طرز پخت کلم بروکلی را بیاموزید! این غذای کناری خوشمزه و آسان است که با سیر و تکه های فلفل قرمز تفت داده شده و با تکه های لیمو برای فشار دادن سرو می شود.
خوب، کلم بروکلی در مقابل کلم بروکلی. نظر شما چیست؟
همانقدر که من عاشق کلم بروکلی معمولی هستم، باید بگویم … من کلم بروکلی تیم هستم! در واقع، این یکی از سبزیجات مورد علاقه من برای پختن است. فکر می کنم خیلی زیباست، با گلچه های سبز روشن و ساقه های بلند و باریکش. همچنین تهیه آن آسان و فوق العاده همه کاره است. می تو،د آن را به ،وان غذای جانبی سرو کنید یا به فریتاتا، پاستا، سالاد و غیره اضافه کنید. در تمام سال در بسیاری از خواربار فروشی ها موجود است، بنابراین اگر از قبل با آن آشپزی نمی کنید، اکنون زمان شروع است!
شما میتو،د بهترین راهنماییهای من برای طرز تهیه کلم بروکلی را در زیر به همراه دستور پخت ساده بروکلی سرخ شده بیابید که میتو،د تقریباً با هر چیزی به ،وان غذای جانبی سرو کنید. امیدوارم آنها به شما انگیزه دهند که این سبزیجات خوشمزه را اغلب بپزید!
بروکلی چیست؟
اما اولین چیز اول است! به هر حال کلم بروکلی چیست؟
کلم بروکلی را “کودک بروکلی” نیز می نامند، اما نام آن کمی اشتباه است. مطابق با کتاب مقدس طعم گیاهی توسط کارن پیج، کلم بروکلی فقط یک کلم بروکلی مینیاتوری نیست. در عوض، این ،یبی است بین کلم بروکلی و ،-lan، انواع بروکلی چینی. اگرچه طعم آن شبیه بروکلی است، اما طعم آن ملایم تر و شیرین تر است. و هنگامی که آن را خوب بپزید، گلچه ها و ساقه ها بافتی فوق العاده ترد و لطیف دارند.
چگونه کلم بروکلی بپزیم
روش های بسیار خوبی برای پخت کلم بروکلی وجود دارد. من عاشق تفت دادن آن و بلانچ ، آن برای کاسه غلات و سالاد هستم، اما وقتی میخواهم آن را به ،وان غذای جانبی سرو کنم، معمولاً آن را با سیر و تکههای فلفل قرمز تفت میدهم. در اینجا نحوه انجام من این است:
- اولین، کلم بروکلی را ،د کنید انتهای خشک شده ساقه ها را جدا کرده و دور بریزید. اگر ساقه ها خیلی ضخیم هستند، آنها را از طول نصف کنید. ساقه های کوچکتر و باریک را دست نخورده بگذارید.
- در مرحله بعد، یک لیوان روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر ورقه ای نازک و مقداری فلفل قرمز را اضافه کنید و به مدت 30 ث،ه تفت دهید تا روغن مزه دار شود.
- سپس کلم بروکلی را اضافه کنید و کمی نمک به مدت 2 دقیقه، هر از گاهی هم بزنید.
- در این مرحله، شما نیاز دارید در تابه بخار ایجاد کنید برای کمک به نرم شدن ساقه های کلم بروکلی دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و در تابه را بپوش،د. اگر درب من، تابه خود ندارید، یک ورقه پخت بزرگ این کار را انجام می دهد!
- حرارت را روی متوسط به کم کم کنیدو به مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زم، که سبزیجات لطیف و سبز روشن شوند، درپوش را بپزید.
از روی حرارت بردارید و با کمی آب لیمو مزه دار کنید. خودشه!
دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.
دستور پخت کلم بروکلی پیشنهادات
این دستور پخت کلم بروکلی یک غذای جانبی خوشمزه و آسان است که تقریباً با هر چیزی خوب می شود! برای شروع، سعی کنید آن را با یک پروتئین ساده پخته شده یا یکی از این دستور العمل های آرامش بخش ،یب کنید:
باقیمانده غذا در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز به خوبی نگهداری می شود. میتو،د دوباره آنها را به،وان غذای جانبی، گرم شده یا در دمای اتاق میل کنید، اما آنها همچنین نقطه شروعی عالی برای یک وعده غذایی جدید هستند. آنها را داخل رشته فرنگی سوبا کنجد بریزید، آنها را به یک کاسه غلات اضافه کنید، یا از آنها در فریتاتا تمیز خارج از یخچال استفاده کنید. همانطور که در بالا گفتم، کلم بروکلی یک سبزی همه کاره است!
سایر غذاهای جانبی سبزیجات مورد علاقه
اگر عاشق این دستور غذا هستید، یکی از این مخلفات ساده سبزیجات را امتحان کنید:
بروکلی تفت داده شده
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان کل: 15 دقیقه
خدمت 4
این دستور پخت ساده بروکلی سرخ شده یک غذای جانبی عالی در شب است! در عرض چند دقیقه آماده است و با سیر، فلفل قرمز و لیمو به طرز خوشمزه ای مزه دار می شود.
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
- 3 حبه های سیر، برشهای نازک
- ¼ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
- 1 کلم بروکلی دسته ای، کوتاه شده، در صورت ضخیم از طول نصف می شود (حدود 6 اونس)
- ¼ قاشق چایخوری نمک دریا، به علاوه موارد بیشتر برای طعم دادن
- 2 قاشق غذاخوری اب
- 2 قاشق چای خوری آب لیموی تازه
-
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ درب دار روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و 30 ث،ه تفت دهید، سپس کلم بروکلی و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
-
به مدت 2 دقیقه، هر از گاهی هم بزنید. آب را اضافه کنید، روی آن را بپوش،د، حرارت را کم کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید، هر از گاهی هم بزنید یا تا زم، که نرم و سبز روشن شود.
-
آن را از روی حرارت بردارید، با آب لیمو بریزید و مزه دار کنید.
منبع: https://www.loveandlemons.com/broccolini/