شیرینی زنجبیلی وگان - یک دستور العمل نرم، مرطوب و خوشمزه برای تعطیلات!
انتشار: آذر 18، 1403
بروزرسانی: 25 خرداد 1404

شیرینی زنجبیلی وگان - یک دستور العمل نرم، مرطوب و خوشمزه برای تعطیلات!


این دستور پخت شیرینی زنجبیلی نرم، مرطوب و کاملاً خوشمزه یک صبحانه یا دسر عالی برای تعطیلات می سازد!

دستور العمل نهایی شیرینی زنجبیلی وگان

بهترین شیرینی زنجبیلی وگان

دفعه بعد که در شرکت هستید این دستور غذای گیاهی خوشمزه را امتحان کنید.

مهمانان همیشه وقتی متوجه می شوند که این نان ادویه زنجبیلی بدون لبنیات، تخم مرغ و وگان است، شگفت زده می شوند، زیرا طعم آن درست مانند شیرینی زنجفیلی سنتی از نانوایی است.

طعم آرامش بخش، جشن و بافت فوق العاده نرم، تمام جادوی نوستالژیک تعطیلات را کاملا به تصویر می کشد.

مخفیانه مملو از آهن و مواد مغذی است فقط 100 کا،ی در هر برش. به علاوه باقی مانده ها نیز به خوبی منجمد می شوند.

این نان کدو تنبل تعطیلات وگان را نیز امتحان کنید

نان نان زنجبیلی وگان نرم خانگی

کیک زنجبیلی سالم

علاوه بر اینکه حاوی تخم مرغ یا کره نیست، این دستور پخت نان زنجبیلی کاملاً گیاهی می تواند بدون گلوتن، بدون سویا، بدون شکر تصفیه شده و بدون روغن نیز باشد.

با م، قوی سیاه بند، هر برش تقریباً ده درصد از RDA فیبر، کلسیم و آهن را به شما می دهد.

چربی اشباع شده بسیار کمی دارد، تقریباً سه گرم پروتئین دارد و کلسترول ندارد.

مهمتر از همه، این نسخه گیاهی به اندازه شیرینی زنجبیلی ک،یک شیرین و مرطوب است، بنابراین هرگز احساس نخواهید کرد که در حال فداکاری هستید.

همچنین ممکن است این دستور شیرینی زنجبیلی لاته را دوست داشته باشید

ویدیوی دستور تهیه شیرینی زنجبیلی وگان آسان

ویدیوی دستور پخت مرحله به مرحله بالا را تماشا کنید.

مواد تشکیل دهنده شیرینی زنجفیلی م، بند سیاه

مواد تشکیل دهنده نان زنجبیلی وگان

شما به آرد، دارچین، زنجبیل آسیاب شده، فلفل دلمه ای، نمک، سرکه سفید یا سیب، شکر، شیر گیاهی انتخابی، بذر کتان، جوش شیرین و م، نیاز دارید.

اگر شما هم مثل من عاشق کشمش هستید، 1/2 فنجان کشمش را در مخلوط نان زنجبیلی با مواد خشک مخلوط کنید.

دقیق - این دستور با آرد املا، آرد سفید یا آرد همه منظوره بدون گلوتن کار می کند. بلغور جو دوسر موثر است اما نتیجه شدیدتری می دهد.

من دستور غذا را با استفاده از آرد گندم کامل، آرد نارگیل، آرد بادام، یا هر آردی دیگری که ذکر نشده است امتحان نکرده ام و بنابراین نمی توانم هیچ یک از این جایگزین ها را توصیه کنم.

شیر - برای وگان نگه داشتن دستور غذا، از شیر مورد علاقه خود استفاده کنید. من عاشق شیر نارگیل غنی یا شیر بادام کم کا،ی هستم. می تو،د از شیر سویا یا شیر جو نیز استفاده کنید.

شکر - شکر سفید، شکر نارگیل تصفیه نشده یا حتی شکر قهوه ای را انتخاب کنید. برای یک نان سریع وگان کم قند، زایلیتول را انتخاب کنید.

دانه کتان - تخم کتان به دلیل خاصیت پیوندی آن، جایگزینی عالی برای تخم مرغ در پخت وگان است.

هم فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی و هم فروشگاه های مواد غذایی معمولی مانند Safeway، Trader Joe\'s و Target باید پودر کتان را بفروشند.

اگر فقط می تو،د بذر کتان کامل پیدا کنید، به سادگی آنها را قبل از شروع دستور غذا در غذاساز آسیاب کنید.

روغن - برای ،، که می خواهند به جای شیر اضافی مورد علاقه خود از روغن استفاده کنند، روغن آفتابگردان، نارگیل یا روغن گیاهی را توصیه می کنم.

در صورت اضافه ، روغن نارگیل مطمئن شوید که شیر و سایر مواد سرد نباشند، زیرا با سرد شدن، سفت می شود.

این در واقع نسخه بدون روغن در تصاویر است و شما اصلا نمی تو،د تشخیص دهید. در حالی که محصولات پخته شده بدون روغن اغلب ،بناک یا خشک هستند، م، در اینجا این نان سریع را حتی بدون چربی اضافی مرطوب نگه می دارد.

چه نوع م،؟

م، بلک استرپ به دلیل فواید بی شماری که برای سلامتی دارد، از جمله محتوای بالای کلسیم و آهن، مورد علاقه من است.

(من همچنین عاشق این شیرین کننده در دستور پخت مافین سبوس دار آسان خود هستم.)

اگر نمی تو،د م، بلک تسمه را پیدا کنید یا طعم شیرین تر م، معمولی روشن یا تیره را ترجیح می دهید، بهتر است به جای آن از هر کدام استفاده کنید.

در حالی که جایگزین ، شربت افرا خالص، آ، یا شیرین کننده مایع دیگری ممکن است یک کیک ادویه ای خوشمزه ایجاد کند، طعم شیرینی زنجبیلی ک،یک و آشنا را از دست می دهد.

بنابراین، من جایگزینی م، را در این دستور توصیه نمی کنم.

برای یک نان کم کربوهیدرات، نان موز و آرد بادام را امتحان کنید

بهترین نان زنجبیلی گیاهی بدون روغن
کیک صبحانه نان زنجبیلی وگان

گزینه های فراست

نان زنجبیلی را بدون یخ زدگی یا با کره بادام، کره نارگیل، پودر قند و توت فرنگی، فراستینگ و،لی یا پنیر خامه ای وگان سرو کنید.

من نان نان زنجبیلی وگان را در ع، ها با استفاده از دستور پخت پنیر خامه ای بدون لبنیات که در پستم روی رول های دارچین وگان نوشته شده است، مات کردم.

شکلات با روکش شکلاتی وگان کریسمس کیتی

این نان زنجبیلی پف دار، ستاره یک رویداد برانچ کاملاً وگان بود که اخیراً برای تعطیلات میزب، کردم.

همه 15 برش ظرف چند دقیقه از بین رفتند و دوستان گیاهخوار و غیر گیاهخوارم دستور غذا را از من خواستند.

بنابراین من به شدت توصیه می کنم شیرینی زنجبیلی را در جمع بعدی خود با دوستان یا خانواده سرو کنید، زیرا در بین بسیاری از مردم مورد علاقه است.

توجه: اگر به دنبال پختن کوکی ها به جای نان زنجبیلی هستید، حتما این دستور پخت شیرینی شیرینی زنجبیلی خانگی وگان را امتحان کنید.

دستور پخت شیرینی زنجبیلی بدون لبنیات

طرز تهیه نان زنجبیلی وگان

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب 8 اینچی مربعی یا قالب نان 9 در 5 اینچی را چرب کنید.

در یک کاسه بزرگ، شیر، روغن، سرکه، م، و کنجاله کتان مورد علاقه خود را با هم ،یب کنید. این مخلوط را حداقل ده دقیقه (یا تا یک شب در یخچال) بگذارید.

مواد خشک را یا در یک کاسه جداگانه یا مستقیماً در همان کاسه هم بزنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. در تابه آماده شده پهن کنید.

در طبقه وسط فر به مدت بیست و پنج دقیقه در سینی مربع یا به مدت یک ساعت در سینی فر یا تا زم، که پخته شود می پزیم.

با قرار دادن خلال دندان در مرکز نان تست کنید تا ببینید آیا درست است یا خیر. خلال دندان باید بیشتر تمیز بیرون بیاید.

بگذارید خنک شود سپس برش بزنید و به دلخواه سرو کنید.

طعم و بافت روز بعد حتی بهتر می شود، اگر بتو،د آنقدر صبر کنید!

نان زنجبیلی شکلاتی داغ

این دستور شیرینی زنجبیلی برای سرو با شکلات داغ وگان نیز عالی است.

نان کیک نان زنجبیلی تعطیلات وگان
  • 2 فنجان دقیق (جوانه، سفید یا همه منظوره بدون گلوتن)
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل آسیاب شده
  • 2 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری ادویه جات ترشی جات
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 فنجان شکر یا شکر نارگیل یا زایلیتول
  • 1 1/4 فنجان شیر انتخاب
  • 1/4 فنجان روغن یا شیر اضافی به دلخواه
  • 1/4 فنجان دانه کتان آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب یا سرکه سفید
  • 1/2 فنجان م،
  • 1/2 فنجان کشمش اختیاری
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تابه 8*8 (یا یک قالب نان 9*5) را با کره چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، تمام مواد مایع و کتان را با هم ،یب کنید و بگذارید حداقل 10 دقیقه بماند. مواد خشک را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. در تابه پهن کنید. به مدت 25 دقیقه (یا 45 دقیقه در قالب نان) یا تا زم، که پخته شود بپزید. بگذارید خنک شود. طعم و بافت روز بعد حتی بهتر است، بنابراین توصیه می کنم اگر می تو،د صبر کنید!مشاهده حقایق تغذیه

دستور العمل های تعطیلات مورد علاقه بیشتر

براونی سیب زمینی شیرین وگان

براونی سیب زمینی شیرین

بهترین پای سیب سالم و آسان

پای سیب

پای کدو تنبل سالم

پای کدو تنبل سالم یا پای کدو تنبل وگان

پای اسپند سالم

پای اسپند وگان

کوکی های وگان کره بادام زمینی

کوکی های وگان کره بادام زمینی

دستور تهیه نان دارچینی مرطوب

نان سیب

کوکی های شکلاتی وگان


منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/vegan-،bread-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-،bread-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-،bread-recipe