این سوپ آسان بیف استروگانف غلیظ، خامه ای و بسیار خوشمزه است! خیلی ساده با گوشت چرخ کرده درست می شود و به سرعت جمع می شود!
لطفا یکی از سوپ های مورد علاقه ما را بررسی کنید. ما آنها را همیشه در ماه های سرد پاییز و زمستان درست می کنیم. این ساده، خانگی و بسیار خوب است!
طرز تهیه سوپ بیف استروگانف
- گوشت چرخ کرده قهوه ای، قارچ (اختیاری)، پیاز و سیر؛ گریس را تخلیه کنید.
- آب گوشت ،، رب سس و سس Worcester،re را اضافه کنید. به جوش بیاورید.
- نودل های تخم مرغ خشک را اضافه کنید و بپزید تا رشته ها پخته شوند.
- مخلوط شیر + خامه ترش + آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا غلیظ شود.
- با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- حفاری
چون من در خانه ای زندگی می کنم که ،نان زیادی از قارچ متنفرند، من همیشه قارچ ها را جداگانه در تابه سرخ می کنم. سپس، آنهایی از ما که شهروندان خوبی در جهان هستیم و به لذت کامل از زندگی اعتقاد داریم، میتو،م هر تعداد قارچ را که میخواهیم در وعدههای سوپ خود بچک،م.
بهترین انواع رشته فرنگی
نودل تخم مرغی خوش طعم، غلیظ و خانگی در این سوپ بهترین کارایی را دارد.
استفاده می کنم ماکارونی روستایی با این حال، مارک های مشابه دیگری نیز در دسترس هستند و احتمالاً بسته به محل زندگی شما کمی متفاوت خواهند بود.
همچنین می تو،د از نودل تخم مرغ یخ زده (مانند برند Reame) یا نودل تخم مرغ خشک شده (کمی نازک تر) استفاده کنید. نودل تخم مرغی خانگی نیز یک گزینه است، و اگر بخواهید به این سطح از تلاش بروید، قطعاً نوعی جایزه خدایان محلی را برنده خواهید شد.
ما می خواهیم در اینجا از ماکارونی بیش از حد نرم اجتناب کنیم. بنابراین زمان پخت هر بسته نودلی را که برای استفاده انتخاب می کنید بررسی کنید و در صورت نیاز زمان را در دستور غذا تغییر دهید.
چند یادداشت اضافی
- سوپ بیف استروگانف با سرد شدن به میزان قابل توجهی غلیظ می شود.
- من دوست دارم رشته های تخم مرغی را به آرامی ،د کنم تا رشته های کوتاه تری از رشته ها تشکیل شود – اگر این کار را انجام دادید، رشته های درشت را ،د کنید و سپس اقدامات. اگر ماکارونی را ،د نمی کنید، ممکن است بخواهید اندازه پاستا را به 2 1/2 فنجان افزایش دهید.
- خمیر گوشت ، (من از مارک Better Than Bouillon استفاده می کنم) اختیاری است، اما استفاده از آن به افزایش طعم کمک می کند و من آن را به شدت توصیه می کنم!
- من نمک را در دستور غذا قرار ندادم، زیرا خطر نمک زدن بیش از حد سوپی مانند این واقعی است و مقدار دقیق نمک به مارک/نوع آبگوشت بستگی دارد، اگر از آب گوشت ، استفاده می کنید، و موارد دیگر. . پس مرحله مهم افزودن نمک و فلفل را در انتها فراموش نکنید!
خوب، من فکر می کنم که آن را پوشش می دهد! این سوپ ساده گوشت ، استروگانف پیچیده نیست و احتمالاً بسته به موادی که در دست دارید بسیار سازگار است.
خیلی خوشمزه است! پسرم که در هفته مدرسه مرتباً برای ناهار به خانه می آید، به دوستانش گفت: “اگر می خواهید آن را بخورید، مقداری سوپ رشته فرنگی در یخچال هست و من دروغ نمی گویم، این آتش است.” 🔥😉
1 سال پیش: کیک ادویه ای سس سیب با فراستینگ پنیر قهوه ای و با،ریم
2 سال پیش: شام ،چران {گوشت ،، نان ذرت و کاسرول لوبیا}
سه سال پیش: نان دهق، آسان بدون ورز دادن
چهار سال پیش: رول های مخلوط کن عالی و آسان
پنج سال پیش: سیبهای کاراملی خانگی کامل {انبوه ترفند + بهترین کاراملهایی که میتو،د استفاده کنید}
شش سال پیش: رول های نازک بلغور جو دوسر و عسل برای شام
هفت سال پیش: رول شام هلالی که یک شبه با کره و پفکی آماده می شود {بدون ورز دادن/بدون همزن پایه دار}
هشت سال پیش: بوقلمون کبابی ساده گیاهی + نکاتی برای سس بدون ش،تگی
نه سال پیش: کاپ کیک های شگفت انگیز پای کدو تنبل
ده سال پیش: پای شکلات، کارامل و اسپند
سوپ آسان بیف استروگانف
میوه: 6 حدا،ر 7 وعده
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان کل: 40 دقیقه
- 1 تا 1 ½ پری گوشت چرخ کرده بدون چربی
- 8 اونس قارچ سفید سفید یا قارچ های کوچک، ورقه ای یا ،د شده (اختیاری – به یادداشت مراجعه کنید)
- ½ فنجان پیاز ،د شده
- 2 میخک سیر ریز ،د شده یا 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
- 6 فنجان آب گوشت ،
- 1 قاشق غذاخوری رب گوشت ، (اختیاری – به یادداشت مراجعه کنید)
- 1 قاشق غذاخوری سس Worcester،re
- 2 فنجان نودل تخم مرغی به سبک روستایی کمی آسیاب شده (حدود 8 اونس)
- 1 ½ فنجان شیر
- ½ فنجان خامه ترش
- ⅓ فنجان آرد همه منظوره
- – جعفری تازه و ،د شده برای تزئین
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
در یک قابلمه 6 لیتری روی حرارت متوسط، گوشت چرخ کرده، قارچ (در صورت استفاده – به یادداشت مراجعه کنید)، پیاز و سیر را اضافه کنید. به مدت 5 تا 7 دقیقه گوشت را به قطعات کوچک برش دهید تا گوشت دیگر صورتی نشود. چربی اضافی را تخلیه کنید.
-
آبگوشت، رب سس (در صورت استفاده) و سس ورسسترشر را اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاورید.
-
پاستا را اضافه کنید، حرارت را تا حد متوسط کم کنید و بجوش،د تا طبق دستورالعمل بسته بپزند (در مرحله بعد چند دقیقه دیگر بپزند). اگر زمان پخت بیش از 10 دقیقه است، در قابلمه را تا حدی بپوش،د.
-
در مخلوط کن شیر، خامه ترش و آرد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست و یکدست شود. این مخلوط را داخل سوپ بریزید. با هم زدن مداوم روی حرارت متوسط بپزید تا سوپ پخته شود. 3 تا 4 دقیقه پخت را ادامه دهید تا سوپ غلیظ شود.
-
سوپ را با نمک و فلفل مزه دار کنید (مهم!).
-
سرو کنید و در صورت تمایل ،مت های جداگانه را با جعفری تازه تزئین کنید. سوپ با سرد شدن به میزان قابل توجهی غلیظ می شود.
رشته فرنگی: من از مارک کشور پاستا برای نودل تخم مرغ استفاده می کنم. غلیظ ترین رشته فرنگی تخم مرغ خشک به سبک خانگی است.
قارچ: اگر میخواهید قارچها را از بین ببرید، قارچها را جداگانه در تابهای با کمی روغن زیتون و کره تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. در پایان زمان پخت کمی نمک بپاشید. در کنار سوپ آماده سرو کنید.
ارسال: 1 خدمات، کا،ی: 318Kcal، کربوهیدرات ها: 20g، پروتئین: 32g، چربی: 11g، چربی اشباع شده: 5g، کلسترول: 95میلی گرم، سدیم: 1037میلی گرم، فیبر: 1g، شکر: 5g
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/beef-stroganoff-soup/
تحریریه غذای هرمزگان