سینه مرغ لطیف و آبدار باربیکیو



هنگامی که مرغ BBQ درست پخته شود، ،مت بیرونی کاراملی شده و کمی زغالی دارد که در آب آن قفل می شود و بیرون ترد و داخل لطیف ایجاد می کند. روش ما طعم دودی باربیکیو را با آبدارترین و لطیف ترین مرغ در هر لقمه به شما می دهد.

بهترین سینه های مرغ لطیف و آبدار باربیکیو

مرغ باربیکیو یکی از وعده های غذایی مورد علاقه ما به محض شروع فصل گریل است. فقط چیزی بسیار رضایت بخش در مورد ذغال سنگ روی گوشت وجود دارد که با سس باربیکیو شیرین و ،بناک پوشانده شده است. بارها و بارها به آن روی می آوریم. نه تنها وقتی با غذای جانبی دل،ب و ذرت روی لپه سرو می‌شود، یک شام خوشمزه درست می‌کند، بلکه باقیمانده‌ها وقتی روی سالاد سرو می‌شوند یا روی پوسته‌ای برای پیتزای سریع و آسان کباب‌پز مرغ ریخته می‌شوند، الهی هستند.

اما موضوع اینجاست. همانطور که من عاشق سینه مرغ هستم، می تواند به سرعت روی گریل خشک و سفت شود. به من اعتماد کن، فقط یک “مامان، این ترفند جالب را که می توانم روی ترامپولین انجام دهم را بررسی کن!” برای اینکه سینه های مرغ شما از نرم و آبدار به «بهتر است پیتزا سفارش دهید» تغییر کند. اما نه بیشتر!! ما راز سینه مرغ کبابی لطیف، خوش طعم و آبدار را کشف کرده ایم. هر زمان. و بهترین بخش؟ این نیازی به هیچ گونه مواد و ابزار فانتزی ندارد. نیازی به مارینینگ یک شبه ندارد. در واقع، فقط 30 دقیقه طول می کشد و چند ماده تشکیل دهنده که همه ما داریم…. نمک و آب

خیساندن سریع در آب نمک تمام چیزی است که برای تحویل مرغ کبابی درجه یک لازم است. سینه های مرغ را داخل آب نمک بیندازید، نیم ساعت بعدی را صرف تهیه بقیه غذا و گرم ، گریل کنید، سپس مرغ را روی آن بیندازید. 10 دقیقه بعدی را با سس باربیکیو مورد علاقه خود به کباب ، و پختن غذا بگذر،د و رونق بگیرید. خوش طعم ترین، آبدارترین و لطیف ترین سینه های مرغ کبابی کبابی که تا به حال خورده اید. پس آن گریل را روشن کنید، و بیایید آشپزی کنیم.

مرغ باربیکیو با علائم زغال سنگ و سس براق bbq با یک

مواد لازم برای تهیه سینه مرغ باربیکیو:

  • سینه مرغ– از سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کردیم. همچنین می تو،د از سینه مرغ با استخوان استفاده کنید، اما باید زمان پخت را بر اساس آن تنظیم کنید.
  • سس باربیکیو– این طعم رایج در مرغ شما خواهد بود، پس حتما از مارکی که دوست دارید استفاده کنید. می تو،د از سس باربیکیو خانگی نیز استفاده کنید.
  • فلفل قرمز– پاپریکا طعم دودی بیشتری به مرغ می دهد.
  • روغن– ما از روغن زیتون استفاده کردیم، اما هر روغنی با طعم خنثی کار می کند.
  • آب خنک & نمک دریا– از نمک و آب برای ایجاد آب نمک استفاده خواهید کرد. سینه های مرغ قبل از کباب ،، نیم ساعت در آب نمک خیس می شوند. طعم فوق‌العاده‌ای می‌افزاید، به نرم شدن مرغ کمک می‌کند و رطوبت آن را حفظ می‌کند. آب نمک = بدون سینه مرغ کبابی خشک و بدون طعم!
مواد مورد نیاز برای درست ، سینه مرغ آبدار bbq.

طرز تهیه سینه مرغ لطیف و شاداب باربیکیو:

  1. مرغ را آب نمک. آب و نمک را به یک عدد بزرگ اضافه کنید کاسه مخلوط کن و هم بزنید تا نمک حل شود. سینه مرغ را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید. اجازه دهید 30 دقیقه بنشیند.
  2. مرغ را مزه دار کنید. مرغ را از آب نمک خارج کرده و با دستمال کاغذی خشک کنید. مرغ را با روغن زیتون بپوش،د و با پاپریکا مزه دار کنید.
  3. گریل را گرم کنید. گریل خود را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. هنگامی که گریل شما خوب و داغ شد، روی گریل ها را با قلم مو روغن بزنید تا از ،بیدن مرغ جلوگیری شود.
  4. مرغ را کبابی کرده و رب پز کنید. مرغ را به گریل از قبل گرم شده اضافه کنید و با سس BBQ بپزید. قبل از ورق زدن، اجازه دهید به مدت 5-6 دقیقه بدون مزاحمت بپزد. دوباره با سس BBQ مخلوط کنید و 5-6 دقیقه دیگر یا تا زم، که سینه های مرغ به دمای داخلی 165 درجه برسد بپزید.
  5. باقی مانده. مرغ را از گریل خارج کرده و آ،ین بار با سس BBQ بپزید. اجازه دهید 5-10 دقیقه بماند تا آب میوه ها قبل از سرو دوباره پخش شوند. لذت ببرید!
ع، های فرآیندی که نحوه درست ، سینه مرغ کبابی را نشان می دهد.

نکات و پیشنهادات:

سینه مرغ را چه مدت باید کباب کنم؟

زمان پخت ایده آل برای مرغ کبابی 9 تا 12 دقیقه است که بستگی به ضخامت سینه مرغ شما دارد. شما می‌خواهید دمای گریل را در حدود 425 درجه فارنهایت هدف قرار دهید. سینه مرغ شما وقتی به دمای داخلی 165 درجه برسد تمام می‌شود. حتما دمای ضخیم ترین ،مت سینه مرغ را چک کنید.

چه چیزی با سینه مرغ BBQ خوب می شود؟

خیلی چیزها با طعم شیرین و دودی سینه مرغ کبابی خوب است! در اینجا برخی از غذاهای مورد علاقه ما برای سرو با آن آورده شده است:

سینه های مرغ کبابی کبابی روی بشقاب سفید با برس شیرینی پزی و کت، راه راه در پس زمینه.

دستور العمل های بیشتر مرغ کبابی خوشمزه:

سینه مرغ لطیف و آبدار باربیکیو

سینه‌های مرغ باربیکیو وقتی درست پخته می‌شوند، ظاهری کاراملی‌شده و کمی زغالی دارند که در آب‌ها قفل می‌شود و بیرونی ترد و درونی لطیف ایجاد می‌کند. روش ما طعم دودی باربیکیو را با آبدارترین و لطیف ترین مرغ در هر لقمه به شما می دهد.

زمان آماده سازی30 دقایق

زمان پخت15 دقایق

زمان کل45 دقایق

دوره: شام، غذای اصلی

غذا: آمریکایی

خدمات: 6 وعده های غذایی

کا،ی: 336کیلو کا،ی

  • 2 پوند سینه مرغ بدون استخوان و پوست
  • 1/4 فنجان روغن زیتون
  • 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • 1 فنجان سس باربیکیو

آبنمک

  • 4 فنجان ها اب سرد
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری نمک دریا خوب
  • سینه مرغ آب نمک. این به مرغ کمک می کند تا رطوبت را جذب کند تا روی گریل خشک نشود. مرغ شور نمی شود زیرا زمان آب نمک خیلی طول، نیست، اما طعم و سطح رطوبت آن شگفت انگیز خواهد بود!

  • در یک کاسه بزرگ، 4 فنجان آب خنک را با نمک دریا با هم مخلوط کنید تا نمک حل شود. سینه های مرغ را به آب اضافه کنید و روی آن را بپوش،د و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • در حالی که مرغ در حال آب شدن است، گریل خود را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. قبل از قرار دادن مرغ روی رنده ها، کمی روغن زیتون ،ید.

  • مرغ را از آب نمک خارج کرده و با دستمال کاغذی خشک کنید. مرغ را با روغن زیتون بپوش،د و دو طرف آن را با پاپریکا مزه دار کنید.

  • مرغ را روی گریل داغ قرار دهید و ،مت بالایی آن را با سس BBQ ،ید. اجازه دهید 5-6 دقیقه بدون مزاحمت بپزد. مرغ را برگرد،د و آن را به ،مت سردتری از گریل منتقل کنید. طرف دیگر را با سس BBQ ،ید. روی گریل را بپوش،د و بگذارید تا زم، که دمای داخلی به 165 درجه سانتیگراد برسد پخت تمام شود. آن را از گریل خارج کرده و با یک لایه آ، سس BBQ ،ید. روی آن را بپوش،د و بگذارید 5 تا 10 دقیقه قبل از سرو استراحت کند. لذت ببرید!

کا،ی: 336کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 20g | پروتئین: 33g | چربی: 13g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 8g | چربی ترانس: 0.02g | کلسترول: 97میلی گرم | سدیم: 2419میلی گرم | پتاسیم: 686میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 16g | ویتامین A: 480IU | ویتامین سی: 2میلی گرم | کلسیم: 31میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی : سینه مرغ باربیکیو

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه پر از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب فرزندانتان به بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگان بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/tender-and-juicy-bbq-chicken/