .

کاری را در غذای هندی می‌توان مشابه خورش در غذای ایرانی در نظر گرفت که با طعم‌ها و مواد اولیه مختلف، همراه با انواع برنج یا با نان خورده می‌شوند. در این میان ویندالو، یک نوع کاری محبوب در منطقه گوا و بسیاری از سایر نقاط کشور هند است. در ادامه خواهیم دید که # معروف ترین غذاهای ایرانی از نظر این سرآشپز آمریکایی کدام یک هستند و این با بار طرز تهیه ی این غذاها از زبان او آشنا شویم.