دستور کوکتل بلینی – عشق و لیمو



حرکت کن، میموزاها! این کوکتل بلینی سزاوار جایگاهی در میز برانچ نیز هست. با دو ماده ساده درست می شود: پوره هلو و پروسکو.


کوکتل هلو بلینی


کوکتل بلینی یک نوشیدنی مفرح و حباب‌دار عالی برای سرو در برانچ است. طراوت و لذیذ است، و با وجود اینکه ظاهری فانتزی دارد، درست ،ش بسیار ساده است. شما فقط به دو ماده نیاز دارید: پوره هلو و پرزکو. من عاشق هلو تازه و عاشق شراب گازدار هستم، بنابراین واضح است که من عاشق این دستور بلینی هستم. من فکر می کنم شما نیز خواهید بود!

بلینی چیست؟

کوکتل بلینی (با آن اشتباه گرفته نشود جان بلینی، هنرمند یا وینچنزو بلینی، آهنگساز) توسط جوزپه سیپری،، بنیانگذار هری بار، در ونیز، ایتالیا، حدوداً در سال 1948 اختراع شد. در ساده ترین شکل آن، از 2 ،مت پروسکوکو تا 1 ،مت پوره هلو سفید تشکیل شده است. این روزها، برخی از دستور العمل ها برای داشتن طعم قوی تر هلو نیز به آب هلو یا اسناپ هلو نیاز دارند.


بطری پرزکو روی سنگ مرمر در کنار هلو، ن،اع و فلوت شامپاین


مواد لازم دستور پخت هلو بلینی

من دستور تهیه بلینی خود را نزدیک به اصل نگه می‌دارم و فقط دو ماده را می‌خواهم:

  • هلو – هلوهای سفید خوب به ندرت در جایی که من زندگی می کنم در دسترس هستند، بنابراین من معمولاً به جای آن از هلوهای زرد استفاده می کنم. به نظر من هر دو فوق العاده هستند! اگر هلوهای تازه در فصل نیستند، این دستور غذا با هلوهای یخ زده هم خوب است. قبل از مخلوط ،، اجازه دهید چند ساعت یا یک شب در یخچال در دمای اتاق ذوب شوند.
  • Prosecco – دستی ندارید؟ به راحتی می تو،د از شراب سفید گازدار دیگری مانند شامپاین استفاده کنید.

لیوان خود را با تکه های هلو و شاخه ن،ای تازه تزئین کنید!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


پوره هلو در مخلوط کن


طرز تهیه کوکتل بلینی

اولین مرحله در این دستور پخت بلینی این است درست ، پوره هلو که به راحتی در مخلوط کن انجام می شود.

اگر از هلو تازه استفاده می کنید، ابتدا باید پوست آن را بگیرید. من فکر می کنم ساده ترین راه برای انجام این کار با پوست کن سبزیجات است. فقط دقت کنید که کمی فشار دهید تا بیش از حد از میوه جدا نشود! اگر هلوها را پوست نگیرید، باید قبل از تهیه کوکتل، پوره را از یک صافی مشبک صاف کنید. این مرحله ممکن است نامرتب شود، بنابراین ترجیح می دهم ابتدا هلوها را پوست کنده و از صاف ، آن صرف نظر کنم.

اگر از هلو منجمد استفاده می کنید، اجازه دهید قبل از مخلوط ،، آب شود.

بعد از ذوب/پوست شدن هلوها را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید تا یکدست شود.


ریختن پرزکو در فلوت شامپاین با پوره هلو


بعد، کوکتل ها را بریزید. 2 اونس از پوره هلو را در یک فلوت شامپاین بریزید و روی آن را با 4 اونس پروسکوی خنک بریزید. به خاطر داشته باشید که هنگام ریختن پرزکو حباب می زند، پس حتما به آرامی بریزید! به آرامی هم بزنید تا ،یب شوند.

سپس لیوان خود را با خلال های هلو و ن،ای تازه تزیین کنید و لذت ببرید!


بلینی هلو در فلوت شامپاین


پیشنهادات خدمت

این دستور بلینی هلو یک نوشیدنی خوشمزه برای سرو در صبحانه است. آن را با کیش اسفناج، سالاد سبز و کیک هویج به غذای عید پاک یا روز مادر اضافه کنید یا آن را با هر یک از این دستور العمل های برانچ سرو کنید:

اگر می خواهید جلوتر بروید، می تو،د پوره هلو را تا یک روز قبل درست کنید. آن را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا زم، که برای تهیه کوکتل هلو بلینی آماده شوید.


دستور العمل های بلینی


دستور العمل های کوکتل مورد علاقه بیشتر

اگر عاشق این دستور هلو بلینی هستید، یکی از این کوکتل های تازه را امتحان کنید:

بلینی

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان کل: 10 دقیقه

خدمت 1

طرز تهیه بلینی را یاد بگیرید! این کوکتل درخشان ک،یک میوه ای، با طراوت و من، برای برانچ است. درست ، آن با 2 ماده آسان است: هلو و پرزکو.

برای پوره هلو:

  • 1 ½ پوند هلو رسیده*، حدود 4 عدد، پوست کنده، بدون هسته و برش خورده

برای هر کوکتل:

  • 2 اونس پوره هلو
  • 4 اونس پروسکوی خنک
  • برش های هلو، برای طعم دادن
  • ن،اع تازه، برای طعم دادن
  • پوره هلو را درست کنید. هلو را در مخلوط کن پوره کنید تا یکدست شود.

  • هر کوکتل را درست کنید. 2 اونس (¼ فنجان) پوره هلو را در یک فلوت شامپاین بریزید و روی آن را با پرزکو بریزید. به آرامی هم بزنید تا ،یب شوند. با یک تکه هلو و یک شاخه ن،ای تازه تزئین کنید.

*هلوهای منجمد (قبل از استفاده ذوب شده) در اینجا خوب عمل می کنند.

منابع: S. Irene Vibila’s مقاله LA Times در مورد هری بار و نیگلا لاوسون مقاله نیویورک تایمز در مورد غذاهای ونیزی


منبع: https://www.loveandlemons.com/bellini-recipe/