سس سبز چیمیچوری | اقتصاددان خانه سالم



طرز تهیه سس سبز چیمیچوری از ابتدا با مواد غذایی کامل که یک حس طعمی است که روی ماهی، استیک، مرغ، تخم مرغ یا هر غذای دیگری که دوست دارید می ریزد!

سس چیمیچوری سبز در کاسه شیشه ای با قاشق بامبو

من اولین بار سال ها پیش در یک رستوران محلی آرژانتینی در جامعه خود با سس چیمیچوری آشنا شدم.

چیمیچوری یک سس نپخته است که با بسیاری از غذاها به خوبی ست می شود. استیک یا ماهی یک جفت معمولی است.

هفته نامه رایگان + گزارش اسرار ایمنی قوی

سس به یکی از دو روش تهیه می شود: چیمیچوری درجه یک (سبز) یا chimichurri روزو (قرمز).

من اخیرا از یک غذا در فلو،ان در سنت آگوستین که سس سبز چیمیچوری به سبک آیولی را که روی نان سیاه شده و نان ذرت ریخته شده به ،وان یکی از آیتم های منو ارائه می دهد.

در زیر تصویری از این غذای شگفت انگیز با یک طرف ترشی ،ر شده داخل خانه را مشاهده می کنید!

سس چیمی‌چوری روی نان و نان ذرت در تابه چدنی ریخته می‌شود

من آنقدر این غذای بی نظیر را دوست داشتم که تصمیم گرفتم خودم تهیه سس سبز چیمیچوری را یاد بگیرم. به این ترتیب، می‌توانم از آن در خانه لذت ببرم و نه فقط گاهی اوقات هنگام غذا خوردن بیرون.

در زیر دستور العملی است که من به ،وان نسخه شخصی خودم ،یب می کنم. من پس از کمی تحقیق در مورد تاریخچه کیمیچوری و کمی آزمون و خطا به این نتیجه رسیدم.

دستور العمل های اجدادی در غذاهای آرژانتینی و اروگوئه معمولاً از سرکه شراب قرمز استفاده می کنند. با این حال، من سرکه سیب خام را به جای آن ترجیح می دهم زیرا به سس لعاب بیشتری می دهد.

من همچنین از جعفری و گشنیز برای طعم بیشتر استفاده می‌کنم، اگرچه رایج‌ترین روش از جعفری به تنهایی استفاده می‌کند. دلیل دیگر این است که من هر دوی این گیاهان را در باغ خود می کارم!

دستور پخت زیر به دو صورت قابل ،یب است.

ابتدا می تو،د آن را فقط با روغن زیتون به ،وان پایه درست کنید (سنتی ترین).

یا می‌تو،د با استفاده از سس مایونز و روغن زیتون، یک کیمیچوری مدرن‌تر آیولی را ،یب کنید.

شوهرم آنقدر آن را دوست دارد که روز قبل برای صبحانه تخم مرغ های همزده خود را با آن اضافه کرد!

آیا می‌خواهید قبل از تلاش برای ساختن آن، ابتدا چیمی‌چوری را امتحان کنید؟

این برند برای امتحان خوب است که معتبر و بدون مواد ترسناک است.

اگر مایل به ،ید هستید، مراقب باشید زیرا چندین نسخه تجاری که من بررسی کردم حاوی مواد نگهدارنده یا اسید سیتریک GMO بودند. برخی نیز حاوی آب به ،وان اولین ماده با “ادویه های” ناشناخته برای پوشش کیفیت پایین بودند.

سس چیمیچوری در کاسه شیشه ای با قاشق

سس سبز چیمیچوری

طرز تهیه سس چیمیچوری از ابتدا با مواد غذایی کامل که یک حس طعمی است که روی ماهی، استیک، مرغ یا هر غذای دیگری که دوست دارید می‌ریزد!

دستورالعمل ها

  1. جعفری و گشنیز را درشت ،د کنید.

  2. سبزی ها را با تمام مواد باقیمانده به جز سس مایونز در غذاساز بریزید تا ریز ،د شود.

  3. سس چیمیچوری را در یک کاسه شیشه ای بریزید و سس مایونز اختیاری را هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

  4. کاسه شیشه ای را با سس آماده به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

  5. به صورت دلخواه به ،وان چاشنی برای استیک، ماهی، مرغ و حتی تخم مرغ سرو کنید.

  6. باقیمانده سس را تا 4 روز در یک ظرف شیشه ای سرپوشیده در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

سس سبز چیمیچوری

مقدار در هر وعده (1 قاشق غذاخوری)

کا،ی 178
کا،ی از چربی 162

٪ ارزش روزانه*

چربی 18 گرم28%

چربی اشباع 3 گرم15%

چربی تک غیر اشباع 15 گرم

سدیم 180 میلی گرم8%

کربوهیدرات ها 3 گرم1%

پروتئین 1 گرم2%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

سس chimichurri aioli در یک کاسه شیشه ای


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/green-chimichurri-sauce/