این دستور پخت سیب سرخ کن آسان با طعم شیرین و تند شکر دارچینی بسته بندی شده است!
سیب سرخ کن هوای سالم
بعد از سال ها بحث، بالا،ه یک سرخ کن بادی ،یدم.
در چند هفته گذشته چندین دستور سرخ کن بادی را امتحان کردم تا زمان از دست رفته را جبران کنم، و این سیب های دارچینی کاراملی شده سریع مورد علاقه من هستند.
گرم از سرخ کن، بافت آنها نرم، خوشمزه و در عین حال ترد است.
طعم آن شبیه فیلینگ پای سیب خانگی است، اما به نوعی بهتر است!
خوانندگان نیز عاشق این پای سیب سالم هستند
مواد سیب سرخ شده در هوا
این غذای سه مادهای برای میانوعده سرخکن هوا به سس سیب، دارچین، شیرینکننده مورد علاقهتان و کره یا روغن اختیاری برای غنای بیشتر نیاز دارد.
اپل – شما به دو سیب بزرگ از تقریباً هر گونه ای نیاز دارید.
Braeburn، Granny Smith، Honeycrisp، Gala، Golden Delicious، Pink Lady و Fuji برخی از گزینه های آشپزی مورد علاقه من هستند.
تنها سیبی که من به آن پیشنهاد میکنم، Red Delicious است، زیرا در هنگام پخت، خورش یا سرخ ، بافت نرمی دارد.
پوست کندن سیب ها کاملا به شما بستگی دارد. من ترجیح دادم آنها را بدون پوست رها کنم تا فیبر و ویتامین های موجود در پوست سیب حفظ شود.
دارچین – یک قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده تند طعم شیرین سیب های پاییزی را تکمیل می کند.
همچنین می تو،د سعی کنید با کمی نمک هم بزنید. یا سایر ادویه های پاییزی مانند زنجبیل، جوز هندی، فلفل دلمه ای، هل یا میخک را اضافه کنید.
شکر – از هر نوع شیرین کننده گرانول یا مایع همه منظوره ای که می خواهید استفاده کنید.
من شربت افرا خالص یا شکر نارگیل تصفیه نشده را دوست دارم. شکر سفید ک،یک، شکر قهوه ای، عسل یا آ، نیز خوب عمل می کنند.
برای سیب های دارچینی بدون شکر، از اریتریتول، زایلیتول، استویا، ،یب میوه راهب یا شیرین کننده بدون قند مورد علاقه خود استفاده کنید.
سیب های باقی مانده را در یک نان موز-کدو تنبل مخلوط کنید
ویدئوی دستور العمل آسان مرحله به مرحله
ویدیوی دستور سیب سرخ کن هوا را در بالا تماشا کنید.
طرز تهیه سیب در سرخ کن بادی
اولین قدم این است که همه مواد خود را جمع آوری کنید.
سینی سرخ کن بادی خود را چرب کنید یا روی آن را با آستر سرخ کن هوا بپوش،د.
در صورت تمایل سیب ها را پوست بگیرید، سپس آنها را به مربع های کوچک برش دهید و هسته ها و دانه ها را دور بریزید.
همچنین میتو،د میوهها را به صورت تکههای سیب ،د کنید یا آنها را به برشهای نازک برش دهید تا چیپس سیب سرخ شده در هوا درست شود.
در یک کاسه بزرگ، سیب های ،د شده، دارچین، شربت افرا خالص یا شیرین شده و روغن نارگیل یا کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید.
سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
سیب ها را به صورت یک لایه روی سینی آماده شده بچینید. برای اطمینان از سرخ ، یکنواخت، مهم است که سیب ها را بیش از حد شلوغ نکنید. بنابراین، اگر یک سرخ کن کوچک دارید، ممکن است لازم باشد در دو دسته سرخ کنید.
آنها را به مدت هفت دقیقه در هوا سرخ کنید، سپس در را باز کنید و دستگاه را تکان دهید تا سیب ها به طور یکنواخت از همه طرف بپزند.
به مدت هشت دقیقه دیگر یا تا زم، که به بافت ترد دلخواه خود برسید بپزید.
در حالی که سرخ کن بادی بیرون است، 2 عدد کیک با مواد آماده کنید
سرو و نگهداری سیب های پخته سرخ کن بادی
سیب ها را در صبحانه روی جو دوسر سرو کنید، یا به آن پودر جو دو سر و شکر قهوه ای اضافه کنید تا کرامبل سیب سالم خود را ایجاد کنید.
این یک افزودنی عالی برای پنکیک های گیاهی یا وافل های پروتئینی است.
دستور غذا را به ،وان پر ، پای سیب خانگی یا شیرینی پای دستی امتحان کنید.
در نهایت، یکی از روشهای مورد علاقه شخصی من برای استفاده از سیب سرخ شده با دارچین، بستنی نارگیلی، و،لی یا موز است.
اگر با باقیمانده غذا مواجه شدید، آنها را در یک ظرف دربسته و بدون هوا در یخچال تا پنج روز نگهداری کنید.
اگرچه می تو،د این دستور غذا را از نظر فنی فریز کنید، اما پس از یخ شدن، بافت سیب ها تغییر می کند. بنابراین، منجمد ، آن را توصیه نمی کنم.
فواید سیب در سرخ کن هوا
به لطف مواد مغذی دارچین و سیب، این میان وعده میوه ای خوشمزه منبع عالی فیبر و سرشار از ویتامین های C، K و E است.
سیب دارچین همچنین حاوی آهن و پتاسیم است.
یک میان وعده کامل سالم می تواند بدون لبنیات، بدون سویا، وگان، بدون چربی، پالئو و بدون شکر اضافه باشد.
آنها به طور طبیعی سدیم کمی، بدون گلوتن، بدون آجیل و تخم مرغ دارند.
دارچین دارای خواص ضد التهابی است و ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند. سیب سرشار از آنتی ا،یدان ها از جمله کورستین است که می تواند به پیشگیری از بیماری های قلبی و کنترل قند خون کمک کند.
سیب دارچین بدون هوا سرخ کن
اگر ترجیح می دهید سیب های دارچینی پخته شده را در فر تهیه کنید، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
دستور العمل سیب سرخ شده در زیر را دنبال کنید و سیب های ،د شده را در یک لایه روی یک ورقه روغنی یا روغنی پهن کنید.
به مدت پانزده دقیقه در طبقه وسط فر بپزید، سپس با یک کفگیر صاف آن را برگرد،د.
پخت تابه را ده تا پانزده دقیقه دیگر یا تا زم، که سیب ها نرم و کاراملی شوند به دلخواه ادامه دهید.
یا اگر فر کانوکشن دارید، آن را همزمان با سرخکن هوا بپزید. هم کوره های همرفت و هم سرخ کن های هوا از یک فن برای گردش هوا در هنگام پختن غذا استفاده می کنند.
آیا می خواهید روش پخت آسان تری داشته باشید؟ می تو،د سیب ها را در تابه روی اجاق گاز با کمی روغن نارگیل یا کره سرخ کنید.
- 2 بزرگ سیب
- 1 قاشق چای خوری دارچین
- 1 قاشق غذاخوری شربت افرا خالص یا دسر مورد علاقه شما
- 2 قاشق چای خوری روغن یا کره، یا حذفش کنید چون بدون چربی است
-
همه مواد را جمع کنید، سپس سینی سرخ کن هوا را با آسترهای سرخ کن بادی چرب یا بپوش،د. در صورت تمایل سیب ها را پوست بگیرید و به صورت مربع های کوچک برش دهید. یا آنها را به صورت چوب سیب یا برش های نازک سیب برش دهید. دانه ها و دانه ها را دور بریزید. میوه ها را با دارچین، شیرین کننده و کره ذوب شده یا روغن اختیاری در یک کاسه قرار دهید. سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب ها را به صورت یک لایه روی سینی چرب شده بچینید. اگر دستگاه شما کوچک است، بهتر است این کار را در دو دسته انجام دهید تا سیب ها را شلوغ نکنید. به مدت هفت دقیقه در هوا سرخ کنید. در را باز کنید و تکان دهید تا سیب های دارچین هم بزنند. به مدت هشت دقیقه دیگر یا تا زم، که ترد و کاراملی شود به دلخواه بپزید.مشاهده حقایق تغذیه
دسرهای سیب آسان
دونات پخته شده با آب سیب
کیک سیب
نان سیب
پای سیب وگان
سیب ترد
نان سیب و دارچینی بدون آرد
نان سیب و موز
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/air-fryer-apples-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=air-fryer-apples-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=air-fryer-apples-recipe
تحریریه غذای هرمزگان