سالاد پاستا تورتلینی – بچه های فوق العاده سالم



این سالاد پاستا تورتلینی ،یبی خوشمزه از پاستا تورتلینی لطیف و پنیری است که با گوجه‌فرنگی گی،ی آبدار، خیار ترد، بیکن ترد، مرغ خوش طعم و پرتقال ماندارین شیرین همراه با یک سس شیرین و تند برای یک وعده غذایی سبک اما فوق‌العاده رضایت‌بخش است.

چرا این بهترین سالاد پاستا تورتلینی است؟ همیشه.

سالاد پاستا یکی از وعده‌های غذایی تابست، و خوراکی‌های مورد علاقه من است، زیرا آسان، سیرکننده، غذای جمعیت است و همه گروه‌های غذایی در یک کاسه خوشمزه و راحت کنار هم قرار می‌گیرند. و در حالی که من چند دستور غذای خوشمزه برای سالاد ماکارونی دارم، اگر مرا نگه داشتید و مجبورم کردید یک سالاد مورد علاقه را انتخاب کنم، این یکی احتمالاً به اوج می رسد.

این سالاد پاستا تورتلینی فقط در هر ،مت ارائه می شود. تورتلینی جویدنی با مرغ لطیف، سبزیجات ترد، بیکن شور و ترد، و پرتقال های آبدار ریخته می شود.. و کل چیز باشکوه در یک سس شیرین و تند ریخته می شود که می تو،د با قاشق میل کنید. من تازه سرو کردم و زودتر درست کردم و خنک سرو کردم. در هر صورت… این یکی قطعاً خشنود کننده جمعیت است!

سالاد پاستا تورتلینی با میوه و سبزیجات تازه و در یک سس شیرین و تند ریخته شده است.

مواد لازم برای تهیه این سالاد پاستا تورتلینی شگفت انگیز:

  • پاستا تورتلینی– ما دوست داریم از تورلینی تازه در یخچال استفاده کنیم. همچنین می تو،د از ماکارونی معمولی یا روتینی نیز استفاده کنید که بسیار عالی است.
  • جوجه– این دستور به سینه مرغی نیاز دارد که در تابه می‌پزید. اما جوجه جوجه گردان نیز یک گزینه آسان و خوشمزه است.
  • بیکن– هر نوعی اینجا کار می کند. بوقلمونی معمولی، برش ضخیم.. ما بیکن از قبل پخته شده را دوست داریم زیرا خوب و سریع است.
  • اسفناج– ما از بچه اسفناج استفاده کردیم. قبل از اضافه ، آن به سالاد، آن را درشت ،د کنید.
  • گوجه فرنگیها– ما در این سالاد گوجه گی،ی را بیشتر دوست داریم. فقط آنها را از وسط نصف کنید و آماده هستید.
  • خیار– ما همیشه از خیار ،یسی استفاده می کنیم، زیرا نیازی به پوست کندن یا برداشتن دانه ها نیست.
  • پرتقال ماندارین– از پرتقال ماندارین کنسرو شده در آب بسته بندی شده استفاده می کنیم.

پانسمان شیرین و تند:

  • قند– شکر دانه ریز شیرینی می بخشد و به غلیظ شدن سس نیز کمک می کند.
  • سرکه شراب قرمز– این مورد علاقه ما است، اما احتمالاً می تو،د سرکه سفید یا سیب را جایگزین کنید.
  • روغن– ما دوست داریم از روغن آووکادو استفاده کنیم.
  • نمک– نمک دریایی معمولی مورد مصرف ماست.
  • فلفل قرمز– دود خفیف را اضافه می کند.
  • پونه کوهی– پونه کوهی یک طعم خاکی و گیاهی به سس اضافه می کند.
مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا تورلینی.
مواد لازم برای تهیه سس تند سالاد پاستا تورتلینی.

طرز تهیه سالاد پاستا تورتلینی:

  1. ماکارونی را بپزید. با توجه به دستورالعمل بسته – اگر از ماکارونی تازه یا خشک استفاده می کنید، این متفاوت خواهد بود.
  2. مرغ را بپزید. سینه های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و روی آن روغن بپاشید. حدود 4-5 دقیقه از هر طرف بپزید تا زم، که بیرون قهوه ای طلایی شود و دیگر صورتی نشود. حذف به a تخته برش. قبل از ،د ، اجازه دهید خنک شود.
  3. بیکن را بپزید. بیکن را در ماهیتابه ای که برای پخت مرغ استفاده کردید یا طبق دستور بسته بپزید. به قطعات به اندازه لقمه ،د کنید.
  4. سبزیجات را ،د کنید. اسفناج را درشت ،د کنید، گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و خیار را ربع و خلال کنید. پرتقال ها را آبکش کنید.
  5. پانسمان را درست کنید. در یک قابلمه کوچک، شکر و سرکه را به جوش بیاورید و هم زدن تا زم، که شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و بقیه مواد را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند.
  6. سالاد را بریزید. پاستا، مرغ، بیکن، سبزیجات و پرتقال را به یک کاسه بزرگ برای سرو اضافه کنید. با سس بریزید و هم بزنید تا ،یب شود. در صورت تمایل روی آن را با فلفل سیاه تازه ،د شده بریزید.
ع،‌هایی که طرز تهیه سالاد پاستا تورتلینی را نشان می‌دهند.

نکات و پیشنهادات:

آیا می توانم سالاد پاستا تورتلینی را زودتر درست کنم؟

این غذای آماده کامل است! در حالی که خوشمزه است که به تازگی سرو می شود، اما به همان اندازه سرد سرو می شود. شما می تو،د آن را در صبح درست کنید و برای یک شام سریع یا یک غذای خوشمزه خنک کنید!

ماندگاری سالاد پاستا تورتلینی چقدر است؟

باقیمانده سالاد پاستا تورتلینی در صورتی که در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود 2 تا 3 روز ماندگاری دارد.

تغییرات:

  • به جای مرغ در تابه از مرغ جوجه گردان استفاده کنید. آسان، سریع و خوشمزه!
  • مرغ و بیکن را برای یک غذای خوشمزه بدون گوشت یا غذای جانبی کنار بگذارید.
  • تورتلینی را با پاستای دلخواهتان جایگزین کنید! پنه، زیتی، پاپیون یا روتینی همگی خوب کار می کنند.
  • سعی کنید سبزیجات مختلف را متن، با ذائقه خود یا آنچه در یخچال شما است اضافه کنید. کدو سبز، نخود فرنگی، کلم بروکلی، آووکادو، نخود فرنگی یا تربچه همگی گزینه های خوشمزه ای هستند.
سالاد ماکارونی در یک کاسه بزرگ با یک کت، راه راه و یک قاشق چوبی.

دستور العمل های بیشتر سالاد ماکارونی خوشمزه:

سالاد پاستا تورتلینی

این سالاد پاستا تورتلینی ،یبی خوشمزه از پاستا تورتلینی لطیف و پنیری است که با گوجه‌فرنگی گی،ی آبدار، خیار ترد، بیکن ترد، مرغ خوش طعم و پرتقال ماندارین شیرین همراه با یک سس شیرین و تند برای یک وعده غذایی سبک اما فوق‌العاده رضایت‌بخش است.

زمان آماده سازی15 دقایق

زمان پخت15 دقایق

زمان کل30 دقایق

دوره: غذای اصلی، سالاد

غذا: آمریکایی

خدمات: 6

کا،ی: 487کیلو کا،ی

برای سالاد:

  • 1 پوند تورتلینی در یخچال
  • 6 برش ها بیکن
  • 2 بزرگ سینه مرغ
  • 1 قوطی 15 اونس پرتقال ماندارین در آبمیوه 100%
  • 6 کیسه اونس اسفناج کوچک
  • 1 فنجان گوجه گی،ی نصف شد
  • 1 متوسط خیار ربع شده

برای پانسمان:

  • 1/2 فنجان شکر دانه ریز
  • 1/4 فنجان سرکه شراب قرمز
  • 1/4 فنجان آووکادو یا روغن زیتون
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • در یک قابلمه بزرگ، تورتلینی را طبق دستورالعمل بسته بپزید و مطمئن شوید که بیش از حد پخته نشود. آبکش کنید و با آب سرد بشویید.

  • مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و روغن زیتون بپاشید. مرغ را اضافه کنید و هر دو طرف را به مدت تقریبی 4-5 دقیقه یا تا زم، که مرکز دیگر صورتی رنگ نشود بپزید. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه استراحت کند و سپس به مکعب های اندازه لقمه برش دهید. کنار بگذارید.

  • بیکن را در ماهیتابه ای که برای پخت مرغ استفاده کردید بپزید تا قهوه ای و ترد شود. کنار بگذارید تا خنک شود و سپس به قطعات کوچک ،د کنید.

  • پرتقال ماندارین را آبکش کنید. اسفناج را تقریباً ،د کنید، گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و خیار را یک چهارم کنید.

  • برای جمع آوری: در یک کاسه بزرگ، تورتلینی، مرغ، بیکن، پرتقال ماندارین، اسفناج، گوجه گی،ی و خیار را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا ،یب شوند.

برای پانسمان:

  • در یک قابلمه کوچک، شکر و سرکه را به جوش بیاورید. حرارت را متوسط ​​کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و روغن، نمک، پاپریکا و پونه کوهی را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • سس را روی تورلینی ها بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه چیز پوشش داده شود. قبل از سرو، حداقل 30 دقیقه سرد کنید. لذت ببرید!

کا،ی: 487کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 52g | پروتئین: 29g | چربی: 18g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 7g | چربی ترانس: 0.01g | کلسترول: 78میلی گرم | سدیم: 666میلی گرم | پتاسیم: 545میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 20g | ویتامین A: 2872IU | ویتامین سی: 16میلی گرم | کلسیم: 150میلی گرم | اهن: 3میلی گرم

کلمه کلیدی : سالاد پاستا تورتلینی

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه پر از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب فرزندانتان به بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگان بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/tortellini-pasta-salad/