سالاد کریسمس | اقتصاددان خانه سالم



سالاد “کریسمس” سبز و قرمز پر جنب و جوش با لوبیا سبز آب پز، فتا، گوجه فرنگی، گیاهان و سس سالم برای طعم و بافت منحصر به فرد.

لوبیا سبز و گوجه فرنگی "کریسمس" سالاد در کاسه شیشه ای روی سفره تعطیلات

آ، هفته گذشته یک غذای جدید برای یک مهم، تعطیلات درست کردم که اکنون آن را «سالاد کریسمس» می‌نامم. رنگ سبز و قرمز پر جنب و جوش با ظاهری اکلیلی مانند در یک کاسه بزرگ، من را کاملاً جشن گرفت!

با لوبیا سبز آب پز، پنیر فتا، گوجه فرنگی گی،ی و یک سس آسان و تازه مخلوط شده درست می شود.

هفته نامه رایگان + گزارش اسرار ایمنی قوی

من اولین بار تابستان گذشته در دوش عروسی خواهرزاده ام این غذا را چشیدم. طعم منحصر به فرد و بافت کمی ترد لذت بخش و کاملاً بر خلاف سالاد معمولی بود.

خواهر شوهرم که میزبان دوش بود، دستور غذا را با من به اشتراک گذاشت که در ابتدا آن را پیدا کرد. پینترست.

تغییر کمی اصلاح شده من در زیر یک کاسه بزرگ می سازد که برای بردن به مهم، یا غذاخوری عالی است اما به راحتی می توان آن را برای وعده های غذایی خانوادگی نصف کرد.

به ،وان باقی مانده، به طرز شگفت انگیزی به ،وان یک غذای جانبی برای فیله ماهی سالمون وحشی استفاده می شود.

در زیر تصویری از تمام مواد آماده و آماده برای هم زدن است.

مواد تشکیل دهنده سالاد لوبیا سبز، گوجه فرنگی و فتا روی پیشخوان گر،تی آماده شده است
سالاد کریسمس لوبیا سبز و گوجه فرنگی در کاسه شیشه ای

سالاد کریسمس

سالاد سبز و قرمز پر جنب و جوش با لوبیا سبز آب پز، فتا، گوجه فرنگی، گیاهان و سس سالم برای تجربه طعمی بی نظیر.

،اصر

  • 2
    پوند
    لوبیا سبز
    کوتاه شده
  • 1
    فنجان
    پنیر فتا
    مکعب شده
  • 1
    پینت
    گوجه گی،ی قرمز
    نصف کنید
  • 1/2
    فنجان
    ریحان تازه
    ریز ،د شده
  • 1/4
    فنجان
    برگ جعفری ایتالیایی
    ریز ،د شده

دستورالعمل ها

  1. یک قابلمه بزرگ از آب صاف شده را به جوش بیاورید.

  2. لوبیا سبز را اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه بدون درپوش بپزید.

  3. فوراً آب لوبیا سبز را صاف کنید و به سرعت آب تصفیه شده تازه را به آن اضافه کنید و 12 حبه بزرگ یخ را اضافه کنید تا فرآیند پخت را متوقف کنید.

  4. در حالی که لوبیا سبز در حمام یخ نشسته است، گوجه فرنگی ها را نصف کنید، فتا را مکعبی کنید و ریحان و جعفری را ،د کنید. کنار بگذارید.

  5. لیموها را فشار داده و آب تازه آن را با روغن زیتون، پونه کوهی خشک و پودر سیر مخلوط کنید. مقدار کمی نمک دریایی و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.

  6. لوبیا سبز را با یک حوله نخی خشک کنید و در یک کاسه شیشه ای بزرگ قرار دهید.

  7. گوجه فرنگی های نصف شده، فتا، ریحان ،د شده و جعفری را به طور مساوی روی لوبیا سبز بچینید و سس را روی آن بپاشید.

  8. سالاد را به آرامی با انبر بریزید تا سبزیجات، سبزی ها و سس به طور مساوی ت،یم شوند.

  9. روی آن را با کاغذ سبز رنگ بپوش،د و در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

  10. سالاد در یخچال تا 5 روز ماندگاری دارد.

ارزش غذایی

سالاد کریسمس

مقدار در هر وعده (0.5 فنجان)

کا،ی 90
کا،ی از چربی 54

٪ ارزش روزانه*

چربی 6 گرم9%

چربی اشباع 2 گرم10%

چربی اشباع نشده 1 گرم

چربی تک غیراشباع 3 گرم

کلسترول 8 میلی گرم3%

سدیم 104 میلی گرم4%

پتاسیم 109 میلی گرم3%

کربوهیدرات ها 6 گرم2%

فیبر 2 گرم8%

پروتئین 3 گرم6%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

سالاد کریسمس لوبیا سبز، گوجه فرنگی و فتا در یک کاسه


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/festive-christmas-salad/