کباب بختیاری یکی از کباب های بسیار محبوب و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه در برخی شهرها فقط با گوشت گوسفندی تهیه می شود. روش پخت این کباب در رستوران های معمولا ترکیبی از گوشت قرمر و گوشت مرغ است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب بختیاری در ادامه با چی شی همراه باشید.
- سبزیای که در این آش استفاده میریزند، مختص لرستان است و بلمک نام دارد.
- رستوران بختیاری الیگودرز آماده برگزاری مجالس خصوصی می باشد .
- این دسر که دارای طبع گرم است از ترکیب کردن و حرارت دادن خرما و شیره ی خرما با هل، دارچین و فلفل سیاه، کنجد، زنجبیل، جوز هندی و میخک به وجود می آید.
- کمیته عالی، موزه های قطر و سایر نهادهای این شهر هزاران کار سرگرم کننده را برای انجام دادن در دوحه در مدت برگزاری جام جهانی آماده کرده اند و ما آنها را در زیر برای شما جمع آوری کرده ایم.
در روش دوم همان مراحل بالا را انجام دهید و فقط لازم است کباب بختیاری با سیخ چوبی در ماهیتابه طبخ شود. بهترین حالت و خوشمزه ترین آن این است که این غذا روی منقل آماده شود. پس اگر امکان تهیه آن روی منقل را دارید آتش را آماده کنید و روی منقل طبخ کنید. در این مرحله به ترتیب دو تکه گوشت قرمز و دو تکه گوشت مرغ را به سیخ بکشید. سپس این این روند را تا جایی ادامه دهید، که وزن هر سیخ به 150 گرم برسد. هر چقدر گوشت نازک تر باشد، بهتر پخته شده و ظاهر آن نیز زیباتر است.
رستورانهای شهرکرد حتی برای کسانی که دلشان یک پیتزای متفاوت و یا یک همبرگر فوقالعاده میخواهد، پیشنهادهایی دارد. فست فود سیزده یکی از همان جاهایی است که میتوانید با خیال راحت هر نوع فست فودی که دلتان بخواهد، سفارش دهید. در این رستوران اصلاً نباید نگران کیفیت غذا باشید؛ چراکه از بهترین رستورانهای شهر است که بین مردم نیز محبوبیت فراوانی دارد. با دست مواد را زیر و رو کنید تا به تمام قسمت های گوشت برسند. در صورت تمایل می توانید کمی آبلیمو هم به مواد اضافه کنید تا کباب پس از پخت کمی طعم ترش هم داشته باشد. پس از اینکه مواد را به خوبی مخلوط کردید درب کاسه را بپوشانید.
بیوگرافی مائده محمدی بازیگر و مدل ایرانی
از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای چهار محال و بختیاری کباب بختیاری است که نه تنها در استان چهار محال و بختیاری بلکه در تمام شهرهای ایران شعبه ای دارد . طرز تهیه به این صورت است که ابتدا پیاز را خوب سرخ می کنیم گوشت یا مرغ را به آن اضافه می کنیم بدون اضافه کردن هیچ ادویه ای اجازه می دهیم تا گوشت با آب خودش بپزد. در ادامه پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بدون برنج را به شما معرفی میکنیم و شما میتوانید از این لیست به عنوان ایده برای پخت غذای ایرانی نونی استفاده کنید. رشته پلو که از انواع غذاهای ایرانی میباشد که در روز های خاص به عنوان رسومات ایرانی این غذا سرو میشود و به همین دلیل از انواع غذای مجلسی ایرانی محسوب میشود. در ادامه، لیست غذاهای پر طرفدار ایرانی به تفکیک شهر و استان برای شما قرار داده می شود.
بهترین و معروف ترین غذاهای چهارمحال و بختیاری
در طرف دیگر، گوشت، پیاز، نمک و فلفل، زردچوبه و آرد نخودچی را مخلوط کرده و به قطعه های مانند دونات تو خالی، تقسیم می کنیم و بهشان نافله می گوییم. نافله ها را در روغن سرخ کرده و در نهایت در مایعی که در طرف اول تهیه کردیم، ریخته و می جوشانیم. رستوران شمال شهر برای لوکسپسندانی که عاشق غذاهای سنتی ایرانی هستند، بهترین انتخاب است. در منوی این رستوران انواع غذاهای ایرانی از انواع کبابهای مختلف تا خورشهای خوشآبورنگ پیدا میشوند. مطابق با نظر مردم از جمله اهل شهر، رستوران شمال شهر از بهترین رستورانهای شهرکرد است.
رستوران و کافی شاپ کی تو
نیم ساعت قبل از پخت کباب، مقداری آب لیمو ترش تازه و نمک به گوشت و مرغها اضافه کنید. یکی از لذیذترین غذاهای سنتی لرستان آش شله ماش است که به خاطر داشتن مواد تشکیل دهنده آن مثل لوبیا چیتی، عدس، ماش، آب گوشت و برنج خاصیت بسیار زیادی دارد و انرژی لازم در طول روز را تامین میکند. این آش در شهر دورود بیشتر از سایر شهرهای لرستان طبخ میشود. برای پخت این آش، ماش را به همراه برنج میپزند و به آن پیازداغ و ادویه اضافه میکنند. برای اینکه آش جا بیفتد نیاز هست چند ساعتی روی شعله ملایم بپزد. چینش غذا در مجمع هم روش خاص خودش را دارد به این صورت که یک لایه پلو در سینی میریزند و یک لایه گوشت روی آن قرار میدهند و دوباره برنج روی آن می ریزند.
تحریریه غذای هرمزگان