دستور العمل اسفناج سرخ شده من! ابریشمی، سیر، و روشن با لیمو، یک غذای جانبی خوشمزه یا افزودنی به پاستا، تخم مرغ، کاسه غلات و موارد دیگر است.
وقتی اسفناج سرخ شده را درست انجام می دهید، طعم آن به قدری خوب است که می خواهید آن را مستقیماً از ماهیتابه بخورید. برگهای آن نرم، ابریشمی و با لیمو روشن است و لقمهای سیر و سیر دارد. یک غذای جانبی مستقل برای سبزیجات درست میکند (و به سختی میتو،د یکی را پیدا کنید که سریعتر یا راحتتر باشد!)، اما میتواند در فریتاتا، کاسه غلات، پاستا یا ساندویچ نیز قرار گیرد. به طور خلاصه، اگر تا به حال بر هنر اسفناج سرخ شده کامل تسلط ندارید، اکنون وقت آن است. این دستور اسفناج سرخ شده ساده، همه کاره و خوش طعم است. طرز تهیه آن را بیاموزید و خوردن سبزیهایتان نسیم خواهد بود.
مواد لازم طرز تهیه اسفناج سرخ شده
برای تهیه این اسفناج سرخ شده به چه چیزهایی نیاز دارید:
- اسفناج تازه، البته! من اغلب از اسفناج بچه برای تهیه این دستور استفاده می کنم، اگرچه اسفناج بالغ نیز به خوبی کار می کند. اگر برگهای اسفناج بزرگتری دارید، قبل از ادامه دستور، مطمئن شوید که ساقههای ضخیم و سفت را جدا کنید.
- روغن زیتون اضافی – به اسفناج کمک می کند هنگام پخت نرم و ابریشمی شود.
- سیر – لقمه مرزه را اضافه می کند.
- آب لیموی تازه – برای روشنایی
- و نمک و فلفل – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را اضافه کنید و حدود 30 ث،ه تفت دهید تا معطر شود، سپس اسفناج و نمک را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا اسفناج فقط پژمرده شود. تابه را از روی حرارت بردارید و سبزی ها را با فشار لیمو بریزید. سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید. خودشه!
دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.
طرز سرو اسفناج سرخ شده
این دستور اسفناج سرخ شده یک غذای جانبی خوشمزه برای هر وعده غذایی است. آن را با ماکارونی مانند فتوچین آلفردو یا ماک و پنیر خانگی، با یک سوپ مقوی مانند سوپ لوبیا سیاه یا فلفل قرمز، یا با یک پروتئین ساده پخته شده مانند توفو کنجد ،یب کنید.
همچنین می تو،د اسفناج سرخ شده را به غذاهای بزرگتر و دستور پخت اضافه کنید. اینجا تعدادی ایده برای نحوه شروع شما موجود است:
دوست دارید اسفناج سرخ شده را چگونه سرو کنید؟ در نظرات به من اطلاع دهید!
بیشتر اصول اولیه سبزیجات مورد علاقه
اگر دوست داشتید طرز تفت دادن اسفناج را یاد بگیرید، یکی از این سبزیجات را امتحان کنید:

اسفناج سرخ شده
زمان آماده سازی: 2 دقیقه
زمان پخت: 3 دقیقه
زمان کل: 5 دقیقه
خدمت 4
این دستور اسفناج سرخ شده یک غذای جانبی سریع و آسان یا افزودنی خوشمزه به پاستا، فریتاتا و موارد دیگر است. پیشنهادات خدمت مورد علاقه من را در پست بالا پیدا کنید!
- 2 قاشق چای خوری روغن زیتون اضافی
- 1 حبه سیر، ،د شده
- 5 اونس اسفناج
- ¼ قاشق چایخوری نمک دریا
- قاچ لیمو، برای فشردن
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده
-
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را اضافه کنید و به مدت 30 ث،ه یا تا زم، که معطر شود اما اصلا قهوه ای نشود تفت دهید. اسفناج و نمک را اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زم، که اسفناج تازه پژمرده شود، تفت دهید.
-
از روی حرارت بردارید و با آبلیمو و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/sauteed-spinach/