سالسا انبه تازه – بچه های فوق العاده سالم



این سالسا انبه تازه تعادل کاملی از طعم و بافت دارد. انبه شیرین و آووکادوی خامه‌ای، ترد فلفل دلمه‌ای و پیاز را متعادل می‌کنند تا یک سالسا خوشمزه و با طراوت ایجاد کنید که در سطح بعدی اعتیادآور است.

سالسا انبه تازه و آووکادو در یک کاسه سفید

چرا این سالسا انبه را دوست خواهید داشت؟

این انبه سالسا ممکن است چیزی مورد علاقه من باشد. می دانم که این جمله جسورانه ای است، اما به من گوش کن. تازه و خوش طعم است و ،یب کاملی از بافت ها را دارد. سالم است و خیلی خوشمزه است. و فقط به آن همه رنگ نگاه کنید! هر زمان که می‌بینم برای یک یا دو لقمه از یک دستور غذا به آشپزخانه برمی‌گردم، می‌دانم که یک برنده دارم. نه تنها با این سالسا انبه این کار را انجام دادم، بلکه یک وعده غذایی نیز از آن درست کردم. چندین بار. پسماندها را احتکار کرد و احساس شرم نکرد.

درست ، این سالسا بسیار آسان است، فقط با تعداد انگشت شماری از مواد تشکیل دهنده. سخت ترین ،مت ممکن است فقط اطمینان از اینکه می تو،د انبه و آووکادو رسیده را بدست آورید. اما یک نکته هم برای آن دارم. نکته زیبای دیگر در مورد این سالسا انبه همه کاره بودن آن است! می تو،د آن را به ،وان سالاد بخورید، آن را با چیپس تورتیلا سرو کنید، آن را در تاکو بریزید یا روی گوشت کبابی بریزید. و وقتی به ،وان پیش غذا سرو می کنم، مطمئناً یک ضربه تضمین شده است.

یک کاسه سالسا انبه تازه

مواد لازم برای سالسا انبه:

  • انبه– مطمئن شوید که از انبه تازه و رسیده استفاده می کنید. ما از انبه یخ زده در ،ج ، استفاده کرده ایم. قبل از ،د ، و اضافه ، به سالسا اجازه دهید تا آب شود.
  • آووکادو– لطفا آووکادو را کنار نگذارید. اما اگر کاملاً لازم است، لوبیا سیاه یک جایگزین خوشمزه است.
  • فلفل دلمه ای– ما از قرمز، بیشتر برای رنگ استفاده کردیم. هر فلفل دلمه ای شیرین کار می کند.
  • پیاز قرمز– من از پیاز زرد شیرین نیز استفاده کرده ام اگر این همان چیزی است که در دست دارم.
  • گشنیز– گشنیز تازه یک پاپ تازه و مرکباتی خوشمزه اضافه می کند، اما اگر طعم آن را دوست ندارید، می تو،د از جعفری تازه استفاده کنید یا به سادگی آن را کنار بگذارید.
  • اهک– در این دستور از آب و پوست آن استفاده می کنیم.
  • نمک و فلفل– فصل ، من نمک کوشر و فلفل سیاه ، خورده تازه را دوست دارم.
مواد لازم برای سالسا انبه تازه

طرز تهیه سالسا انبه:

  1. انبه ها را ،د کنید، آووکادو، فلفل دلمه ای و پیاز قرمز. ساقه ها را از گشنیز جدا کرده و آن را درشت ،د کنید. همه چیز را در یک کاسه متوسط ​​بریزید و هم بزنید تا ،یب شود.
  2. شوق و شور و آب لیموترش را بگیرید. به سالسا اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. یک بار دیگر به آن شیر بدهید، مزه کنید و در صورت ،وم چاشنی ها را تنظیم کنید.
  3. برای بهترین طعم خنک کنید. قبل از سرو به مدت 30 دقیقه سرد کنید. اگر ظرف 24 ساعت خورده شود بهتر است.
  4. با چیپس ترتیلا سرو کنید، روی مرغ یا ماهی کبابی یا با تاکو.
  5. لذت ببرید!
ع،‌های طرز تهیه سالسا انبه تازه

نکات و پیشنهادات:

این سالسا انبه فوق العاده قابل تنظیم است! مواد را اضافه کنید یا با هم عوض کنید تا طعم آن را تغییر دهید یا یک غذای دل،ب تر درست کنید.

افزونه های قابل تنظیم:

  • ذرت تازه یا منجمد
  • لوبیا سیاه
  • گوجه فرنگی تازه
  • خیار ،د شده
  • هالاپینو تازه
  • هلو تازه
  • سیر تازه یا پودر سیر
  • آناناس
  • کوینو
  • ،، یا اورزو
  • توت های تازه
  • جیسیما ،د شده

سالسا انبه چقدر در یخچال ماندگاری دارد؟

این سالسا زم، که ظرف 24 ساعت پس از تهیه آن خورده شود بهترین طعم را دارد، اما در ظرف دربسته در یخچال 3 تا 4 روز ماندگاری دارد.

سالسا انبه را با چه می خورید؟

سالسا انبه همان طور که هست خوشمزه است، با چنگال خورده می شود یا روی چیپس تورتیلا ریخته می شود. طعم های تازه و روشن به خوبی با طعم های مکزیکی جفت می شوند. ما آن را در بالای تاکوهای ماهی دوست داریم! همچنین با برنج و مرغ کبابی سرو می شود. یا مقداری کینوآ یا ،، بریزید و به ،وان غذای اصلی سبک سرو کنید.

چگونه می توانم بفهمم که انبه رسیده است؟

انبه را به آرامی فشار دهید. اگر احساس نرمی داشته باشد و کمی فرورفتگی ایجاد کند، رسیده است. نباید خیلی سفت و یا خیلی شل باشد. انتهای ساقه نیز باید بوی شیرین و گرمسیری مانند انبه داشته باشد! همچنین به دلیل اندازه آن باید احساس سنگینی داشته باشد.

سالسا انبه با گشنیز تازه و با چیپس تورتیلا سرو می شود

دستور العمل های خوشمزه تر برای امتحان:

سالسا انبه تازه

این سالسا انبه تازه تعادل کاملی از طعم و بافت دارد. انبه شیرین و آووکادوی خامه‌ای، ترد فلفل دلمه‌ای و پیاز را متعادل می‌کنند تا یک سالسا خوشمزه و با طراوت ایجاد کنید که در سطح بعدی اعتیادآور است.

زمان آماده سازی15 دقیقه

زمان پخت0 دقیقه

زمان کل15 دقیقه

دوره: خوراک مختصر

غذا: آمریکایی

خدمات: 6 سروینگ ها

کا،ی: 106کیلو کا،ی

  • 2 بزرگ انبه
  • 1 متوسط آووکادو محکم
  • 1 بزرگ فلفل دلمه ای قرمز
  • 1/4 متوسط پیاز قرمز
  • 1/4 فنجان گشنیز تازه ساقه ها پاره شده و ،د شده اند
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه
  • 1 قاشق سوپخوری مزه آهک
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • انبه، آووکادو، فلفل دلمه ای قرمز و پیاز را به قطعات یکنواخت ،د کنید. ساقه‌های گشنیز را ،د کنید و برگ‌های آن را تقریباً ،د کنید. همه چیز را به یک کاسه با اندازه متوسط ​​اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ،یب شوند.

  • آب لیموترش و پوست و نمک و فلفل را اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا ،یب شوند. برای طعم بیشتر، قبل از سرو، بگذارید 30 دقیقه در یخچال بماند.

  • با چیپس تورتیلا یا با تاکو ماهی یا میگو سرو کنید. لذت ببرید!

کا،ی: 106کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 16g | پروتئین: 2g | چربی: 5g | چربی های اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | سدیم: 5میلی گرم | پتاسیم: 353میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 11g | ویتامین A: 1699IU | ویتامین سی: 66میلی گرم | کلسیم: 16میلی گرم | اهن: 0.4میلی گرم

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/mango-salsa/

تحریریه غذای هرمزگان