من اولین بار وقتی سیدنی حدوداً 3 ماهه بود درست ، این سالاد کینوا را شروع کردم. من یک ناهار آماده غذای سالم میخواستم که طعمدار و مغذی باشد، اما مهمتر از همه، سالادی میخواستم که روزها در یخچال بماند بدون اینکه عجیب و غریب باشد. و ل،تی این سالاد تحویل می دهد.
من چند سالاد کینوا در وبلاگ دارم که فوق العاده هستند، اما این نخود سالاد کاری کینوا واقعا کیک را می گیرد به لطف کینوآ مغذی که با زنجبیل رنده شده تازه، پودر کاری، پودر سیر و زردچوبه خاکی مخلوط شده است، روشن، پررنگ و پر طعم است.
اوه، و بیایید سبزیجات، میوه ها و گیاهان زیبا از جمله فلفل دلمه ای قرمز، هویج، نخود فرنگی، پیاز قرمز، گی، خشک، گشنیز و جعفری را فراموش نکنیم. به محض اینکه لقمه ای گرفتی، قول می دهم که دیگر نخواهی ایستاد. به خصوص بعد از اینکه بادام هندی لعاب دار افرای تند من را امتحان کردید!
مواد لازم در این سالاد کینوا کاری
این سالاد کینوآ نخود کاری وگان خوشمزه مملو از رنگین کم، از سبزیجات و ،یبی باورن،ی از ادویه جات است. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:
- کوینو: من عاشق استفاده معمولی هستم، کینوا سفید، اما کینوا سه رنگ به همین خوبی کار خواهد کرد. می تو،د آن را در آب یا آبگوشت گیاهی بپزید.
- نخود: برای افزودن یک تقویت خوشمزه پروتئین گیاهی. برای ایده های پروتئین بیشتر به زیر مراجعه کنید!
- روغن کنجد: یک ذره از روغن کنجد به طعم دادن به کینوا و دم ، ادویه ها کمک می کند. با خیال راحت زیر روغن زیتون.
- گیاهان و ادویه جات: زنجبیل تازه رنده شده را اضافه می کنیم، پودر کاری، زردچوبه، پودر سیر، فلفل هندی، نمک و فلفل به سالاد طعم کاری فوق العاده و گرم می دهد.
- برای افزودنی ها: این سالاد کینوآ به فلفل دلمه ای قرمز ترد، هویج رنده شده، نخود سبز، آلبالو خشک، پیاز قرمز، گشنیز و جعفری نیاز دارد. ،یبی از سبزیجات و گیاهان به آن بافت ترد و دلپذیری می دهد که با طعمی تازه و پررنگ همراه است.
- برای بادام هندی: من عاشق کرانچ که کاشوبادام هندی این سالاد را بدهید، و من دوست دارم آنها را با کمی برشته کنم شربت افرا، فلفل هندیو نمک دریا YUM.
این سالاد کینوا نخود کاری بادام هندی را سفارشی کنید
- پروتئین خود را تغییر دهید اگر وگان یا گیاهخوار نیستید، فکر می کنم مرغ کبابی در اینجا خوشمزه خواهد بود. این ماریناد را نیز امتحان کنید!
- از سبزیجاتی که در دست دارید استفاده کنید. کلم قرمز ،د شده، نخود فرنگی، پیاز سبز یا حتی کلم بروکلی یا گل کلم تفت داده شده در این سالاد خوشمزه خواهد بود.
- شیرینی خود را انتخاب کنید من عاشق این سالاد با آلبالو خشک هستم، اما می تو،د از زغال اخته خشک، کشمش، کشمش طلایی یا ،مای ،د شده برای شیرینی کمی استفاده کنید.
- مهره هایت را عوض کن توصیه می کنم اگر می خواهید از آجیل از قبل برشته شده استفاده کنید. بادام زمینی بو داده عسلی، بادام هندی یا پسته گزینه های خوبی خواهند بود.
طرز طبخ کینوا کرکی کامل
فراموش نکنید که تمام نکات و ترفندهای من برای تهیه بهترین کینوا کرکی را در این پست دریافت کنید! همانطور که اشاره کردم، می تو،د کینوا خود را در آب، آب سبزیجات، یا اگر گیاهخوار یا گیاهخوار نیستید، آب مرغ بپزید.
بادام هندی برشته شده افرای خوشمزه
بادام هندی در این سالاد اختیاری است اما من به شدت توصیه می کنم آنها را اضافه کنید زیرا بسیار خوشمزه هستند. در اینجا نحوه ساخت آنها آمده است:
- بادام هندی را به تابه ای روی اجاق گاز روی حرارت متوسط اضافه کنید.
- با احتیاط آنها را دور بریزید تا بوی معطرشان شروع شود و شروع به قهوهای روشن شدن کنند که باید حدود 5 دقیقه طول بکشد.
- بلافاصله آنها را از روی حرارت بردارید و شربت افرا، فلفل هندی و نمک را اضافه کنید. سپس قبل از اینکه به سالاد خود اضافه کنید آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
سالاد کاری زیبای نخود کینوا در 5 مرحله
- کینوا خود را بپزید. با پختن کینوا در آب یا آبگوشت شروع کنید تا خوب و پفی شود. آن را کنار بگذارید.
- نخود و چاشنی را اضافه کنید. نخود، روغن کنجد و همه آن چاشنی های خوشمزه را با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ،یب شوند.
- مخلوط ها را اضافه کنید. سبزیجات ،د شده، سبزی ها و آلبالوهای خشک را داخل آن بریزید.
- بادام هندی را برشته کنید. بادام هندی خود را برشته کنید (در صورت استفاده) و شربت افرا، کاین و نمک دریایی را اضافه کنید. بگذارید روی بشقاب یا کاغذ روغنی خنک شوند.
- پرتاب و سرو کنید. بادام هندی خنک شده را به سالاد خود اضافه کنید، بریزید و سرو کنید!
نحوه نگهداری سالاد کینوا
این سالاد کینوآ نخود کاری وگان کاری بادام هندی در طول چند روز حتی بهتر می شود زیرا در ادویه جات ترشی جات ترشی می شود. آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید (یا چند ظرف آمادهسازی غذا مانند اینها) تا 5 روز و در تمام طول هفته لذت ببرید. برای تهیه غذا به ،وان غذای جانبی یا غذای اصلی بسیار من، است و می تو،د به راحتی آن را از شب قبل درست کنید.
دستور العمل های بیشتر کینوآ را امتحان کنید
همه دستور العمل های کینوآ را از اینجا دریافت کنید!
امیدوارم این سالاد پر جنب و جوش کاری بادام هندی را دوست داشته باشید. اگر آن را درست می کنید، لطفاً نظر خود را در زیر بگذارید و به دستور غذا امتیاز دهید – من واقعاً از آن قدرد، می کنم! xo
سالاد پر جنب و جوش کاری بادام هندی نخود کینوا
سالاد پر جنب و جوش نخود بادام هندی با سبزیجات و طعم لذیذ از پودر کاری، زنجبیل تازه، زردچوبه و بادام هندی لعاب دار افرای شیرین و تند. این سالاد کینوا نخود کاری وگان فوق العاده به راحتی برای غذای اصلی یا غذای جانبی سالم درست می شود!
،اصر
- برای کینوآ:
-
3/4
فنجان
کوینو -
1 2/3
فنجان
اب -
1
(15 اونس) قوطی نخود، شسته و آبکش شده است -
¾
فنجان
نخود سبز منجمد، ذوب شده -
1
قاشق سوپخوری
روغن کنجد (یا زیر روغن زیتون) -
½
قاشق سوپخوری
زنجبیل تازه رنده شده -
1
قاشق چایخوری
پودر کاری، به علاوه اگر می خواهید یک پانچ کاری واقعا بزرگ داشته باشید! -
¼
قاشق چایخوری
زردچوبه پودر شده -
¼
قاشق چایخوری
پودر سیر -
½
قاشق چایخوری
نمک - فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- برای می،ها:
-
1
فلفل دلمه ای قرمز، ،د شده -
1/2
فنجان
هویج رنده شده (از 1 هویج بزرگ) -
1/2
فنجان
گی، خشک (یا کرن بری خشک) -
1/4
فنجان
پیاز قرمز ریز ،د شده -
1/3
فنجان
گشنیز ریز ،د شده -
1/3
فنجان
جعفری برگ تخت ریز ،د شده - برای بادام هندی برشته شده افرا:
-
3/4
فنجان
بادام زمینی -
½
قاشق سوپخوری
شربت افرا خالص -
¼
قاشق چایخوری
فلفل هندی -
½
قاشق چایخوری
نمک دریا
دستورالعمل ها
-
کینوآ و آب را در یک قابلمه متوسط اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید، سپس روی آن را ببندید، حرارت را کم کنید و دقیقاً 15 دقیقه بپزید. بعد از 15 دقیقه، کینوا را از روی حرارت بردارید و با چنگال پف کنید، سپس درب آن را بگذارید و اجازه دهید کینوا 5 تا 10 دقیقه دیگر دم بکشد. در حالی که کینوآ در حال پختن است، می تو،د تمام سبزیجات خود را ،د کنید.
-
پس از پختن کینوا، نخود، نخود، روغن کنجد، زنجبیل، پودر کاری، زردچوبه، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
-
سپس فلفل دلمه ای قرمز، هویج رنده شده، آلبالو خشک، پیاز قرمز، گشنیز و جعفری را با هم مخلوط کنید.
-
در نهایت بادام هندی برشته شده را درست کنید: بادام هندی را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید. بادام هندی را به مدت 4-6 دقیقه تفت دهید، مرتب هم بزنید تا کمی طلایی و معطر شود، سپس حرارت را خاموش کنید و بلافاصله شربت افرا، فلفل هندی و نمک دریایی را اضافه کنید. 30 ث،ه دیگر هم بزنید تا بادام هندی پوشانده شود، سپس به یک بشقاب یا کاغذ روغنی منتقل کنید تا چند دقیقه خنک شود. بادام هندی ممکن است به هم ب،بد، بنابراین سعی کنید زم، که سرد می شوند، آنها را در یک لایه یکنواخت پخش کنید.
-
کینوآ را با بادام هندی پر کنید و سرو کنید! 4 عدد برای وعده غذایی اصلی یا 6 عدد به ،وان غذای جانبی سرو می شود. پیشنهاد میکنم صبر کنید تا بادام هندی را اضافه کنید تا آماده سرو شوید تا خوش طعم و ترد بمانند.
یادداشت های دستور غذا
پست کامل را برای نکات، ترفندها و راه های سفارشی ، این سالاد کینوا مشاهده کنید!
تغذیه
خدمات: 4 وعده
اندازه سرو: 1 وعده (بر اساس 4)
کا،ی: 492 کیلو کا،ی
چربی: 17.8 گرم
چربی های اشباع شده: 2 گرم
کربوهیدرات ها: 68.5 گرم
فیبر: 12.2 گرم
قند: 15.5 گرم
پروتئین: 16 گرم
دستور تهیه توسط: Monique Volz // Ambicious Kitchen | عکاسی توسط: بخور عشق می خورد
این پست در ابتدا در 17 ژوئن 2020 منتشر شد و در 17 آوریل 2023 بازنشر شد.
منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/curry-cashew-chickpea-quinoa-salad/