
بروزرسانی: 01 خرداد 1404
سوپ پنیر بیکن و کلم بروکلی
این سوپ پنیر بیکن و بروکلی با سبزیجات دل،ب، پنیر چدار و بیکن ترد بسته بندی شده است. سوپ پنیر بروکلی را به سطح جدیدی می رساند.
یکی از سوپ های مورد علاقه ما، این سوپ پنیری بروکلی فوق العاده خوشمزه است. من این سوپ را اغلب برای شرکت سرو می کنم، و همیشه یک موفقیت بزرگ است!


با سبزیجات شروع کنید
این سوپ پنیر بیکن و بروکلی در دو ،مت ،یب می شود: 1) سبزیجات و 2) سس پنیر.
ابتدا سبزیجات خود را بپزید! در یک آبگوشت خوش طعم بجوش،د تا نرم شود.
- هویج
- کرفس
- سیب زمینی
- پیاز
- کلم بروکلی
تمام گفته ها و انجام دادن ده فنجان سبزیجات در این سوپ وجود دارد! و...مقدار سالم بیکن و پنیر نیز. اعتدال در همه چیز 😉




سس پنیر
در حالی که سبزیجات در حال پختن هستند، سس پنیر خامه ای را آماده کنید.
- بیکن ،د شده را سرخ کنید تا ترد شود. بیکن را در یک بشقاب بردارید و بیشتر چربی را از آن خارج کنید.
- کمی کره و آرد به آن اضافه کنید تا یک رو، درست شود.
- شیر را به آرامی هم بزنید (سس بدون گلوله فورا ظاهر می شود!). بپزید تا غلیظ شود.
- پنیر رنده شده و چند ادویه ساده را اضافه کنید.
می دانم ،یف شدن دو کاسه به نام سوپ کمی دردناک است، اما برای این دستور غذا ارزشش را دارد. با این حال، من این دستور العمل را بی نهایت برای ساده ، فرآیند امتحان کرده ام همیشه بهتر است سس رو، + پنیر را در ظرفی جداگانه آماده کنید.








وقتی سس سبزیجات و پنیر آماده شد، سس پنیر را داخل مخلوط سبزیجات/آب گوشت بریزید.
خوب هم بزنید و چند دقیقه بپزید. سوپ ممکن است در ابتدا کمی رقیق به نظر برسد، اما اینطوری می شود کاملا غلیظ پخته می شود و سپس برای خوردن سرد می شود.
بیکن ترد رزرو شده را هم بزنید. همچنین می تو،د کمی در ،مت های بالای آن صرفه جویی کنید.




سوپ مورد علاقه
این سوپ پنیر بیکن و کلم بروکلی، سوپ پنیر بروکلی ساده را برای پول خود به ارمغان می آورد. ضخیم و خامه ای، یکی از بهترین سوپ های موجود است.
پس بهترین سوپی که تا به حال درست کردم! طعم های عالی!! با تشکر برای به اشتراک گذاری. ❤️ -مارشا
من همین امشب این را درست کردم و هر 5 بچه 19 تا 9 ساله من به اضافه شوهرم و من کاملاً آن را دوست دارم. و متقاعد ، نوجوانان 19 تا 15 ساله برای خوردن هر نوع سبزیجات یا سوپ عملاً غیرممکن است، بنابراین می توان گفت خیلی چیزها را می گوید. خوشمزه بود و واقعا به درد سر خورد. من به جای آرد معمولی از آرد برنج بدون گلوتن استفاده کردم چون سلیاک دارم اما اگر شخص دیگری هم این مشکل را داشت خوب جواب داد. حتما دوباره این کار را خواهم کرد. -جولی
این دستور غذای مورد علاقه خانواده من است و سرشار از چیزهای خوشمزه است. -مل،
این عالی بود قطعاً یک "Do Over" ی،ی بارها و بارها در خانه ما ساخته خواهد شد. -لیندا


1 سال پیش: بهترین کلوچه های شکلاتی
2 سال پیش: براونی ،بناک کاراملی عالی اسپند
سه سال پیش: شیرینی م، زنجبیل و شکلاتی نرم و جویدنی
چهار سال پیش: میله های شکلاتی کاراملی چوب شور کره بادام زمینی
پنج سال پیش: سوپ تورتلینی توسک، خامه ای {سریع و آسان}
شش سال پیش: گره نان پارمزان آسان
هفت سال پیش: 25 هدیه کریسمس مورد علاقه {آب نبات + کوکی + هدایای غذای عالی}
هشت سال پیش: نان تست فرانسوی را با ، بروله یک شبه بپزید
نه سال پیش: سالاد باری تمشک
ده سال پیش: تکه های مرغ بسته بندی شده با بیکن {غذای اصلی یا پیش غذا!}


با سوپ پنیر، بروکلی و بیکن پر شده است
میوه: 8 سهام
زمان آماده سازی: 45 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه
زمان کل: 1 ساعت 20 دقیقه
- 3 فنجان آب مرغ (به یادداشت مراجعه کنید)
- 1 فنجان هویج را پوست گرفته و به مکعب برش دهید
- 1 فنجان مکعب های کرفس
- 3 فنجان سیب زمینی پوست کنده و ،د شده
- ½ فنجان پیاز ریز ،د شده
- 4 تا 5 فنجان کلم بروکلی تازه ،د شده
- 6 تا 8 برش ها بیکن، ،د شده (به یادداشت مراجعه کنید)
- 4 قاشق غذاخوری چاقی
- ⅓ فنجان آرد همه منظوره
- 3 فنجان شیر
- 4 فنجان پنیر چدار تیز رنده شده
- 1 قاشق چای خوری نمک
- ½ قاشق چای خوری فلفل
- 1 قاشق چای خوری ،دل خشک شده
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
برای سبزیجات، در یک قابلمه 6 لیتری یا بزرگتر، آب مرغ، هویج، کرفس، سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید، درب آن را ببندید و 10 دقیقه بجوش،د تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. در مرحله بعد سبزیجات به پختن ادامه می دهند.
کلم بروکلی را اضافه کنید. روی آن را بپوش،د و 8 تا 10 دقیقه بجوش،د. (ممکن است کاسه خیلی پر از سبزیجات به نظر برسد و به اندازه کافی «سوپی» نباشد، اما وقتی سس پنیر را اضافه کنید، نرم می شود.)
در یک قابلمه متوسط \u200b\u200bجداگانه روی حرارت متوسط، بیکن را سرخ کنید تا طلایی و ترد شود. بیکن را در بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی بریزید. چربی را آبکش کرده و قابلمه را روی اجاق برگرد،د.
کره را اضافه کنید و روی حرارت متوسط \u200b\u200bآب کنید. آرد را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود و مدام هم بزنید. شیر را به آرامی داخل آن بریزید و مدام هم بزنید و 5 تا 7 دقیقه بپزید تا مخلوط بجوشد و کمی غلیظ شود.
پنیر را هر بار اضافه کنید و قبل از اضافه ، پنیر بیشتر هم بزنید تا ذوب شود. نمک، فلفل و ،دل خشک را هم بزنید.
سس پنیر را با سبزیجات داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا ،یب شوند. حرارت دهید تا به آرامی بجوشد و سپس بجوش،د.
بیکن رزرو شده را هم بزنید و در صورت ،وم نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید تا مزه دار شود. در صورت ،وم، شیر یا آبگوشت بیشتری برای رقیق شدن سوپ اضافه کنید. سوپ با سرد شدن به غلیظ شدن ادامه می دهد.
نویسنده: گرایش
،ت: سوپ
آشپزخانه: آمریکایی
جاده: اجاق گاز
ارسال: 1 خدمات، کا،ی: 476Kcal، کربوهیدرات ها: 31g، پروتئین: 24g، چربی: 29g، چربی اشباع شده: 17g، کلسترول: 82میلی گرم، سدیم: 863میلی گرم، فیبر: 4g، شکر: 8g
منبع دستور غذا: اقتباس از دستوری که خواهر شوهرم، ملیسا، از طریق دوستش مردیث برایم فرستاد (مرسی، ملیسا!) - من تغییرات زیادی ایجاد کردم: کره را از 8 قاشق غذاخوری به 3 قاشق غذاخوری کاهش دادم، مایع را افزایش دادم و به جای آن از آبگوشت استفاده کردم. . آب، به جای Velveeta از پنیر واقعی استفاده کنید و مقدار سبزیجات را تغییر دهید.
دستور غذا در ابتدا در اکتبر 2013 منتشر شد. به روز شده در دسامبر 2024 با ع، های جدید، یادداشت های دستور پخت و غیره.


سلب مسئولیت: من یکی از شرکت کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/broccoli-cheese-bacon-soup/