شیرینی قندی لیمویی نرم و جویدنی آسان



این شیرینی‌های قندی لیمویی که بسیار نرم و جویدنی هستند، یک بیسکویت قطره‌ای ساده هستند (بدون غلتاندن یا برش)، و شگفت‌انگیز هستند!

به لطف روشی عالی برای القای طعم طبیعی لیمو در هر لقمه، این شیرینی های شکری سبک و لیمویی عالی هستند.

سه شیرینی شکر لیمویی روی هم و یکی روی هم با گاز گرفته شده.

طرز تهیه شکر لیمو

شکر لیمو کلید این دستور غذاست (و در دو جا اتفاق می افتد!). درست ، شکر لیمو آسان است.

  1. شکر گرانول و پوست لیمو را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  2. پوست لیمو را ،ید به شکر را با انگشتان خود تا زم، که فوق العاده معطر شود و شکر دارای قوام کمی مرطوب و شنی شود.

مالیدن پوست لیمو باعث آزاد شدن روغن های ضروری در پوست می شود که منجر به حدا،ر طعم لیمو می شود! این مرحله را نادیده نگیرید!

شکر و پوست لیمو در یک کاسه کوچک.

دومین جایی که شکر لیمو ظاهر می شود در خمیر کوکی است!

در مرحله اول، اضافه ، پوست لیمو به همراه شکر و کره تضمین می کند که فرآیند مخلوط ، روی پوست کار می کند تا طعم لیمو مرکباتی آزاد شود.

آب لیموی تازه نیز در مرحله بعد با و،ل و تخم مرغ اضافه می شود.

هم آب لیمو و هم پوست لیمو در خمیر کوکی ها به تقویت طعم لیمو در کوکی ها کمک می کنند.

کره، شکر گرانول و پوست لیمو در کاسه شیشه ای.

خمیر کوکی را به صورت گلوله ای بریزید – هر کدام دو قاشق غذاخوری خمیر (من از a قاشق کوکی شماره 40) لینک aff.

هر توپ خمیر کوکی را سخاوتمندانه در شکر رنده شده لیمو بغلت،د.

اگر شکر لیمو برای مدتی باقی مانده است، ممکن است لازم باشد قبل از اینکه خمیر کوکی را بغلت،د، توده های آن را با انگشتان خود بشکنید تا کاملا شنی شود.

غلتاندن توپ کوکی شکری در شکر لیمو.

برای حدا،ر جویدن نرم، کوکی ها را تا زم، که ، خورده و سفت شوند، بپزید.

دور لبه ها و ،مت پایین نباید رنگ طلایی زیادی داشته باشند. اگر فر شما تمایل به پختن داغ دارد (و بیشتر از مواد پخته شده قهوه ای)، دمای فر را 15-20 درجه کاهش دهید.

شیرینی شکر لیمویی پخته شده روی تابه با کاغذ روغنی.

شیرینی های شکر لیمویی عالی

،یب شیرینی لیمو + شکر بسیار سبک و خوشمزه است.

من تمایل دارم که شیرینی های شکری نرم و جویدنی را غیرقابل مقاومت بدانم به هر حال، اما طعم لیموی روشن را اضافه کنید و من واقعاً در مشکل هستم.

این کوکی ها به مدت 1 تا 2 روز تازه می مانند و به خوبی بسته می شوند. کوکی های پخته شده نیز به طرز شگفت انگیزی منجمد می شوند!

PS روش مورد علاقه ما برای استفاده از شکر لیمو باقی مانده است روی پنکیک رول آپ، کرپ یا پنکیک سوئدی است. با قلم مو کره بپاشید و روی شکر لیمو بپاشید و رول کنید. یام

دو نیمه کوکی ش،ته را در بالای پشته شیرینی شکر لیمویی نزدیک کنید.

یک سال پیش: سوپ ریحان گوجه فرنگی خامه ای قابلمه ای فوری
دو سال پیش: Easy Brookie Pie {Brownie + C،colate Chips Cookie}
سه سال پیش: تاکو گوشت خوک باربیکیو قابلمه فوری {تنوع پخت آهسته گنجانده شده است}
چهار سال پیش: میله های لیموی نارگیل برشته شده کوچک
پنج سال پیش: مافین های کامل دانه خشخاش لیمو
شش سال پیش: چیلی مرغ سفید خامه ای {اجاق گاز یا آرام پز}
هفت سال قبل: کیک زغال اخته لیمویی با خامه لیموی زده شده
هشت سال پیش: پوسته پیتزا کدو سبز {کم کربوهیدرات و کاملا شگفت انگیز}
نه سال پیش: کاپ کیک زرد روشن و کرکی
ده سال قبل: سوپ ریحان گوجه فرنگی آرام پز

سه و نیم شیرینی شکر لیمویی روی کاغذ روغنی چیده شده است.

شیرینی های قندی لیمویی آسان

بازده: 36 کوکی ها (2-3 دوجین بسته به اندازه)

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 11 دقیقه

زمان کل: 31 دقیقه

شکر لیمو:

  • فنجان (71 g) شکر دانه ریز
  • 2-3 قاشق چای خوری پوست لیموی تازه (از یک لیمو بزرگ)

بیسکویت ها:

  • 1 فنجان (227 g) کره نرم شده تا دمای اتاق (نه خیلی نرم!)
  • 1 ½ فنجان ها (318 g) شکر دانه ریز
  • 1 قاشق سوپخوری پوست لیموی تازه (از یک لیمو بزرگ)
  • 1 بزرگ تخم مرغ
  • ¼ فنجان آب لیموی تازه
  • ½ قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 2 ¾ فنجان + 2 قاشق غذاخوری (409 g) آرد همه منظوره (به یادداشت مراجعه کنید)
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • برای شکر لیمو، شکر و پوست لیمو را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و پوست لیمو را با انگشتان خود به شکر ،ید تا کاملا معطر شود و پوست و شکر یکنواخت و خوب ،یب شوند. کنار بگذارید.

  • فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. دو ورقه پخت بزرگ و لبه دار را با کاغذ روغنی بپوش،د و کمی با اسپری پخت و پز چرب کنید.

  • در کاسه یک همزن برقی مجهز به پارو یا در یک کاسه بزرگ با همزن برقی دستی، کره، شکر گرانول و پوست لیمو را به مدت 3 تا 4 دقیقه خامه بزنید تا نرم و پف کند. در صورت نیاز کناره های کاسه را ،اش دهید.

  • تخم مرغ، آبلیمو و و،ل را اضافه کنید و دوباره به مدت 1-2 دقیقه مخلوط کنید تا رنگ مایه روشن شود. در صورت نیاز کناره های کاسه را سوهان بکشید. کمی کشک به نظر می رسد. این کاملاً خوب است

  • آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بیش از حد مخلوط نکنید – فقط آنقدر هم بزنید تا رگه های خشکی باقی نماند.

  • خمیر کوکی را به صورت گلوله های گرد (به اندازه 2 قاشق غذاخوری، من استفاده می کنم) بریزید قاشق کوکی شماره 40 من).
  • شکر لیمو را هم بزنید یا ،د کنید تا کلوخه ها ش،ته شود. گلوله های خمیر کوکی را در شکر لیمو بغلت،د و روی ورقه های پخت آماده شده با فاصله چند اینچ از هم قرار دهید (حدود 12 عدد کوکی در هر ورقه پخت).

  • به مدت 9 تا 11 دقیقه بپزید تا روی آن کمی ، بخورد (بیش از پخت نزنید).

  • اجازه دهید کوکی ها برای چند دقیقه روی ورقه پخت خنک شوند، قبل از اینکه آنها را در توری خنک کننده بردارید تا کاملا خنک شوند.

ارد: در ارتفاع من (2500) و با اضافه شدن آب لیمو به دستور غذا، 2 قاشق غذاخوری آرد اضافی واقعا مهم است. بسته به جایی که در آن زندگی می کنید (ارتفاع بالا)، ممکن است به چند قاشق غذاخوری بیشتر از آن نیاز داشته باشید (در کل 3 فنجان آرد). من توصیه می کنم ابتدا یک کوکی “تستر” بپزید – اگر خیلی صاف شد، کمی آرد بیشتر به خمیر اضافه کنید.
نکته دیگری برای پخش کوکی ها: اگر در حین پخت، کوکی ها پخش و صاف شدند، سعی کنید آرد بیشتری به یادداشت بالا اضافه کنید یا دمای پخت را به 375 درجه فارنهایت افزایش دهید یا از پخت همرفت استفاده کنید (اگر این عملکرد را در فر خود دارید – به من مراجعه کنید. آزمایش اینستاگرام در اینجا برای رسیدن به این نتیجه). برع،، اگر کوکی های شما هستند نه به اندازه کافی در فر پخش کنید، سعی کنید دمای فر را به 325 درجه کاهش دهید و/یا دفعه بعد آرد را با دست سبکتر اندازه بگیرید (یا از ترازو برای وزن ، مواد استفاده کنید).

خدمت: 1 کوکی، کا،ی: 123کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 18g، پروتئین: 1g، چربی: 5g، چربی های اشباع شده: 3g، کلسترول: 19میلی گرم، سدیم: 96میلی گرم، فیبر: 0.3g، قند: 10g

دنبال ، @MelsKitchenCafe در اینستاگرام و با استفاده از هشتگ دستور العمل هایی را که از وبلاگ من درست می کنید به من نشان دهید #ملسکی کافه. من عاشق دیدن همه خوبی هایی هستم که شما در آشپزخانه های خود به دست می آورید!

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت‌کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله‌ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت‌های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.




منبع: https://www.melskitchencafe.com/easy-lemon-sugar-cookies/