سالسا خانگی – بچه های فوق العاده سالم



این باورن،ی، به سبک رستوران سالسا خانگی بهترین از بهترین هاست. این در غذاساز با تعداد انگشت شماری از مواد تازه ساخته شده است – به علاوه ،یبی از گوجه فرنگی تازه و کنسرو شده که طعم و بافت عالی به آن می دهد. فوق العاده آسان و کاملاً خوشمزه است.

یک کاسه سالسا خانگی با چیپس تورتیلا

چرا ما این دستور العمل سالسا خانگی را دوست داریم

ما در خانه مان مقدار زیادی سالسا می خوریم. مثل… خیلی زیاد. با ،ادیلا، کاسه سالاد، تاکو، همبرگر، تخم‌مرغ، چیپس تورتیلا… فکر می‌کنم شما این ایده را دریافت کرده‌اید. و در حالی که چند نوع از فروشگاه ها وجود دارد که ما نسبتاً به طور منظم ،یداری می کنیم، هیچ چیز بهتر از سالساای خانگی نیست.

آنچه من در دستور العمل سالسا خانگی به دنبال آن هستم بسیار ساده است: آسان، خوش طعم و ساده. در حالی که مطمئناً زمان و مک، برای سالساهای فانتزی وجود دارد، اما همه به یک سالسای خوب و اساسی روزانه نیاز دارند. نه خیلی درشت، نه خیلی لاغر. به همان اندازه روی تاکو، فنجان تخم مرغ صبحانه یا چیپس تورتیلا خوشمزه است. یک جمعیت راضی کننده معمولی.

این سالسا خانگی کاملاً تحویل می دهد. فقط از تعداد انگشت شماری از مواد اولیه استفاده می کند: گوجه فرنگی، پیاز، و گشنیز… با چند بمب طعم دهنده اضافی. شما می تو،د آن را در چند دقیقه با کمک یک غذاساز. و نتیجه یک سالسا با کیفیت رستور، تازه و خوشمزه است که خوردن آن را التماس می کند.

مواد لازم برای تهیه سالسا خانگی:

  • گوجه فرنگی های رومی– گوجه فرنگی رم مایع کمتری نسبت به دیگر گوجه فرنگی های تازه دارد و برای سالسا من، است.
  • گوجه فرنگی ،د شده– ما عاشق ،یب گوجه فرنگی در این دستور هستیم. گوجه‌فرنگی‌های رومی طعم تازه‌ای به آن می‌دهند، در حالی که گوجه‌فرنگی‌های کنسرو شده به آن بافت و طعم باکیفیت دستوری صاف می‌دهند.
  • پیاز قرمز– ما پیاز قرمز را دوست داریم زیرا به شدت پیاز سفید یا زرد نیست. با این حال، هر یک از آنها عالی کار خواهد کرد.
  • گشنیز تازه– حتی ،، که گشنیز را دوست ندارند، این سالسا را ​​دوست دارند. ما از مقدار کمی استفاده می کنیم که بدون مزه ، گشنیز به طعم کلی می افزاید. اما اگر آن را دوست دارید، بیشتر به طعم اضافه کنید.
  • اهک– آهک تازه بهترین است. عطر و طعم بسیار روشن تر و تازه تری نسبت به طعمی که با بطری به دست می آورید، خواهید داشت.
  • فلفل هالوپینو– غشاها و دانه‌ها را جدا می‌کنیم تا کمی گرما بگیرید که همه افراد خانه از آن لذت ببرند. اگر سالسا را ​​خیلی داغ دوست دارید، دانه ها و غشا را داخل آن بگذارید.
  • سیر– ما همیشه از سیر تازه در سالسا استفاده می کنیم، اما اگر از پودر سیر استفاده می کنیم، با 1/2 قاشق چایخوری شروع کنید.
  • قند– فقط کمی شکر اسیدیته گوجه فرنگی را متعادل می کند.
  • نمک و فلفل– مزه.
مواد لازم برای تهیه سالسا خانگی

طرز تهیه سالسا خانگی:

  1. مواد را به غذاساز اضافه کنید. با شروع از گوجه فرنگی تازه، همه مواد را در ظرف غذاساز خود بچینید.
  2. نبض برای ،یب. شما می‌خواهید مواد را به صورت پالس بزنید تا بتو،د میزان صاف یا ،ی سالسا خود را کنترل کنید. ما سالسامان را کمی از طرفی پرپشت تر دوست داریم.
  3. طعم و فصل. سالسا واقعاً یک اولویت است. بعد از دادن چند پالس، سالسا خود را میل کنید. (ما دوست داریم مقداری را روی قاشق و مقداری را روی چیپس تورتیلا امتحان کنیم). نمک بیشتری اضافه کنید، آب لیمودر صورت ،وم، گشنیز یا ژالاپنو.
  4. خوردن. این سالسا به مدت 5 روز در یخچال ماندگاری دارد. با این حال، ما نمی تو،م به آن شهادت دهیم، زیرا مال ما هرگز بیش از 2 روز قبل از خوردن در خانه ما دوام نیاورده است!
ع،‌های طرز تهیه سالسا خانگی را پردازش کنید

نکات و پیشنهادات

آیا می توانم از تمام کنسرو گوجه فرنگی در سالسا خانگی استفاده کنم؟

آره! ما بارها این کار را انجام داده ایم که گوجه فرنگی فصلش نیست. اگر از همه گوجه فرنگی های کنسرو شده استفاده می کنید، به جای قوطی 14 اونسی از قوطی 24 اونسی استفاده کنید.

ماندگاری سالساای خانگی چقدر است؟

سالسا تازه معمولاً 5 تا 7 روز در یخچال ماندگاری دارد. اگر کپک قابل مشاهده باشد، بوی آن خاموش شود یا کمی رنگ آن تیره شده باشد، متوجه خواهید شد که ،اب شده است. اگر شک دارید، آن را پرتاب کنید.

آیا می تو،د سالسا خانگی را فریز کنید؟

آره! انجماد سالسا یک راه عالی برای ماندگاری آن و داشتن مقداری برای وعده های غذایی سریع در شب است. قبل از قرار دادن سالسا در ظروف کیسه‌های زیپ‌لاکی که در فریزر قرار دارند، رطوبت اضافی را تخلیه کنید. قبل از سرو در یخچال ذوب کنید. همچنین می‌تو،د آب لیموترش تازه یا گشنیز را بعد از آب شدن اضافه کنید تا در صورت تمایل، طعم را روشن کنید.

آیا می تو،د سالسا خانگی بدون غذاساز درست کنید؟

بدون غذاساز هم می تو،د این سالسا را ​​درست کنید! در صورت در دسترس بودن می تو،د از مخلوط کن استفاده کنید. مشکل مخلوط کن این است که می تواند بیش از حد نرم شود و در نهایت یک اسموتی سالسا خواهید داشت. برای به دست آوردن قوام من،، ابتدا پیاز و هالاپینو را به مخلوط کن اضافه کنید. نبض بزنید تا مخلوط تقریبا به قوام دلخواه شما برسد. سپس گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کرده و تفت دهید تا مخلوط شوند.

شما همچنین می تو،د همه چیز را با دست ،د کنید، اما احتمالاً در نهایت قوام کمی متفاوت خواهید داشت. اما باز هم خوشمزه خواهد بود!

یک کاسه سالسا خانگی با گوجه فرنگی و گشنیز

دستور العمل های الهام گرفته از مکزیک بیشتر برای امتحان:

سالسا خانگی

این باورن،ی، به سبک رستوران سالسا خانگی بهترین از بهترین هاست. این در غذاساز با تعداد انگشت شماری از مواد تازه ساخته شده است – به علاوه ،یبی از گوجه فرنگی تازه و کنسرو شده که طعم و بافت عالی به آن می دهد. فوق العاده آسان و کاملاً خوشمزه است.

زمان آماده سازی10 دقیقه

زمان پخت0 دقیقه

زمان کل10 دقیقه

دوره: پیش غذا

غذا: مکزیکی

خدمات: 8 وعده های غذایی

کا،ی: 13کیلو کا،ی

  • 4 متوسط گوجه فرنگی های رومی
  • 1 14.5 اونس کنسرو گوجه فرنگی ،د شده
  • 1/4 متوسط پیاز قرمز
  • 1 متوسط فلفل هالاپینو روی آن را برش داده، دانه ها را برای حرارت کمتر جدا کنید
  • 1/3 فنجان گشنیز تازه
  • 2 میخک ها سیر
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1 قاشق چایخوری قند
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • گوجه فرنگی روما را از وسط نصف کنید. در غذاساز، گوجه فرنگی، گوجه فرنگی ،د شده با آب، پیاز قرمز، فلفل هالاپینو، گشنیز، سیر، آبلیمو، شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید.

  • همه مواد را با هم مخلوط کنید تا با هم ،یب شوند و سالسا همان بافتی باشد که دوست دارید. برای یک سالسا نرم‌تر، بیشتر نبض بزنید، برای یک سالسای حجیم‌تر، کمتر.

  • سالسا را ​​بچشید و در صورت تمایل ادویه، نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید. با چیپس ترتیلا سرو کنید و لذت ببرید!

  • در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری شود.

کا،ی: 13کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 3g | پروتئین: 0.5g | چربی: 0.1g | چربی های اشباع شده: 0.02g | چربی های چند غیر اشباع: 0.04g | چربی اشباع شده: 0.05g | سدیم: 294میلی گرم | پتاسیم: 100میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 2g | ویتامین A: 328IU | ویتامین سی: 8میلی گرم | کلسیم: 10میلی گرم | اهن: 0.3میلی گرم

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/،memade-salsa/