سالاد لوبیا سبز تازه با فتا، بادام سوخاری و وینگرت لیمو



صفحه اصلی > دستور پخت > سالاد لوبیا سبز تازه با فتا، بادام سوخاری و وینگرت لیمو

لوبیا سبز تازه در صدر قرار می گیرند فتا نمک، بادام ترد، و در یک سس لیموی روشن در این سالاد افسانه ریخته شده است. گرم یا سرد سرو می شود – این غذای جانبی تابست، عالی است. ساده و کاملاً خوشمزه.

چرا ما این سالاد لوبیا سبز تازه را دوست داریم:

این سالاد لوبیا سبز تازه، تند، پر بافت و پر از طعم است. تنها چیزی که نیاز دارید تعداد انگشت شماری مواد است- با این حال آنها به شکلی جادویی با هم ،یب می شوند تا یکی از خوشمزه ترین غذاهای جانبی را که من تا به حال درست کرده ام ایجاد کنند. فقط با انگشتانمان داشتیم لوبیا سبز را مستقیماً از ظرف بیرون می آوردیم.

علاوه بر این که فوق‌العاده ساده، آسان و خوشمزه است.. مزه سرو گرم، دمای اتاق یا سرد نیز دارد! این غذا با گوشت های کبابی سرو می شود و در میز شام تعطیلات هم بی جا نخواهد بود. به من اعتماد کنید، این دستور العملی نیست که بخواهید آن را منتقل کنید. از اولین باری که امتحان کردم تکرار شده. من نمی توانم راهی بهتر از این سالاد برای لذت بردن از لوبیاهای تابست، تصور کنم.

یک شات بالای لوبیا سبز که روی آن بادام و پنیر فتا برشته شده است.

مواد لازم برای سالاد لوبیا سبز:

  • لوبیا سبز
  • بادام ورقه شده
  • پنیر فتا
  • لیمو
  • سیر تازه
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل
مواد لازم برای سالاد لوبیا سبز تازه.

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز تازه:

  1. بادام را برشته کنید. این مرحله را نادیده نگیرید! طعم بسیار خوبی را به غذا اضافه می کند. فقط تعداد انگشت شماری از مواد در این دستور وجود دارد و همه آنها نقش مهمی دارند. بادام ها را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​به مدت ۲ تا ۳ دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی و معطر شوند تفت دهید. دقت کنید تا نسوزند. در یک بشقاب بردارید.
  2. لوبیا سبز را بخارپز کنید. به همان ماهیتابه آب و لوبیا سبز را اضافه کنید. با درب بپوش،د و به مدت 7-10 دقیقه یا تا زم، که لوبیاها ترد شوند بجوش،د. ما مال خودمان را با کمی لقمه دوست داریم. اگر می‌خواهید حبوبات لطیف‌تری داشته باشید، می‌خواهید 10 دقیقه کامل بگذر،د.
  3. پانسمان را درست کنید. روغن زیتون را با همزن بزنید، آب لیموسیر، نمک و فلفل با هم در یک کاسه کوچک.
  4. سالاد را جمع کنید. لوبیاها را به ظرف سرو منتقل کنید. سس را روی لوبیاها بریزید و روی آن را بپوش،د. بادام سوخاری، پنیر فتا و لیمو را روی آن بریزید شوق و شور.
  5. سرو کنید و لذت ببرید! ظرف را گرم یا سرد سرو کنید.
ع، های مربوط به طرز تهیه سالاد لوبیا سبز.

نکات و پیشنهادات:

آیا می توانم به جای لوبیا سبز تازه از لوبیا سبز منجمد استفاده کنم؟

اگرچه لوبیا سبز تازه بهترین طعم را دارد، اما لوبیا سبز منجمد نیز عالی عمل می کند. زمان پخت را در صورت ،وم تنظیم کنید.

ماندگاری سالاد لوبیا سبز چقدر است؟

این سالاد 3 تا 5 روز در ظرف دربسته در یخچال ماندگاری دارد. سرو سرد هم به همان اندازه خوشمزه است!

تعویض ها:

  • به جای لوبیا سبز، مارچوبه را امتحان کنید.
  • به جای فتا از پنیر بلوری ،د شده یا پنیر بز استفاده کنید.
  • اگر به آجیل حساسیت دارید، سعی کنید یک ،صر ترد دیگر مانند ،ده نان سوخاری یا پیاز سرخ شده اضافه کنید.
  • برای یک ،صر شیرین، یک قطره عسل اضافه کنید.
لوبیا سبز تازه در یک وینگرت لیمو در ظرف سرو ریخته شده است.

به دنبال دستور العمل های غذای جانبی خوشمزه تر هستید؟

سالاد لوبیا سبز تازه

لوبیا سبز تازه در صدر قرار می گیرند فتا نمک، بادام ترد، و در یک سس لیموی روشن در این سالاد افسانه ریخته شده است. گرم یا سرد سرو می شود – این غذای جانبی تابست، عالی است. ساده و کاملاً خوشمزه.

زمان آماده سازی10 دقایق

زمان پخت5 دقایق

زمان کل15 دقایق

دوره: سالاد

غذا: آمریکایی

خدمات: 6 وعده های غذایی

کا،ی: 148کیلو کا،ی

  • 2 پوند لوبیا سبز شسته شده و انتهای آن بریده شده است
  • 1/4 فنجان اب
  • 1/4 فنجان بادام ورقه شده تست شده
  • 1/4 فنجان پنیر فتا

وینیگرت

  • 1 متوسط لیمو آب گرفته و پوست گرفته
  • 1 میخک سیر ریز رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه ،د شده
  • یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. خلال بادام را اضافه کنید و تمام مدت هم بزنید و بپزید تا به رنگ قهوه ای طلایی برشته شود. این حدود 3-4 دقیقه طول می کشد. اگر خیلی قهوه ای به نظر می رسند، حرارت را کم کنید. وقتی بادام ها خوب و برشته شدند، بادام ها را در بشقاب بریزید تا خنک شوند.

  • در همان ماهیتابه 1/4 پیمانه آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا شروع به جوشیدن کند. حرارت را ملایم کرده و لوبیا سبز را به ماهیتابه اضافه کنید و درب آن را ببندید. 7 تا 10 دقیقه بپزید، فقط تا زم، که لوبیا سبز ترد شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه کوچک، آب یک عدد لیمو، سیر رنده شده، روغن زیتون، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند.

  • لوبیا سبز را به ظرف سرو منتقل کنید و سس را روی آن بریزید. بادام تفت داده شده و پنیر فتا را اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شوند. پوست لیمو را روی آن بریزید و لذت ببرید!

کا،ی: 148کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 9g | پروتئین: 5g | چربی: 11g | چربی های اشباع شده: 3g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 6g | چربی ترانس: 0.002g | کلسترول: 11میلی گرم | سدیم: 342میلی گرم | پتاسیم: 250میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 3g | ویتامین A: 578IU | ویتامین سی: 19میلی گرم | کلسیم: 116میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی : سالاد لوبیا سبز تازه

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/rainbow-green-bean-salad/

تحریریه غذای هرمزگان