فهرست مطالب[Hide][S،w]
اختلال هورمونی با عجله! مطالعه بررسی شده نشان می دهد که مصرف روغن دانه های گیاهی تنها در 28 روز باعث اختلال در تنظیم هورمون و سمیت تخمدان می شود.
اولین خاطره من از جابجایی موذیانه چربی های سالم سنتی مانند کره با روغن های گیاهی مدرن به شکل فلورانس هندرسون بود. بردی باچ شهرت، شیلینگ برای Wesson، یک بخش از Conagra Foods چندملیتی تحت کنترل Blackrock.
شاید معروفترین ،ت او به خاطر خواندن تبلیغ تلویزیونی «Wessonality» با صدای جرنگ ، گوش باشد.
حتی در کودکی فکر می کردم که این تبلیغات باید نوعی شستشوی مغزی ظریف باشد.
من به طور غریزی از درک آشکار و بی شرمانه برای کنترل کیف پول مردم عقب نشینی کردم.
مادرم خوشبختانه هرگز تحت تأثیر این تبلیغات رژیم غذایی قرار نگرفت. او همیشه با کره می پخت. من هرگز یک بطری روغن گیاهی در انبار او ندیدم.
میخ دیگری در تابوت روغن دانه
با گذشت دهه ها، تحقیقات علمی بیشتری در مورد ناسالم بودن روغن های گیاهی مدرن در رژیم غذایی انسان ظاهر شده است.
مدتهاست که مشخص شده است که چربیهای کارخانهای واقعاً شما را چاق میکنند، برخلاف چربیهای مغذی سنتی که وزن سالم را تسهیل میکنند.
علاوه بر این، مجله قلب باز دریافتند که اسید لینولئیک اسید چرب غیراشباع امگا-6 احتمالاً یک عامل اصلی در رژیم غذایی برای بیماری عروق کرونر قلب است، به ویژه هنگامی که به شکل روغنهای دانههای صنعتی که معمولاً به ،وان «روغنهای گیاهی» شناخته میشوند، مصرف شود. (1)
اختلال هورمونی در 28 روز!
اکنون، تحقیقات اولیه نشان می دهد که روغن های گیاهی احتمالاً مختل کننده های هورمونی نیز هستند.
این مطالعه هر دو گونه GMO و غیر GMO روغن آفتابگردان، ذرت و کانولا را مورد بررسی قرار داد.
بدون استثنا، آنها کشف ،د که در هر مورد، مصرف منجر به “خواص استروژنی قابل توجهی” می شود. (2)
این روغنها نه تنها عملکرد هورمونی را مختل کرده و باعث ایجاد سمیت تخمدان به شکل آتروفی، احتقان و کیستهای فولیکولی میشوند، بلکه در کوتاهمدت اتفاق افتاد. کمتر از یک ماه قرار گرفتن در معرض در موش!
شگفتانگیزتر این است که این مطالعه شامل روغن سویا نمیشود که 60 درصد از کل مصرف روغن در آمریکا را شامل میشود.
روغن سویا در حال حاضر به ،وان مختل کننده هورمونی شناخته شده است زیرا به م،ای واقعی کلمه باعث کاهش شادی در هنگام مصرف می شود.
این از طریق ت،یب مسیرهای ا،ی توسین، هورمون پیوند “عشق” رخ می دهد. (3)
آیا این همه روغن سویا در رژیم غذایی مدرن می تواند تا حدودی عامل این باشد که چرا بسیاری از مردم نسبت به یکدیگر احساس انزوا و عدم تحمل می کنند؟
علل احتمالی استروژنی بودن روغن های گیاهی
محققان خواستار آزمایش انس، برای شناسایی روش های اختلال هورمونی ناشی از روغن های گیاهی شدند.
آنها فرض ،د که ممکن است آلودگی فتالات و زنواستروژن روغن ها مقصر باشد.
پردازش خشونتآمیز و بستهبندی پ،تیکی روغنهای دانه میتواند منجر به باقیماندههای این مواد استروژنی شود که خود روغنها را آلوده میکنند.
طبق یک مطالعه ،یه ای، آلودگی فتالات به ویژه در روغن آفتابگردان بسیار زیاد است. (4)
علاوه بر این، روغن های گیاهی بسیار بالایی دارد که در پلی اتیلن ترفتالات یا “PET” (بازیافت شماره 1 در ایالات متحده) ذخیره می شوند. (5)
دلایل ایجاد آلودگی هرچه که باشد، مصرف کنندگان آگاه عاقلانه هستند که از این روغن های صنعتی مانند طاعون و هر غذای فرآوری شده حاوی آنها اجتناب کنند.
محافظت از کودکان در حال رشد از اثرات تغییر هورمونی ناشی از قرار گرفتن در معرض این روغن ها در رژیم غذایی بسیار مهم است، زیرا عواقب آن می تواند اثرات مادام العمر بر باروری داشته باشد.
(1) روغن های گیاهی امگا 6 به ،وان محرک بیماری عروق کرونر قلب
(2) سمیت تخمد، روغن های خوراکی مشتق شده از گیاه: یک مطالعه هورمونی و هیستوپاتولوژیک 28 روزه در موش صحرایی ویستار
(3) اختلال در بیان ژن هیپوتالاموس و سیستم ا،ی توسینرژیک توسط رژیم غذایی روغن سویا
(4، 5) سطوح فتالات را به روغن های خوراکی منتقل کرد
منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/vegetable-oils-،rmone-disruptor/