دستور پخت مارچوبه – عشق و لیمو



این دستور پخت مارچوبه سرخ شده در عرض 10 دقیقه یک غذای ساده بهاری است! آب لیمو طعم روشنی را به نیزه های لطیف می بخشد.


مارچوبه تفت داده شده


بهار رسید: بیایید مارچوبه سرخ شده درست کنیم! من این دستور غذای سریع و آسان را در تمام فصل روی میز خود خواهم داشت و امیدوارم شما هم داشته باشید. این بسیار ساده است—شما می تو،د آن را با 5 ماده در کمتر از 10 دقیقه درست کنید—و فوق العاده همه کاره است. آن را به ،وان غذای جانبی سرو کنید، آن را به فریتاتا اضافه کنید، یا آن را روی یک کاسه دانه یا بشقاب پولنتا بریزید.

بهترین چیز در مورد دستور پخت مارچوبه سرخ شده، این است که هر طور که آن را سرو کنید، واقعا به مارچوبه اجازه می دهد تا بدرخشد. با بافتی آبدار، ترد و لطیف پخته می شود و یک فشار آب لیمو طعم علف آن را متعادل می کند. این بهترین راه برای جشن گرفتن این سبزیجات فصل اوج است.


مارچوبه تازه در کنار ماهیتابه، لیمو، روغن زیتون و نمک


مواد لازم دستور پخت مارچوبه

برای تهیه این دستور پخت مارچوبه فقط به 5 ماده نیاز دارید:

  • مارچوبه، البته! من این دستور غذا را با ساقه های متوسط ​​یا نازک مارچوبه بیشتر دوست دارم. نیزه های بسیار ضخیم را برای کباب ، یا کباب ، ذخیره کنید!
  • روغن زیتون اضافی – طعم غنی و میوه ای را اضافه می کند و به نرم شدن مارچوبه در هنگام پخت کمک می کند.
  • آب لیموی تازه – برای روشنایی
  • و نمک و فلفل – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

انتهای چوبی مارچوبه را برش دهید و نیزه ها را به قطعات 1 اینچی ،د کنید. روغن زیتون را در تابه ای متوسط ​​روی حرارت ملایم گرم کنید و مارچوبه، نمک و چند عدد فلفل را به آن اضافه کنید. بپزید و مرتب هم بزنید تا زم، که مارچوبه سبز روشن و لطیف شود، 3 تا 6 دقیقه. زمان دقیق به ضخامت نیزه های شما بستگی دارد.

از روی حرارت بردارید و با آب لیمو مخلوط کنید. سپس مزه دار کنید و سرو کنید. خودشه!

می خواهید آن را تغییر دهید؟ نیزه های مارچوبه را با یک حبه سیر ،د شده بپزید. همچنین می تو،د آب لیمو را حذف کنید و مارچوبه ها را با سس کره لیمو بپاشید یا اجازه دهید کمی کره سیر روی آن آب شود.

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


مارچوبه سرخ شده در بشقاب سرو سفید با قاشق


طرز سرو مارچوبه سرخ شده

همانطور که نوشته شده است، این دستور پخت مارچوبه سرخ شده یک غذای جانبی سبزیجات خوشمزه و ساده است. اما اگر می‌خواهید آن را کمی بلندتر کنید، انواع و ا،ام راه‌هایی وجود دارد که می‌تو،د آن را بپوش،د!

  • آن را با سبزیجات تازه مانند جعفری، شوید یا پیازچه تزیین کنید.
  • روی آن دوش پنیر پارمزان و کمی آجیل کاج برشته شده بپاشید.
  • آن را روی تختی از فتا زده شده با پوست لیمو و بادام سوخاری برای ترد سرو کنید.

هر یک از این تغییرات کاملاً با یک پروتئین ساده پخته شده برای یک شام سریع در شب می‌آید. آنها همچنین با هر پاستا، مانند فتوچین آلفردو یا اسپاگتی آگلیو و اولیو، یا ریزوتو قارچ من، خوب می‌شوند.

اما شما نه فقط باید این دستور غذا را به ،وان غذای جانبی سرو کنید! سعی کنید مارچوبه تفت داده شده را به فریتاتا یا املت اضافه کنید، آن را با ماکارونی بریزید، آن را به یک کاسه غلات اضافه کنید یا روی پولنتا سرو کنید.

این دستور غذا در روزی که درست می شود بهترین است، اما باقیمانده آن تا 2 روز خوب می ماند. آنها را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. از آنها در دمای اتاق لذت ببرید یا آنها را در مایکروویو قرار دهید تا دوباره گرم شوند!


دستور تهیه مارچوبه سرخ شده


بیشتر دستور العمل های مارچوبه مورد علاقه

اگر عاشق این مارچوبه سرخ شده هستید، یکی از این دستور العمل های مارچوبه تازه را امتحان کنید:

مارچوبه سرخ شده

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 5 دقیقه

زمان کل: 10 دقیقه

خدمت 4

یاد بگیرید چگونه مارچوبه را تفت دهید! این دستور ساده یک غذای جانبی خوشمزه بهاری یا افزودنی به فریتاتا، پاستا و غیره است. پیشنهادات خدمت را در پست بالا پیدا کنید!

  • روغن زیتون را در یک تابه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مارچوبه، نمک و چند حلقه فلفل را اضافه کنید و تفت دهید، مرتباً هم بزنید، به مدت 3 تا 6 دقیقه یا تا زم، که نرم شوند. زمان بندی به ضخامت نیزه های شما بستگی دارد.

  • از روی حرارت بردارید و با آب لیمو مخلوط کنید. مزه دار کنید و سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/sauteed-asparagus/